ssylka na stranitsu mozhno li verit' v goroskop goroskop sovmestimosti telets muzhchina i deva zhenschina goroskop na zavtra po rabote strelets goroskop

Septicmen

 
  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
  • default color
  • blue color
  • green color
Kezdőlap arrow Napl
Napl�

 

2017.SZEPTEMBER

A hó elején alkalmanként csak egy dallal kínlódtunk, de annyira ügyesek voltunk, hogy már csupán egy refrén és még egy dal van vissza. Csak közben beesett egy koncert is, arra viszont próbálni kell serényen. Az első próba necces volt, de hát csak kimaradt négy hónap. Az sok idő. A második próba viszont már patentül ment, kezd összeérni a muzsika. Szóval ez a kicsi ének vissza van, de addig még Klastrom és ROKKK!

2017.AUGUSZTUS

Ebben a hónapban minden héten melóztunk. Szóval így már tíz dalt befejeztünk. Azért dolgoztunk ennyire,  hogy ne sokat csússzunk majd a kész cuccal. Optimizmus és ROKKK!

2017.JÚLIUS

A nyaralások miatt csak a hó végén tudtuk felvenni két dal éneksávját. Aztán úgy voltunk vele, majd a többit augusztusban. Szóval lustaság és ROKKK!

2017.JÚNIUS

Sajnos a sok munka miatt be kellett áldoznunk két hétvégét a gitár és basszusgitár felvételére. Amikor az első gitársávokat vettük még a gép is rendetlenkedett, majdnem kalapács lett vége. De aztán szűk három és fél óra után összeállt a rendszer. Innentől már mindenki nyugodt volt, kivéve a gitáros, aki bízott abban, hogy felmegy a tizenhárom dal. Aztán közben a pizza is megjött, "falatoztunk csukott szemmel". Nagyon szépen mentek a nóták, estére sikerült a feljátszás. Aztán másnap, egy gyönyörű vasárnapi délután, a másik oldal is megvolt. Majd egy héttel rá a bőgőmen is felkúszott, szerencsére a profi cuccnak. Ügyes volt a fiú, na! Ezután abban maradtunk, hogy tartunk egy kis pihenőt és július elején elkezdjük az ének felvételeket olyan ütemben, hogy alkalmanként csak két dallal foglalkozunk. Az is kemény, de nekünk nem számít. Szóval addig még lángos, fesztivál és persze ROKKK!

2017.MÁJUS

Tatabánya: Picit be volt borulva mikor indultunk, Imrénk meg is jegyezte lesz ebből még tornádó, majdnem volt is. Amikor a helyhez érkeztünk már Misiék pakoltak  befele, csak közben volt itt egy bográcsozás is, mivel aznap volt harminc éves egy ikerpár jánygaleri. Ittak szépen! Aztán mi is berámoltunk, közben Jedó mester is megtalált minket egy pálinkára. Ugye. Kicsit át is lett alakítva a hely, még egy kedves kis színpadot is sikerült kovácsolni. Hamar összeállt a cucc, sikerült belőni a motyót. Nem is akartuk húzni az időt, így elkezdtük a műsort. Hamar megtelt a terem, mivel nem nagy, kezdtek bemozdulni a fejek. Mutogattak, hogy halk a gitár, aztán az meg fel lett tekerve. Sajnos kevés volt a levegő, így mi is ésszel nyomultunk, de nagyon szépen mentek a dalok. Ügyesek voltunk na! Közben olyan kedvesek voltak géblokék, hogy még egy torta (vagyis kettő, ebből egy a Lacié) is előkerült, hogy elnyomják Gyuszinak a HBD himnuszt. Ez annyira kedves volt, hogy majdnem egy könnycsepp is kiperdült az illető szeméből. De nem! Ezért tiszteletünk jeléül a Brékindulót elnyomtuk, meg a Vérvonalt, szóval mi is tudunk. Aztán jöttek a házigazdák. Vagyis először a Főnök, meg a Tipcsi valamilyen ánplágd blokkal. Az nem szólt szépen. Aztán jött a zenekar, na az már faszán ment! Főleg a Matyi gitárja volt über! Közben a pálinka is elfogyott, de a házigazdánk szerzett! Aranyember! A vihar is megérkezett, szerencsére rövid ideig tartott, így hamar be tudtunk pakolni. Rövid búcsúzkodás, baráti ölelés, és már pöccent is a járgány és indulni Palota! Köszönjük a remek estét, ígéretet tettünk egy újabb koncertre, de tudjuk ez nagyon sok mindentől függ. Ezer hála, strandpapucs és ROKKK!

2017.ÁPRILIS

A felvételeket elkezdtük a dobokkal, sajnos itt is lesz változás, mert van olyan dal ami az epéről származik, és azokat már a koncerteken is másképpen játsszuk. Szóval fúrás-faragás megint! A lényeg, hogy mi olyan régimódiak vagyunk, hogy a dobbal kezdjük, és nem a gitárokkal. Hihetetlen! A koncert májusban lesz Tatabányán, amolyan zártkörű rendezvényen a Babaházban. De ettől függetlenül bárki jöhet! Szóval lesz pálesz meg ROKKK!

2017.MÁRCIUS

Sajnos ebben a hónapban két próbánk volt, és volt olyan dal amit át kellett faragnunk, szóval lassan haladunk. Közben megkerestek minket néhány koncerttel kapcsolatban, de szelektálnunk kell, mert a próbákon inkább az album dalaival kínlódunk, és nem a koncertműsorral. Viszont egy koncert már biztos, hamarosan kiderül a dátum is. Addig meg tavasz lesz és ROKKK!

2017.FEBRUÁR

A friss dalokat befejeztük, megvannak a szövegek is. Ugye a No Control már tavaly készen volt, most pedig a Six Key és a Time is Dead lett befejezve. Volt még egy újabb ötlet, de azt elvetettük mert hasonlított valamire. Hehehe. Márciusban szeretnénk elkezdeni a felvételeket, de addig még őrülnek a malmok, meg persze ROKKK!

2017.JANUÁR 

Az idei évre azt terveztük, hogy felvesszük a friss és régi dalokat, hogy elkészüljön az új nagylemez. Aminek a tervezett címe HOLOGRAM lesz, de persze ez még változhat. Koncertet nem tervezünk, bár ha lesz valami extra meghívás, azon gondolkodunk. Nagyjából ennyi, hamarosan jelentkezünk! Addig meg ROKKK! 

Komárno: Persze egész héten fasza kis időjárás volt, de szombatra behavazott, főleg a Bakony. Mi ettől függetlenül úgy döntöttünk, hogy elindulunk. Azért a 81-es út már szép volt, olyan mint a sztárvárszban a fénysebesség. Hehehe. A határon gyorsan áthaladtunk, minden csillivilli volt, főleg a kaszinó világított nagyon. Szép ez a város, már majdnem a Várba is bementünk mert a telefon baszakodott. Aztán megláttuk Monyesz kocsiját, gyors telefon, és már ott is voltunk. Ez a pincehelyiség nagyon meg van csinálva, a pult, a koncertterem, a hangosítás, minden. Az első zenekar már felpakolt, olyan cuccuk volt hogy beszarás. Mi meg addig dumáltunk, ismerkedtünk. Aztán nyolc-húszkor elkezdték az agresszív hácét. Az énekes nagyon kente, mondjuk egy ilyen Maradj Igaz zenekarnévvel kell is. Nem is nagyon húzták az időt, így mikor lerámoltak, mi nagyon hamar belőttük a kamerát, aztán ment is móka! A gitár nagyon megszólalt, de ezen már megsem lepődünk. Kicsit rövidebbre vettük a programot, mivel még két banda volt utánunk. Az emberek is kezdtek közelebb jönni,  bár a füsttel most kicsit túllőttük magunkat. De volt már ilyen. Aztán a végén a Slayer dallal búcsúztunk. Köszönjük a lehetőséget, mindenki szuper volt. Gyorsan kipakoltunk, még Mátéval ittunk néhány sört, aztán elkezdték a fiatal titánok, amiből pár dalt meg is néztünk. Imi már járatta motort, így hamar el is indultunk. Szóval ez egy remek este volt, köszönjük még egyszer. Új év, új tervek és ROKKK!

 BÉKÉS, ÁLDOTT ÜNNEPEKET ÉS BOLDOG ÚJÉVET KÍVÁNUNK!   Eszi, Frenki, Gyé

2016.DECEMBER

Várpalota: A teremben kezdtük a bepakolást mikor Kő telefonált Frenkinek, hogy sajnos a palotai koncertet nem tudják vállalni, mert hatalmas a köd feléjük, így nem autóznak tovább. Ezt a helyzetet nekik kell tudniuk, tényleg kár hogy nem vállalták az utazást, de ez az ő döntésük. Most három autóval pakoltunk, mivel rengeteg motyónk volt, pedig a dobot nem is mi vittük. Hehehe. Aztán mire a helyhez értünk sok régi ismerős már lent italozott. Köztük a komáromi fiúk is. Akik már beverték a jégert is. No de szép lassan be is pakoltunk, Monyesz összedobta dobcuccot, majd mi is felpakoltuk a többi szart. Picit vártuk a népeket, meg a jegyszedőt, aki nem érkezett meg, így ingyenes volt a rendezvény. Aztán picivel fél tíz után elkezdték a tresst a srácok. A gitárok megint kicsit vékonyak voltak, de a hangulat azért mindenkit kárpótolt. Nem voltunk sokan, de azért néhány arc mindig előrébb merészkedett, még sörkóstolás is volt. Kupica is folyamatosan próbálta táncra hívni a többséget, de azok szigorúan ragaszkodtak az asztalhoz-székhez. Hehehe... Közben még póló is eladásra került, a drága apóstól, akinek aznap volt a szülinapja! Meg is köszöntöttük Höki hívó szavára! Ezután kisebb szünet következett, mert nagy volt a tolongás a kínpadon. Még az énekcuccal bosszankodtunk picit, aztán el is kezdtük a műsort. Jól szólt minden, még a péti arcok is előrébb merészkedtek, azt mondták régen más volt  ez a banda. Mik vannak??? Soma unszolására még a gitárt is jobban feltekertük, talán már picit hangos is volt. De senkit sem zavart. Végig toltuk a repertoárt, még egy ráadást is kiharcolt a kedves közönség. Azért a végére tényleg elfáradtunk, ritkán de ez is előfordul. Köszönjük a lehetőséget Hegééknek! Ők mindig partnerek egy jó koncerthez. Az idei évzéró átcsúszott évnyitóra, szóval január második szombatján Komáromban büntetünk! Addig meg karácsonyfa, szilveszter és ROKKK!

Szombathely: Sajnos a koncertet nem tudtuk vállalni, mivel a munka az nagy úr. Bocsesz. 

2016.NOVEMBER

Veszprém: Korai indulás volt, mivel itt alacsony a limit. A répcelaki srácok már hívtak is hogy merre, mivel ők hozták a két gitárládát. Aztán persze a cucc is hamar összeállt, hála Monyesznak. Persze mikrofon megint nem volt, de hát láttunk már ilyet. Pasóék röviden beálltak, aztán elkezdték a műsorukat. Jól szólt minden, az emberek is kezdtek lemerészkedni. Volt sok régi ismerős, még egy ital a pultnál is a szülinapos leányzóval. Hehehe. Aztán lerámolás, felrámolás. Sajnos menteközben az egyik kontroll elszállt, de ettől sem szoktunk megijedni. Elindult a füstgép, aztán mi is. Nagyon precíz volt minden, az igazii fanok elől tolongtak. Kicsit szelektáltunk a műsorból, hogy ne csússzunk sokat, de az a vérvonal a végén még mindenkinek kellett. Aztán lerámolás. A komáromi fiúk is hamar összedobták a motyót, jól is szólt minden, mi meg közben a pultnál bandáztunk. A végére volt aki el is fáradt...Tízkor stop, majd kipakolás. Köszönjük Bertinek a lehetőséget, meg a két vendégbandának a részvételt. Ez egy remek este volt! Legközelebb vasmegye, ha mindenki úgy akarja, de addig még ROKKK!

Dunaszerdahely: Az időjárás kicsit átszabta az útvonalat, de egy laza havazás kíséretében átszeltük a Bakonyt. Amikor a 82-es útra tévedtünk majdnem tavasz volt. Persze volt kapcsolatfelvétel, hogy milyen az idő északon, de azt mondták kicsi eső, sok szél. Azt meg úgyis szeretjük. Egy picit még keringtünk a városban, de aztán csak megtaláltuk a helyet. Szinte a komáromi spanokkal egy időben kezdtük a bepakolást. Kezdtek jönni az emberek is, bár azt éreztük, hogy most nem lesznek annyian mint januárban. A sorrenddel volt egy kis macera, de hamar megfejtettük, így mi kezdtük az estét. A kamera is be volt élesítve, de akadtak problémák. Csak akkor ezt még nem tudtuk. Huszonegy-húszkor elkezdtük a sót, ment a füstgép, meg a lámpaerdő. Hehehe. Jól szól minden, viszont a színpadon kurva meleg volt. Néhányszor a pengető is földre került... no de sebaj láttunk már ilyet. Volt pár kedves fiatal, akik felvették a ritmust, látszott, tetszett nekik a muzsika. Aztán integettek, hogy még egy nóta, amiből persze kettő lett, majd elbúcsúztunk. Hamar lerámoltunk, majd némi ital, pár nóta vesztegékből (sajnos a győri arcokat most nem tudtuk megnézni), mert rohanás volt haza. Sajnos a videó egy gombnyomáson múlott, de ettől függetlenül szeretjük a Sólhánter Rockabillyt! Rendes volt megint. Hazafelé óvatosak voltunk, nem volt hóakadály. Legközelebb Szeszprém, ahol valami szülinapi parti is lesz. Addig még cézársaláta és ROKKK!

Az új nóta is elkészült, bár még apróbb finomítások lesznek rajta. Ha elkészül hozzá a klip, akkor kitesszük Nektek!

2016.OKTÓBER

Pápa: Nehezen indult minden, mert a hét közepén derült ki, hogy lesz a fellépők sorrendje. Aztán a végén egyedül maradtunk, de a kapuvári fiúk beugrottak segíteni nekünk. Köszönjük! Ettől függetlenül csak két kocsival mentünk, de volt már ilyen, ugye? De! Meg persze megint éhes fiúkkal, akik még a bepakolás előtt megrendelték a kaját a szomszédos ételbárban. Hát nem kellett volna. Rengeteg idő elment, így kicsit gyorsan ment a felrámolás a színpadra. Aztán még ilyen sem volt nagyon régen, hogy el kéne kezdeni a bulit, ilyet mondanak. Meglepő. De a helyi arcok eljöttek, meg hoztak friss arcokat is. Szóval itt megint kiderült, hogy ez egy jó koncert lesz. Mortisék közben elkezdték a sót, Csabi megint elemében volt, még a kurva pedál is megadta magát neki. Jól szólt minden, volt beindulás. Nekünk csak annyi feladatunk volt, hogy megfelelő pólót adjunk a vásárlónak, meg ajándék cd-t a friss anyagból. Aztán jelezték, hogy utolsó nóta, hamar elrámoltunk, aztán fel a színpadra. Némi fazon igazítás, aztán megdörrent a cájg! Az elejétől a végéig tömve volt a placc, nagyon jó így játszani, mikor lehet látni, hogy azonos a hullámhossz. Volt persze ráadás is. Ahogy egy ilyen helyen szokás. Köszönjük a támogatást, a lehetőséget Börnibának, Bozsó Tibinek, a kedves közönségnek. Ide érdemes visszajönni! A hónap végén az énekfelvétel is meglesz az új nótához, de addig még szüret, meg persze ROKKK!

 

Fehérvár: Sajnos itt már az elején gebasz volt, hogy nem tudnak adni jegyszedőt, meg hangosítást, csak készpénzért. Szomorú. Meg menet közben még a plakátolás is elmaradt. Ne legyünk már ennyire régimódi arcok, hogy így akarunk embereket meghívni egy thrash bulira. Mik vannak jesszus??? Pedig fontos tényező ez, mivel kurva sokan leszarják az internet világát, meg a közösségi oldalakat is. Legközelebb több odafigyelést kérnénk! De ezt leszámítva a lendület megvolt. Sajnos Pazóéknak nem volt jó a dátum Tomika miatt. Kár érte. A komáromi fiúk hamar felrámoltak, próbálták belőni a cuccot, csak valahogy a csöves fejek nem akartak megszólalni. De aztán menet közben kialakult a helyes arány. Az emberek is kezdtek beljebb jönni, még tánc is volt. A végére még az énekes pacsirta is felkapaszkodott. Hehehe. Aztán mi is hamar átrendeztük a színpadot. Sokkal szebben is szólt a motyó mikrofonozás nélkül. Belekezdtünk a beállós nótával, és mire körülnéztünk szépen megtelt a terem. Aztán jöttek a friss nóták, jól ment minden. Még a kamera is pörgött. Meglepetés gyanánt még egy Kreator nótát is elnyomtunk Monyesznak, aki nagyon élvezte a produkciót. Majd pár nóta még, a vérvonal, aztán pakolás. Majdnem. Mivel ilyen szép visszahívásban ritkán veszünk részt, ezért még egy dalt elnyomtunk a legvégén. Köszönjük Sanyának, Lacának a lehetőséget, talán majd egy másik alkalommal újra. Ki tudja? Következő hétvégén a kedvenc város jön. Szóval Kígyó utca, Sola, Bozsóka jövünk, addig meg ROKKK!

2016.SZEPTEMBER

Répcelak: Tudtuk, hogy aznap ilyen városi ünnep lesz, és bíztunk abban, hogy a kinti buláj után a fiatalok betévednek a rock kocsmába is. Na de csak módjával. Sajnos. Viszont el is kellett készülődni addigra. Persze a pakolás megint nem ment jól, mivel Mátéka csakhogy befért. Gondoltuk, majd visszafelé. De nem ám. Pápáig nagyon szépen ment, de utána voltak szép utak. Meg persze az gyönyörű híd is. Amit visszafelé szenteltünk meg. Na de csak odaértünk. Addigra már Dávidék cucca fent volt a placcon. Gyanús volt már a beállás is, hogy túl sok a fal, szar szögekben, zajos lesz ez. Tudtuk mink. Az is volt. Meg lehet hangos is. De ettől függetlenül jól kenték a fiatalok, főleg Csabi volt elemében, akár egy roksztár! Az emberek meg inkább csak jöttek mentek. Ez egy ilyen hely. Aztán befejezték, mi is hamar felrámoltunk, próbáltuk megtalálni a közös hangot, de nem nagyon ment. Csúszkáltunk az elején, ilyen káosz még talán sosem volt befelé nézve. Aztán úgy a negyedik szám körül már ráállt a fül, addigra már az emberek is bemerészkedtek. Nem volt hosszú műsör, mivel nem akartunk túl későn indulni hazafelé, de aztán mégis. A Betrayer kicsit maszatolt a színpadon mire elkezdték, de hát megakartuk őket nézni. Jól kenték, főleg ez a Tomi gyerek! Aztán kipakolás, búcsúzkodás, ölelgetés, elindulás. Későn értünk haza, de volt már ilyen, ugye. De. Októberben az első koncert a Nyolcasban lesz, a Vesztegzárral, amit már nagyon várunk. Szóval addig is lombhullás, tanácskáté, meg persze ROKKK!

2016.AUGUSZTUS

Mivel az új nóta sem lesz lassú, így ismét Imire bíztuk a dobfelvételt. Remek lett! Bár volt, aki szerint még lehetett volna rajta gyorsítani egy picit. De mivel hárman vagyunk így a kompromisszumkészség is nagyobb. Állítólag. Hehehe. A helyzet az, hogy rövid nóta lett, de mivel szélsebes, legalább az ember keze nem szakad le a nóta végén. Meg persze a szöveg is kimért, be kell osztani majd a sorokat is. A gitártémák is rögzítve lettek a hónap utolsó hétvégéjén. (vagyis ez már szeptember harmadikán volt) Nem volt sok macera, ment minden faszán. Meg még egy kiváló kis házibuli is kerekedett arra napra. De ezt a témát csak diszkréten. Jövő hónap közepén eleget teszünk a répcelaki meghívásnak. Szóval Korona, Karamell meg persze ROKKK!

2016.JÚLIUS

Mindenki azt hiheti, hogy mivel nem erőltettük a nyári fesztiválokat, semmi sem történik körülöttünk. Pedig de! Az új nóta kapcsán odáig eljutottunk, hogy szinte készre elkészült a dal. Gyors dal lett, sajnos szóló ezúttal is kimaradt belőle. A következős friss nótához már szinte meg tudjuk ígérni, hogy lesz. Tényleg. Gyakorlatilag már mindenki nagyon várja. A szöveg is megvan hozzá, megint kicsit odamondós, de ez nem gond. Csak persze még nincs rögzítve semmi. Viszont egy klip is készül vele párhuzamosan Imi kameraman ötlete alapján. Ötletek mindig vannak, csak van amikor az idő kevés. Szóval a kánikulában is inkább a teremben izzadunk, minthogy a vízparton dülleszkednénk. Hehehe. Hamarosan felvétel, sörkori, meg ROKKK!

2016.JÚNIUS

Veszprém: Szombat délelőtt derült ki hogy Mátéka a Stónék énekespacsirtája, pénteken balesetet szenvedett az autójával. Szerencsére semmi baja nem lett a srácnak, de azért kell pár hét mire ezt az ember fija megéli. Nos így egy tehetséges fiatal zirci banda kezdte az estét. Mivel nyomott italárak voltak (és ingyenes volt a rendezvény) így korán megtelt a terem. Az énekesjánynak kellene egy fasza mikrofon, akkor jó is lehetne az egész produktum. Így ez alkalommal Imrénk sietett segíteni, hogy megszólaljon a hang. Aztán ment is szépen a produkció, aki messzebb volt közelebb  is merészkedett. Mivel itt szűkös az időkeret, rövidre fogták a fiatalok. Köszöntük nekik szeretettel a segítséget! Aztán hamar összedobtuk a motyót, pici igazítás, aztán megszólalt a tress. Kurvajól szólt minden, szerencsére a cuccunkat bármilyen helyen be tudjuk lőni, így befele és kifele is megszólal a cájg. Jöttek szépen a dalok, meg az emberek is kezdték elhagyni magukat a parketten. Szerencsére a taknak most már nem gyorsulunk fel kétszeresére, és ez így van rendjén. Majd jött Hajnika integetve, hogy akkor legyen már az ő dala, de mi mondtuk hogy nem, előbb jön az utolsó előtti nóta. Tetszett neki. Aztán jött az öldöklő klasszikus. Majd elbúcsúztunk mi is. Köszöntük az estét mindenkinek. Sajnos italozásra nem volt lehetőség, mert két kocsival voltunk. Vagyis a Frenki gyalog, meg a húga is ott dolgozik, szóval neki faszán ment. Most nyári szünet lesz koncert fronton, mert így gondoltuk. Van egy friss nóta amit szeretnénk felvenni, de ezek a malmok lassan örülnek, szóval ki tudja....addig meg medence meg persze ROKKK!

2016.MÁJUS

Várpalota: Sajnos a Cadaveres nem tudta vállalni a bulit, mert Kálmánnak közbejött valami. Így a helyükre egy rendkívül tehetséges helyi fiatalokból álló csapat érkezett. Na de nem szaladjunk ennyire előre! Mire lerámoltunk, Sziszkóék is lent voltak, már csak a dobra vártunk amit az ifjak hoztak. Iszonyat hamar összeállt a cucc, pár perc szünet és kezdett is a Pass On Hope! Nagyon jól kenték, volt mozgás ezerrel. Szilárd volt a hangmester, nagyon sok kedves jelzővel illetett minket. Köszönjük! Mivel a dobosuk búcsúbulija ez a koncert volt, még egy ráadás is belefért, meg egy szülinapi köszöntés a tésijánynak! Aztán jöttünk mi, nagyon jól belőttük a motyót, szépen szólt minden. Az emberek is kezdtek betérni a cigiszünetből, így a hangulat is fokozódott. Megint rendkívül pontosak voltunk, de ez már egy bevett formula a mi esetünkben. A vérvonal hallatán még a vendégbandák tagjai is bemozdultak. Ez egy remek koncert volt. Majd utánunk teljes felszerelés csere a színpadon, mert a fiatalok koncerten tesztelték az új cuccukat. Van ilyen. Jól ment a sztori, főleg a bőgős gyerek nagyon ügyes, meg a dobos is. Hehehe. Közben mi elpletykáltunk a régi ismerősökkel, némi ital társaságában. Ez is remek este volt, köszönjük a lehetőséget Hegééknek! A tavasz utolsó bulija Szeszprémben lesz. Mert indul a nyár, fürdőgatya, strandpapucs, fesztivál, meg persze ROKKK!

2016.ÁPRILIS

Ajka: Juci már jó pár éve piszkálta Frenkit, hogy valami közös buli kellene velük, aztán lett belőle ez a fesztivál. Amikor már kezdtünk képbe kerülni, láttuk hogy ez furcsa koncert lesz. Menet közben kiderült, hogy egy kedves ismerősnek a negyvenedik szülinapja lesz, aki 15 évig ebben a zenekarban dobolt, szóval nem volt para. Sajnos a szombati meló miatt pár zenekarról lecsúsztunk, de helyette volt virsli meg sör. Egész frankó cucc került fel a deszkákra, biztunk a remek megszólalásban. Hamar felrámoltunk, mivel időlimit volt aznapra. Más volt mint valami klubban, de egész jól kentük, talán kevesebb mozgással. Talán mások is voltunk a többi zenekarhoz képest, de a közönség jól vette a lapot, jöttek szépen közelebb. Most egy rövidebb műsort csináltunk, de ide ez pont elég volt. Köszönjük a lehetőséget, Juciéknak meg puszipacsi! A következő buli szülővárosunkban lesz, tehát addig májusfa meg ROKKK!

Baja: Egy szívélyes meghívásnak tettünk eleget, de kicsit el lett kapkodva az utazás. A bulit szervező gitáros Csabi kórházba került, a társai meg nem voltak top formában. Mire odaértünk a helyszínre, senki nem volt ott. Nyolc óra helyett fél tízkor kezdtek pakolni a srácok, persze semmit nem tudtak amikor kérdésekkel rohamoztuk őket. Volt pici türelem, de aztán elfogyott. Aztán úgy döntöttünk, hogy nem akarunk másodiknak játszani éjfél körül, így elindultunk hazafelé. Sajnáljuk a szituációt, de nem volt más választás. Legközelebb majális, fesztivál, meg persze ROKKK!

Pápa: A történet azzal indult, hogy a Betrayer sajnos lemondta a bulit, de nagyon hamar találtak helyetesítő bandát. Ezer hála. Ismét két autóval mentünk, mert énekcuccot kellett vinnünk, de volt már ilyen, ugye. Hamar berámoltunk, összeállt a színpadkép, aztán vártunk. Az északi fiúk is megérkeztek, aztán a dob is a helyére került. A mexikó srácok időben kezdtek, amiből csak részletek vannak meg, mivel a jegyszedés feladata ránk hárult. Meg a mörcspult is megindult, szóval keveset láttunk belőlük. Viszont amit igen, az nagyon fasza volt. A programuk szükre szabott volt, de igy Dávidéknak sem kellett kapkodni. A Mortis is ügyes volt, eddigre már a terem is megtelt a helyi rokkkosokkal. Ők is tartották a tervet, így mi is nyugodtan áttúrtuk a színpadot. Mire elkezdtük a terem fullra megtelt, ez nagy öröm volt számunkra, annyira kellett. Jól is ment a só, voltak kivánságnóták is, de mi ilyenek vagyunk. Mint valami önök kérték. Hehehe. Volt egy kis ráadás a végére, amivel már a limitet szántottuk, de itt ez belefért. Köszönjük a lehetőséget, Tibi sokat segített megint. Legközelebb Baja, halászlé, meg ROKKK!

2016.MÁRCIUS

Sajnos a két márciusi bulit nem tudtuk vállalni. Reméljük nincs harag, ősszel pótolunk! ROKKK

2016.FEBRUÁR

Csorna: Mivel ez a buli egy hetet tolódott, kicsit kockázatos volt az utazás a hó vége miatt, de tudtuk két ilyen remek bandával nem lehet gond. Mire odaértünk a srácok már szinte mindent lepakoltak, már csak Frenki cucca volt vissza. Tomi is hamar belőtte a cuccát, néhány kiváló pergőhangzás, és már kezdtek is Pasoék. Nagyon jól szóltak, lehet a pincehelység miatt, szépen ment minden. Kicsit rövidebb volt a műsör, mint múltkor, de mindenkinek tetszett. Aztán felpakoltunk mi, volt egy kis helyreigazítás, majd el is kezdtük. Mi is jól kentük, még a füstgép is beindult. Lehet hogy ezt nem kellet volna, mert annyira pici ez a terem és levegőtlen, hogy az ötödik nótánál abbahagytuk a programot. Sajnos nem lett jól körüljárva a dolog így mi úgy voltunk vele, hogy nagyjából ennyi fér bele. Dávidék viszont még bevállaltak egy rövidebb programot, kábé tíz nótával, ami már az extrém sport kategóriába tartozik. De hát ők fiatalok, bírják akár reggelig is. Hehe. Még a buli után egy kis tanakodás, hogyan, merre, aztán elstartoltunk szép finoman. Akik eljöttek azoknak köszönjük, hogy ennek ellenére is, legközelebb máshogy, máshogyan. A március is most bonyolultabb, de addig még tavasz, kokárda és ROKKK!

2016.JANUÁR

Dunaszerdahely: Hát ez az év is elkezdődött. Így év elejére jött egy meghívás, hogy legyen egy tress csapás Dunaszerdahelyen. Nagyon örültünk neki, mivel még a Vesztegzáras fiúkkal eddig nem játszottunk. Hamar összerámoltunk a teremben, majd Kádárta felé vettük az irányt. Mátéka még a fürdőben tevékenykedett, de azért egy laza hajszárítás után már gördült is az autó tovább Dudar felé. Ott egy brutális hamburgert csaptunk befelé, de közben a híradóban csak a negatív hírek mentek, hogy milyen veszélyesek az utak. De eddig sem voltak azok, így léptünk tovább Győr irányába, majd onnan Dunaszerdahely! A klub az valami zseniálisan van megcsinálva. A főnök elég jó hangcuccot dobott össze, meg mire odaértük Monyeszék már be is lőtték a cuccot. Mi így a pult felé vettük az irányt, ahol a csapolt sör remek volt! Aztán hamar berámoltunk, felraktuk a zászlónkat, majd fél óra múlva el is kezdtük a műsort. A fiatalok nagyon lelkesek voltak, kábé annyira élvezték mi. Bár nálunk gyorsabbak voltak a nóták, nem foglakoztunk a taktal. Hehe. Jól szólt minden, szinte a teljes repertoár terítékre került. A blódlájnnál azért még volt egy utolsó vadulás. Majd átadtuk a terepet a spanoknak. Ők is hamar belecsaptak, jól kenték nagyon! Mi meg a pultnál. A végére kicsit elfáradtak népek, mire befejezték már nyugi volt. Még egy baráti ölelés, néhány cédé, majd indulás haza. Még az énekes pacsirtát is eldobtuk Győrbe, mert ott lakik. Köszönjük a lehetőséget, minden fasza volt! Most lesz pár hét szünet így tél elején, aztán februárban Csorna, Valentin, meg persze ROKKK!

Közben a comos oldalra kikerültek a friss dalok, hallgassátok szeretettel!

Békés, Áldott Ünnepeket és Boldog Újévet Kívánunk!

2015.DECEMBER

Várpalota: Mire mi leértünk a helyhez, addigra már a tébányai srácok már lent matattak. Nagyon tetszett nekik a hely, bíztunk benne a nézőszámmal sem lesz gond. A mi cuccunkat is lesegítették, majd összerámolás, közben Roli is beszaladt a dobjával. Viszonylag hamar összeállt a cucc, már csak az énekmotyó volt hátra Lacika keze által. Közben az emberek is kezdtek lejönni, de az ígérgetés ellenére is kialakult a placc. Mire a garázsfiúk elkezdték nem volt probléma. Jól kenték, főleg ez a bőgős gyerek volt ügyes. Állandóan varrjál valamin, hehe. Aztán jött az Azen, akiknek most körülményes volt a cuccolás. Meg is lepődtünk, hogy ez most szándékos, vagy sem. Nem derült ki. Aztán negyven perc után elkezdték a hácét, ami most jó szólt. Bár Csabit nem kellet volna bevetni abba pár számba, nem volt sok értelme. Mindegy ez az ő dolguk. Viszonylag hamar be is fejezték, hogy ne legyen nagy tolódás. Nekünk megint a gitárkábel szarakodott már az elején, de Mátéka megoldotta. Jó hangulat volt, akit érdekelt az előre jött, élvezték az emberek koncertet. Mi is szépen játszottunk, pontos volt minden, a felvételeken is látszik – hallatszik. Ugye. Rövidebb műsort toltunk, ne legyen gáz a zirci tökiknek. Akik viszonylag hamar toppon voltak, ment a zúzás ezerrel, olyan volt hogy nem nagyon akarják abbahagyni. Na még egy, még egy, még egy. Még valaki Sepu számot is akart tőlük, de azt nem ismerik. Hehehe. Na de aztán a Bruszt úgy kellet lesegíteni, hogy be találjon a laktanyába aludni. Volt már ilyen ugye. Köszönjük a résztvevőknek, sajnos most Palota erről szól. Ándergránd van. Nemsoká fenyőfa meg pezsgő, talán az új epé is kikerül, de addig még ROKKK!

Veszprém: Mire mi beértünk, addigra Steinpapa már lepakolta cuccát, igaz megvoltak rá az emberei. Aztán mi is kerestünk még egy Mátét az énekcucc végett, közben Árpi is befutott. Hamar összeállt a motyó, szépen szólt az énekcucc, egy hasonló jó lenne a helynek is, nagy segítség lenne. Közben az emberek is kezdtek leszivárogni, rengeteg rég nem látott arc. Volt öröm és meglepetés. Berti is alig bírta a pultnál, annyira ittak a vendégek. Az Éjfény meg el is kezdte a műsorát, hangos is volt picikét. Még egy megemlékezésre is futotta a statik gyereknek. Még egy ráadás, de nem volt probléma, mi is hamar összerámoltunk. Az első nótánál még egy kábelcsere is beakadt. De volt már ilyen ugye? De. Szépen mentek a dalok, pont leszartuk a metronómot, gyors volt minden, de kit érdekel, mi így szeretjük. Még a jelenlévő Frank szülők is élvezték! Volt két feldogozás. Mikor Berti előreszaladt, de kicsit kormozott, sosem megy jól az órája. Így még egy olyan nóta előkerült, amin a dobos és bőgős span is meglepődött, de szépen ment! Ez volt a ráadás, akiket Dusty vezényelt le, hogy akkor vissza-vissza! Köszönjük szépen a remek estét, köszi hogy ennyien. Még a palotai záróakkord van hátra négy bandával, de addig még sajtreszelő és ROKKK!

2015.NOVEMBER

Székesfehérvár: Megint egy pénteki nap, a hónap végén, ráadásul Azen nélkül. Szóval ezek nem voltak olyan kecsegtető tényezők, de mindegy, mégse a világ végére kellett autóznunk. Amikor odaértünk a teknika emberei már pakoltak felfele, meg Sándor állt a kapuban,  vigyázva a rendre. Aztán befutott a másik két banda is. Hangemék hamar felcuccoltak, Máté is összedobta a motyóját. Mi közben italozni kezdtünk, ami későbbre nem volt annyira jó ötlet. Főleg aki nem bírja, annak. Azért csak kezdtek betalálni az emberek, aztán a zirci arcok el is kezdték a sztorit. Jól szólt minden, bár Kubi nézet néha, hogy a két gitáros gyerek nem mindig találja el a témát. Hehe. Utánuk jöttek a fehérvári srácok, tök jó volt amit toltak, csak lehet többet kéne próbálni, akkor érettebb lenne az egész muzsika. De azért fasza volt! Aztán jöttünk mi, nekünk most nem ment annyira szépen. Sajnáljuk. A végére azért csak belendültek az arcok a lájer feldolgira, ott nem volt probléma. Köszönjük a lehetőséget, Sanyának pacsi! Legközelebb szeszprém kicsit mikulás után. De addig még ROKKK!

Bánd: Menet közben derült ki, hogy az ajkai helyszínt kivették a Hornetes fiúk alól, így Atesszal és Gyuresszal dumáltuk le ezt a gyönyörű hétvégét. A klub az úgy be van rendezve hang -és fénymotyóval hogy az valami írdatlan-ka. Mindenki időben érkezet, hamar összerámoltuk a cuccot. Tóték szépen beálltak, kivéve ezt a Lacit, mert ő a pultnál pálinkázott az egyik gitáros gyerekkel. Na aztán el is kezdték a műsort, szépen szólt minden, mi meg közben kikértük a rencspidzát. Az is brutál volt, ami Imrén kifog az az. Jó ötven percet játszottak a spanok, aztán lerámoltak. Ezután mi is hamar beálltunk a nyitó nótánál. Nekünk is remekül szólt minden, ez kiderült a lelkes tapsolásból. Mert ugye ez szinte ilyen kis családi rendezvény volt, meg még néhányan a faluból. De ez sem probléma. Az idő rövidsége miatt egy karcsúbb blokkot toltunk, de azt frankón. Hehe. Aztán jöttek a Hoddogék, akiknél Atesz is penget. Volt sok feldolgozás, meg egy Falanga nóta is. Ment minden, ahogy kell, még volt olyan is, aki a közönség soraiból el is fáradt. De hát volt már ilyen ugye, nem, de! Köszönjük a szíves fogadtatást, a rengeteg pálinkát, meg a sok jó szót! Hóvégén a nyolcas, van akinek huszonhét, de addig még ROKKK!

2015.OKTÓBER

Zirc: Volt egy kis kavarodás kocsi ügyben, de aztán a kádártai különítmény saját géppel jött. Ja meg azon is, hogy be kéne öltöznünk, de aztán ezt nem tettük meg. Viszont mikor megérkeztünk nekünk már megvolt a nyertesünk, aki egy vadonás új SM póló tulajdona lett. Gratulálunk még egyszer! Mondjuk nagyon jó jelmezek voltak, ügyesek ezek az ifjak. A színpad is faszán összeállt, mire feldobtuk a cuccunkat. A büfé viszont nem nyitott még ki, így a Gulyás felé vettük az irányt egy jó sörre. Nagyon kellemes hely, egy csodaszép cserépkályhával a közepén. Aztán a csocso kimaradt, mert úgy gondoltuk, hogy mire leérünk már kezd is az első banda. Nem kezdett. Persze sör, rötyi, cigi, nagy nehezen beállás, majd rajta! A trió egész jól kente, bár a gitárcucc kicsit kopogott. Meg persze a monitorral is akadtak gondok, volt némi gerjedés. A végén a Sugart elnyomták, a jelenlévő cukrosbácsik örömére. Aztán jöttünk mi! Hamar beröffentettünk, de nálunk is gond volt a gitárládával. Facsiga már a haját tépte, ezen már csak az alkohol tudott segíteni. Segített is. Kicsit csúsztunk a kezdéssel, de nálunk ilyenkor mindig a rövidített műsor megy, hogy ne legyen kibaszás a többiekkel. A fiatalok is szépen beindultak, ment még a pógó is. A vérvonallal zártunk, hogy még a kint italozó fiatalok is betérjenek. Remek volt. Köszöntük. Aztán bepakolás az autóba, rövid eszmecsere a  hangem-próbateremben, némi ital Szaló mesterrel, belenézés a soproni arcok bulijába, majd tűz haza. A házigazda koncertje sajnos most kimaradt, tényleg bocsesz.  Köszönjük a bulit a zirci spanoknak, akikkel novemberben újra. De addig még a legveszélyesebb tizennégy Bándon a rencsen. Szóval sarló az nem, viszont ROKKK!

Sárvár: A pénteki nap miatt nehézkes volt az indulás, meg persze valami torlasz is volt a nyolcason az esőben. De még időben megérkeztünk. A másik két banda már ott várt minket a kapuban, szóval gyorsan ment a lecuccolás. Ez a pinceklub valami csoda! Nagyon jól meg van csinálva, jó hangcuccal, finom büfével! Ákosék hamar összedobták a dobot, majd Imre is elrendezkedett. Volt egy rövid beállás, egy kis ital a pultnál a szülinapos jány egészségére, aztán rokkk! Tök jól szólt mindenünk, kezdtek a fiatalok is lemerészkedni a pinyóba, bár lehet a jegyár kicsit magas volt. Úgy voltunk vele, hogy a magunk részéről nem húzzuk el nagyon a dolgot, a legjobb nótáinkat játszottuk, vagyis azoknak a felét. Hehehe. Aztán felrámolás, még némi ital a Wadkörte alatt, aztán búcsúzkodás, mert a Frank gyerekeknek sok volt lőré. Sajnáljuk, hogy a szelfi fiúk kimaradtak, a péntek az mindig rázós nekünk, legközelebb bepótóljuk! Nem álltunk meg sehol, csak Kádártán, aztán irány a terem. A hónap utolsó napján a zirci ifiházban lesz ünnep, addig meg halóven meg persze ROKKK!

Nagymegyer: Eleve úgy indultunk, hogy lehet lesz fennakadás a határnál, de kiderült ott, hogy semmi gigszer sincs. Viszonylag hamar meg is érkeztünk a klubba, a korai óra ellenére jól eldumáltunk hármasban. Aztán befutottak a tébányai arcok, majd nemsoká az újvárosiak. Kezdtük összedobni a motyót, mire szállingóztak a régi ismerősök is. Kis csúszással Bölckyék belevágtak a műsorba, jól ment nekik, mivel egy nappal korábban is zenéltek. Közben azért néhány borovicska is fogyasztásra került a bárpultnál. A kedves vendéglátóink ismét szendvicset, meg hatalmas adag sült krumplit tálaltak fel. A garázsfiúk alig akartak felmenni a színpadra is. Hamar összerámoltak, szépen szólt minden. Főleg ez Tibcsi volt elemében, remekül szólózott. Még egy közös énekeltetés is belefért Zoli mesternek! Aztán jöttünk mi, ment a füstgép ezerrel, meg a gyönyörű dalok. Kiskuzin meg csak rakta a behert az erősítőre, a sör mellé! Ilyet se láttunk még! Volt ráadás, mert követelték, még a belső teremből is kijöttek az emberek. Jó hangulat volt, na! Aztán rámolás a kocsiba, pacsi a fiúkkal, még valami a pultnál a ház urával! Majd indulás. Köszönjük a lehetőséget a Big Man teljes csapatának, a főnöknek, a naptestvérnek a fotókért, a két vendégbagázsnak, Sziszinek meg az egész haveri körének. Jövőre újra! Kilencedikén meg termál kristály, meg persze ROKKK!

2015.SZEPTEMBER

Komló: Rengeteget tekertünk aznap, mert Iregszemcsének vettük az irányt. Meg a két hurosbetyár még a másnappal is küzdött. De volt már ilyen, nem? De! Már kicsit be is sötétült mire a Zrinyihez értünk, de a cucc már a színpadon volt. Aztán mi is hamar beszórtuk a motyónkat. Volt néhány régi ismerős, volt aki nem is tudta mi van most velünk. De most már tudják. Közben a kanizsai fiúk el is kezdték a muzsikát. Nagyon jól játszottak, pedig csak két gitáros, meg egy szintis-énekes volt fent. Hamar el lehetett kapni a fonalat, tök jól ki voltak találva a témák. Marhajó, hogy el tudtak jönni. Aztán jöttek a házigazdák, akik laza ötven perc alatt össze is rámoltak, és meg is szólalt a cucc. Kicsit furcsa volt a zene, olyan volt mintha sok lenne benne az impro. Az énekeske meg trüközött folyamatosan a moduljával, tágítja a határait. Amúgy rendben ment minden, volt is nagy hangerő. Mi olyan fél tizenkettő körül kezdtünk, egy beállásos számmal. Kezdtek bejönni az udvarról az emberek, akik el is kapták hamar a lényeget. Még Misi, a spártahős is bejött, mozdította a buksiját. A vége felé annyira jól kentük, hogy nem akartak leengedni, még egy ráadás is belefért, éneklősen. Aztán hamar összerámoltunk, némi pizza az autónál, kicsi pálinka is hazafelére, aztán start az autópálya irányába. Onnan fentről valami borzasztó szép Pécs! Majd rá az emhatosra, és irány Pest. Olyan vihar kerekedett a végére, hogy biza. Rá a nullásra, majd emhét. Na nem volt semmi. Köszönjük a lehetőséget Tekunnek, meg a két bandának, remek volt minden. Legközelebb szlovákia, a Big Man, ami nagyon szép kocsma. De addig még szüret meg persze ROKKK!

Sopron: Sikerült összerántani egy őreg kutya verziót, így két thrasher bandával toltuk aznap. A Hornet kezdett, akik általában ragaszkodnak az egy óra játékidőhöz. Most talán csak ötven perc volt, de remekül tolták, főleg a stendápot az énekespacsirta. Aztán jöttünk mi, így volt megbeszélve. Nagyon jól szólt a motyó, de ez most már védjegye a bandának. Hibátlanul játszottuk a számokat, volt is örömködés. Végül a vérvonallal le is zártuk a sztorit. Majd jöttek a répcelaki huligánok, akik úgy játszottak mintha a Slayer elött lennének. Pontos volt mindenki, főleg a Tomi, aki még a Sodomba is beférne a stilusával. Nagyon jól kente. Volt némi Death feldolgozás, maximális hozzáértéssel. Aztán befejeződött a bulijuk, mert nem próbálnak így nem volt több nóta. A kipakolás volt vissza, meg némi sörözés a pultnál. Meg néhány kép is. Hehehehe. Legközelebb Komlón csapatunk, de addig még árpa és ROKKK!

2015.AUGUSZTUS

Alsóörs: Egy verőfényes csütörtöki napon érkeztünk meg az Európa Kempinghez a Zorall Sörolimpiára! Tök jól ki volt találva minden, csak az volt a baj, hogy közel volt egymáshoz a két színpad. De nekünk ez nem okozott problémát, hamar letelepedett a család. A mi feladatunk az volt, hogy fél hétkor kezdjünk a kis színpadon. Hamar odarámoltunk, amikor szóltak felcuccoltunk, aztán el is kezdtük a programot. Nem voltunk sokan, de nagyon ügyesen játszottunk. Negyven perc után lerámoltunk, aztán még körbenéztünk jól. Kowát próbáltuk meglesni, csak az volt a baj, hogy túl sok benne az elektronika. Na de sebaj, éjfélkor elindultunk haza. A többi napon is lent voltunk immel-ámmal, semmi probléma nem volt. Jó volt minden. Köszönjük Hangyának meg Andinak a lehetőséget! Legközelebb Sopronba leszünk, de addig még sulikezdés, meg persze ROKKK!

2015.JÚLIUS

Szigetszentmiklós: Mivel Zozo nem jelezte, hogy jön-e a klubba, attól mi még elindultunk. Mire a teremnél bepakoltunk, már viharossá vált a szélmozgás, na és, láttunk mi már ilyet. Aztán mikor a kútról startoltunk, már esett is kicsit. Aztán mikor a Pajorhoz értünk már akkora vihar volt, hogy bizony az autó kettesben ment. Iszonyat mennyiségű víz esett. Mire viszont kiértünk a pályafeljáróhoz ott meg már semmi, gyönyörű idő. Hamar feltekertünk, aztán rá az egyetlen egy nullásra, onnan pedig lefele Halásztelek körül. Mire beértünk a városba ott meg kisebb tavak voltak. Az nem volt semmi, még a Fordról is valamit letépett a víz. Aztán a klubnál már ott voltak az újvárosi arcok. Szivélyes fogadtatás, majd mi is bepakoltunk hamar. Nem sokkal ezután a helyi erő be is állt, majd pici szünet után elkezdték a műsorukat. Ekkor futott be a Szegedi klán, hatalmas öröm az arcunkon! Tudtuk, hogy ez egy remek este lesz! Az első banda még egy bonjovi nótát is eltolt nagyon édesen. Aztán rövid cuccolás, mi is beálltunk, majd elkezdtük a programot. Nagyon jól ment minden, még a kedves közönség is belelendült. Vikusz kérésére még egy pantera dalt címét is bemondtuk, aztán jött néhány feldolgozás. Kettő. Aztán nem akartuk húzni az időt, nehogy kerékbatörjenek, mert időlimites volt a rendezvény, és még volt egy banda! A börnifiúk is hamar felrámoltak, el is kezdték a metált. Náluk is jól szólt minden, nem volt probléma. A vége felé még egy kedves vendégük is volt Lőrincz Tibi, aki hatalmasat énekelt! Jó passzban van, szerencsére. Közben mi azért mulatoztunk picit, Szeszéékkel nem nehéz. Be is pakoltunk, majd lassan elbúcsúztunk azoktól, akik végig kitartottak. Köszönjük a lehetőséget Blöckynek, hálásak vagyunk! Augusztusban egy koncertünk lesz a Sörfeszten, talán addigra a három nótát is készre csiszoljuk. Addig meg újkenyér, meg persze ROKKK!

2015.JÚNIUS

Megyer: Annyira kevés cuccal indultunk, hogy ilyen még nem volt. Nagyon alap fesztiválcucc, mindenki örült. Kár hogy szar idő volt, meg kedd, de minket ez sem vetett vissza a megyeri kirándulástól. Mire odaértünk, az entalpiás srácok piával vártak minket, volt aki mert is inni abból a pálinkából. Hehehe. Aztán már csak arra lettünk figyelmesek, hogy a Hornet zenekar gyalul a színpadon. A monitor nem volt a toppon, de láttunk már ilyet. Rendes blokk volt egy órával, Petike is mesélt szépeket. Aztán lerámolás, és jöttünk mi. Volt egy rövid beállás, majd elkezdtük a műsort. Tök jól szólt minden, még a monitor is, ez főleg Imre arcán látszott. Mi is sokat játszottunk, meg volt rá a keret. Kezdtek az emberek is közelebb merészkedni, főleg mert addigra már az eső is elállt. Aztán puszipacsi elbúcsúztunk. Köszönjük a lehetőséget, minden remek volt, főleg a bográcskaja. Júliusban egy bulink lesz, de addig még csúszda, meg persze ROKKK!

Veszprém: Sajnos az előzetes tervek szerint a nagy melegre való tekintettel, számolnunk kellet azzal, hogy most kevesebben leszünk mit egy fél évvel ezelőtt. Mire odaértünk, addigra már Steinpapa is megjelent a dobcuccával, így ügyesen lepakoltunk, összerámoltunk és vártunk. A kanizsai fiúk több irányból érkeztek, főleg a basszerosgyerek, aki motorral jött a háerdéfesztről. Holi kívánsága szerint Imi belőtte az énekmotyót, majd el is kezdték a programot. Jól szólt minden, most jobban is kenték a tökik. Olyan volt minta próbáltak volna, de nyilván nem. Negyven perc után lejöttek, hogy a veszprémi hősök is elkezdhessék a bulijukat. Rövid időn belül összeállt a kép, talán kicsit hangosak is voltak, amiből visszább is vettek később. Főleg ez a Rojcigyerek volt elemében, a jó ég tudja mitől. Biztos vadkanra ment az éjjel. Éjfényék is szűkre szabták, az itteni idő rövidsége miatt. Nálunk is hamar beállt a cucc, de nekünk is szelektálnunk kellett néhány nótát. Mikor a pultból integettek, tudtuk két nóta maradt csupán. Azt meg az előrejött haveroknak szántuk. Köszönjük az estét Zsoltinak, meg azoknak akik lent voltak. Hamar kirámolás, némi eszmecsere, majd tűz haza! Pár nap múlva pedig Megyeren leszünk a sümegi metáltestvérek meghívásának eleget téve, mivel akkor ünneplik a húszas évfordulót. De addig még krajcár meg ROKKK!

Balatonfüred: Mire mi az udvarba értünk addigra már az ajkai spanok szinte mindent becuccoltak a terembe. Csupán csak a basszusmotyó volt hátra, amit Mátéka berángatott. A Kanizsai arcokról csupán annyi infónk volt a parton riogatnak félmeztelen, s ezeket a kéopeket posztolják. Amikor kilencet csattant az óra, a Hornet elkezdte az egyórásra duzzasztott műsorát, addigra a Réré arcok is megjöttek. Nagyon jól kenték, precízvolt minden. Petike még tíz előtt öt perccel kijelentette, hogy még van egy számuk, ami közel negyedórás blokk lesz, de nem lett. Hamar lepakoltak, és Mikiék meg fel. Kicsit kusza volt a program, nyilván a sok stendápnak, amit nekünk céloztak. De mi vesszük az ilyen poénokat. Tizenegyre be is fejezték, így mi is rendkívül hamar felpakoltunk. A füstgép is beállt, ennek főleg a fotós papa örült nagyon. Jól szólt minden, bár lehettünk volna többen. Mi is sokat játszottunk, még a dájing is előkerült. Köszönjük a lehetőséget Katinak, jövő héten Szeszprém, meg persze ROKKK.

2015.MÁJUS

Várpalota: Időben érkeztünk lefelé, nem volt semmi kapkodás, még a TMS fiúk is leértek segíteni. Aztán megjöttek a zirci spanok is, ők sörökkel melegítettek. Nem volt nagy tumultus, de ez nem volt probléma mire Lackóék elkezdték a brutalizálást. Nagyon frankón szólt minden. Amit terveztek programot leadták, még egy köszöntés is belefért. Aztán jöttünk mink, Mikivel is kisegítve néhány nótában. Kicsit a beállás miatt csúszott a kezdés, de megdumáltuk hogy szelektállunk néhány számot. Nálunk is jól szólt minden, Mátéka még az asztalokat is igénybe vette. Hehehehe. Az utolsó két nótánál indultak be nagyon az emberek, kurva jó volt látni! Aztán hamar lerámoltunk, mert jött az öt fősre duzzadt Jancsigép! Náluk is jól szólt minden, bár még egy szintis, meg egy plusz énekes bevételén el kellene gondolkodni. Még itt is mozdultak a népek, senki nem volt fáradt. Kubi nagyon nyomta, nagy dumás a srác. Amikor vége lett a bulinak, még szólt a zene gépről, főleg a metál klasszikusok a kilencvenesévekről. Köszönjük a részvételt, legközelebb meg Balcsipart, fecskegatya, meg ROKKK!

Nagykanizsa: Régen jártunk már erre, de a baráti invitálásnak köszönhetően elfogadtuk a meghívást. Viszonylag hamar letekertük a kilóméterket, s mire a helyszínre értünk a fiúk már mindent be is rámoltak. Sőt Misiék már a szinpadon álltak be. Kezdtek jönni az emberek is, bár a Medgyaszay nagyon nagy placc így kevésbé látszott. Aztán a TMP el is kezdte a muzsikát, már néha grájndba oltott metál volt ez, ügyes kis maszkokkal. Közeben a Mikiékkel firtattuk az időt, némi sörörzés közepette. De rövid időn belül jöttek is a deszkákra aprítani. Jól kenték, jól is szólt minden, főleg az a szent vezír volt elmében elől. Aztán közben mi megvitattuk melyek lesznek azok a számok, amiket a treklistából játszani fogunk. Mire a RR végzett mi is készen álltunk a bevetésre. Nálunk is jól szólt minden, még talán a füstgép is lemerült a program vége felé. Ment némi sztendáp is, de csak módjával. Miután befejeztük a bulinkat, hamar kipakolás, aztán még valami hamburger is szóba került. Igy elmentünk a város egyik legjobb helyére, ahová tényleg kellene szervezni valami koncertet, mert oda érdemes. Majd elbúcsúztuk, mert tudtuk hosszú út vár még ránk. Két hét múlva Palota, ami ingyenes rendezvény lesz, mert Alfa feszt, meg ROKKK!

2015.ÁPRILIS

Tatabánya: Picit elkavartunk Gánt után, de aztán hamar megleltük a régi egyest. Volt forgalom faszán. Aztán a városba érve viszonylag hamar megtaláltuk a Sárberek lakótelepet. Ahol egy fiatalembert megkérdezvén azt a választ kaptuk, hogy "én itt lakom harminc érve, de nem tudom mi ez a hely amiről beszéltek". Nos pedig a klub mellé parkoltunk, melynek ajtajában Misi várt minket. A minimál cuccunkat bepakolva arra a következtetésre jutottunk, hogy látogassuk meg a jueszé hamburgerest. Na kérem, szépen megvan csinálva a kajálda és az étel is remek volt. Mire visszatértünk már Szoszoék tolták a hácét, legalábbis olyasmi metál volt. Persze Jedo mester pálinkával invitált, de csupán a főnök ivott a torokbántalmakra panaszkodván. Kettőt. Közben ment a jelzés, hogy pakolhatunk, melyből egy hangos beállás is kikerekedett. Addigra már szépen megtelt a harmincnégyzetméteres helység. Mindenki tudta mire számíthat tőlünk és meg is kapták. Nagyon jól szólt a motyó, talán kicsit hangos is volt ide. Tizenegy nótát pörgettünk, megfelelő elánnal, némi dumával fűszerezve. Volt jópár régi ismerős, akik örömködtek velünk, tényleg jó buli volt. Aztán átadtuk a placcot a garázsmetálnak, amely a hevimetál alfája és omegája egyben. Nagyon jól kenték a skacok, de nekünk sajnos mennünk kellett, így a végét már nem vártuk meg. Köszönjük ezúton is a lehetőséget Misinek a szervezéséért, a cuccért, meg a Jedónak a klubbot. Puszipacsi, reméljük jövőre újra! De addig még májusfa és ROKKK!

Pápa: Imivel ezúttal is fullra raktuk a gépsárkányt, persze úgy hogy még Frenki a kishúgával hátra bepréselje magát Kádártán. Na volt is örömködés! Aztán haladtunk tovább a nyolcason egy darabig, majd utána az elágazó, onnan húszperc a Klastrom. Pici kavarás megint volt, mert ez egy olyan hely. Hejjjjj! Gábor mester már szinte bepakolt, csupán Máténak a motyója volt hátra. Aztán megjöttek a reális arcok, minusz az énekespacsirta, aki Fehérvárról érkezett meg kicsit később. A kezdés elött három perccel. Persze Tibcsi nem tudott jönni, így a jegyszedést magunk végeztük. Megint jól szólt minden, főleg a boncsovis pólós gyerek kente piszkosul. Nem húzták az időt, így mi is időben kezdhettünk. Sok régi ismerős eljött, akik nagyon élvezték a bulit. Meg persze volt pár friss arc is, akik cd-t követeltek a végén. Jól szólt minden, ügyesek voltunk megint. A levegő hiánya miatt ésszerű blokkot toltunk, így nem csúszott a buli sem. A sztonbléd is hamar berámolt, mi pedig szolíd italozásba kezdtünk. Volt itt Zsolt, Gyula, Tibor, meg némi unikum. A cuccaink egy részét el is kavartuk, de minden előkerült. Arnibának ezer hála, Tibinek is pacsi a szervezés végett! Köszönjük! Egy hét múlva leszpálesz Tatabányán, de addig még tabajdi, meg persze ROKKK!

2015.MÁRCIUS

Dunaújváros: Sajnos mivel a koncert hó végére esett, így óvatosak voltunk a koncert kapcsán. A tatabányai srácok már lent voltak mire megérkeztünk, meg a teknikus bácsi is, csupán Szakiékra vártunk egy keveset. Mivel a színpadra rámolás is csúszott, így majdnem egy órás késéssel kezdett a Gblok. Jól szólt minden, bár a prolúdot nem kelett volna Misinek eltekergetnie. Mentek a virga szólók, meg a hevimetál. Aztán rövid átszerelés után jöttek szeszprémi ifjak, akik ezúttal nem voltak a toppon, de gondoltuk mink, ennek több oka is lehet. Az emberek persze ki be mászkáltak, mivel ingyenes volt a rendezvény. Még a reggeli csillagból is lejöttek páran Bigsanyival karöltve. Laza csocso után aztán mi is felrámoltunk, nyomattuk a két füstgépet, meg a fényeket. Kicsit mi is fáradtak voltunk, de azért precizen toltuk. A buli után viszonylag hamar berámoltunk, majd tekerés haza. Köszi a bulit, két hét múlva Pápa, újginea nélkül! De addig még nyuszitojás, meg persze ROKKK!

Zirc: Hárman három autóval, meg a kedves barátok utitársnak. Szóval lassan megérkezett a zenekar az Ifiházba, ahol Facsiga tuningolta a cuccot. De közben Azen fiúk is már a színpadon matattak. Mátékával bepakoltunk a próbaterembe, ahol még másik négy zenekar cucca volt. Volt hely bőven! Semmi. Aztán Sanyiék is elkezdték a programot, szólt minden mint a barom. Kurva hangos volt, na de így megy ez errefelé. Az első pár nóta után kimentünk dumálni, mert se kép se hang. Mire visszamentünk már orwelék tolták amolyan pankos hozzállással. Feszült a bajai halászlé! Erő és aggresszió! A probléma ott kezdődött, hogy ők is meghúzták a műsort, meg az elöttük lévők is. Így mi már azon voltunk, hogy a fontosabb, ütősebb nótákat toljuk. Ne legyen még nagyobb csúszás. Kilenc nótát játszottunk, amibe már benne volt a beállás is. Hehehe. A kedves közönség már a nyitóriffnél levágta mi lesz, és őrület volt, nagyon! Csápolás és pogo ezerrel, nagyon élveztük! A két feldolgozásnál még a társzenekarok is beindultak. Köszöntük! Majd egy húszperces átszerelés után Árpiék is bemajszoltak. A fiatalok náluk is mozdultak, ment minden szépen. Főleg az utolsó nóta volt szenzációs, erre nem sokan számítottunk, de jól állt nekik. Jancsiékból nem sokat láttunk, mert terelés volt. A palotai különítmény nagyobb hányada már szinte indulásra készen állt, mert a kisebbik rész addigra már otthon szunyókált. Mivel neki meló volt másnap. A kádártai egység pedig kategórikusan kijelentette, hogy tovább marad. Nagyszerű este volt, remek szervezéssel, jó motyóval. Köszönjük zirci ifjak! Fél kettőkor már a teremnél rámoltunk Fumio mesterrel, mert az asszonyok belül melegedtek. Két hét múlva méhészkedés, de addig még kokárda és ROKKK!

2015.FEBRUÁR

Szombathely: Ez a város az egyírányosított utcák alfája. Laza harminc percet elkarikáztunk mire megtaláltuk a klubbot. Meg is lepődtünk, mert alul amolyan beülős, dumálos egység van, felül pedig a koncertterem. Mondjuk akik lent voltak, azok nem a koncerthez voltak öltözve. Hehehe. Szerencsére a színpad is nagyjából készen volt, még az énekcuccal adódtak problémák, amiket Imrénk meg is oldott rögvest. A szelfi fiúk csináltak egy rövid beállást, aztán jött az aprítás. Az emberek is kezdtek beszállingózni, alakult a hangulat. Amit ez az énekes pacsírta művelt, az valami nyugati szint (hiszen Szombethely már az), olyan precíz volt és pontos, hogy az csúcs. Negyven perc után levonultak, majd jöttek a zombiskacok. Ők kiegészültek egy plusz gitárossal, ami sokat nyomott a latba. Vegyesbe tolták a saját nótákat és a feldolgozásokat is. Jól kenték, na! Aztán tizenegy körül mi is felrámoltunk és indítottunk a gravitációval. A kedves közönség megfogytkozott, de akik maradtak azok legalább közelebb jöttek. A teljes programot elnyomtunk, mondjuk ez nem volt tervben. Aztán éjfél körül lepakoltunk, még némi ital a pultnál, pacsizás, aztán indulás haza. Fárasztó volt hazafelé, de kemények vagyunk! Márciusban Zircen indítunk a haláljancsikkal, huszonegyedikén pedig Szakiékkal dobbantunk New Cityben! Addig még tavasz lesz és ROKKK!

Enying: Kicsit késve tudtunk bepakolni a kombiba, de azért még időben megérkeztünk a helyszinre, ahol Szakiék már pakkra felpakoltak. Zolibá egy bográcsos körömpörkölttel várt minket, de a fiúk a pizzát választották. Néhány régi arc is jelen volt, de sajnos nem voltunk túl sokan, biztos az ingyenes rendezvény tartotta távol az embereket. Endrus beállította a fülesét, aztán el is kezdték a sztónert a skacok. Remekül szólt minden, a kedves fiatalok is elkapták a fonál végét. Gyuri kisebb monológokat iktatott be, volt röhögés kérem. Elég húzos volt a program, így kábé egy óra után  jött a cigiszünet. Aztán hamar mi is összerámoltunk, bár befelé kicsit zajos volt a hangzás. Nagyjából mi is eltoltunk mindent, amit erre az estére szántunk. A ráadásban még egy fagitár is előkerült. Remek volt! Beszélgetéssel tarkított kipakolás után még egy korsó a vendéglátónkkal, aztán indulás haza. Köszönjük a lehetőséget a Gerendás gárdájának. Sajnos a basszusgitár megsínylette a bulit, de azóta már meg lett hegesztve! Ezer hála a tuningmesternek! Jövő héten Pistons! Mindenki szombatheli, meg persze ROKKK!

2015.JANUÁR

Székesfehérvár: Sajnos a koncert időpontja módosult, egy héttel későbbre, így volt bennünk némi félsz. A pénteki nap kapcsán meg annyi, hogy kevesen lesznek. De nem volt olyan vészes. Persze mire odaértünk a nyolcashoz, már rohadtul esett az eső, ami kevésbé könnyítette meg a pakolást. Mire beszortuk a motyónkat, már jópár ismerős is megérkezett. Persze a teknikus az nem, így Szabika -Bandiék egykori zenésztársa, fő hangteknikus- tölthette be ezt a pozíciót. Mi közben eldöntöttük, hogy kilenckor kezdünk, nem volt ezzel semmi probléma. Nem volt minden a toppon, de ügyesek voltunk. Csak az alap dalokat játszottuk, hogy Ördögék ne csússzanak sokat. Lerámoltunk, akitől lehetett elbúcsúztunk, aztán tűz haza, mert másnap meló volt a többségnek. Köszönjük a Manimal meghívását, nincs harag a szívünkben. Februárban, Bálint napon Enyingen csattanunk a két rokedlivel, de addig még farsang és ROKKK!

Nagymegyer: Szinte verőfényes tavaszi időben indultunk útnak Kádárta felé, mivel a basszergyerek a másnapossággal küzdve nem vállalta a buszozást. Innen tepertünk tovább Győr irányába, amin viszonylag hamar átverekedtük magunkat. Vámosszabadi felé sem volt gond, pár perc alatt elértük a határt. Az átkelő kissé lepusztulva tornyosult, csupán kicsit messzebb egy bódéban világított egy lámpa, hogy tudjuk hol a helyünk. Viszont a híd az még mindig gyönyörű, de sajnos nem tudtunk megállni, mivel rendkívül szigorú volt a söfőrünk. Nagymegyerre beérve hamar megtaláltuk kocsmát, mert a centrum közepén van. Ahogy beléptünk a helyiségbe, az állunk csattant a földön, mert annyira szívélyes volt a fogadtatás. Vendégváró szendvicsek, házi pálinka, hamutartók mindenütt. Kíváló! Közben a jánossomorlyai fiúk már a beállással küzdöttek, szinte már csak az énekcucc volt hátra. Rövid piszkítás után aztán el is kezdték a feldogozásokkal tarkított estjüket. Mi pedig jó vendégek révén, elfogadtuk amit adtak. Aztán már azt vettük észre, hogy Tomiék is pakolnak, felfele a színpadra. A népek is jöttek befelé, látszott van érdeklődés. A zenekar közben elkezdte a müsort, nekünk kicsit fura volt, de nem vagyunk egyformák. Mivel csúszott a program, csak egy ráadás volt, aztán jöhettünk mi. Feldobtuk a saját fényeket, a füstgépet, hogy maximális legyen a tress. Az első nótánál a belső részben üldögélő fiatalok egyből elénk perdültek és teljesen képben voltak velünk kapcsolatban. Annyira jól felpörgettek minket is, hogy alig akartuk abbahagyni. Az utolsó nóta már egy ráadás volt, amit már kábé egy éve nem játszottunk. Aztán az egyórás limit miatt rolo. Hamar kirámoltunk, pacsi a többi zenésszel, némi fenyőpálinka a pultnál, aztán indulás haza. Köszönjük a lehetőséget a Tombstone gárdájának, valamint Robinak (Big Man) a hihetetlen hozzáállásért. Annyiban maradtunk, ősszel újra! De addig nyóc, meg persze ROKKK!

A decemberi bejegyzésből kimaradt ugyan, de harmincadikán rögzítettünk két nótát, vagyis a dobot és a gitárokat. Valószínüleg lesz még egy haramadik dal is, és akkor véglegessé válik a negyedik EP. A megjelenési időpontról nem teszünk említést, de folyamatos lesz a tájékoztatás.

 

2014.DECEMBER

Várpalota: Kicsit féltünk ettől a négyzenekaros találkozótól, főleg azért hogy senki se csússzon ki a rátervezett koncertidőből. Sajnos nyolckor még hijja volt egy ládának, mert Azenék stúdióztak és ment a kavarás. Szerencsére Bandika volt olyan drága és átráncigálta az Ibanez dobozt. A kanizsai fiúk így kilenc elött belelendültek a grúvba. Pontos volt minden, Holi is felavatta zsírúj mikijét, ment szépen. Köszöntük. Aztán Lekini gárdája is felrámolt, bár az kicsit döcögősebb volt, szinte szó nélkül oldották meg a kényes szitut. A mikrofont újra Ádi birtokolja, aki szerény külsejével még az ánörszbe is beférne. Na meg a hangja alpján is! Nagyon el voltak találva ezek az ínflémszes vokálok. Meg persze a banda is kíválóan teljesítet, főleg a Dándifiú. Egy új tarcalacit avathatunk nemsoká! Eddigre már szinte fullra megtelt a helység, annyian voltak, hogy ilyen már rég nem volt. Tizenegy után picivel nálunk is összeállt a fénycucc a hangcuccal, meg a füstgéppel, és el is kezdtük. Kábé hasonló intenzitással horzsoltunk mint egy hete, talán még pontosabb is volt az egész. Most több nóta került a programba, nem volt ésszerű időkorlát. A kedves közönség is vette a lapot, a két feldolgozás megmozgatta őket. Köszönjük. Aztán Sanyiék is nagyon hamar szétdúlták a színpadot, mert Dzsinnek meló volt másnap, így érthető volt, hogy hamar túl akarnak lenni a bulin. Jó volt látni egy régi ismerőst a dobok mögött, aki nem más, mint Kristóf Roland, az albahácé K.O zenekar egykori ütőse. Felettébb jól kalapált, sokkal jobban mint régen. Biztos a napi stúdiórutin lett rajta úrrá. Amúgy meg az egész banda jó formában volt, a népek is bemozdultak rájuk. Köszi a lehetőséget Hegééknek, Csizinek, a három brigádnak. Jól sikerült minden. Ezúton kívánunk mindenkinek Békés, Áldott Ünnepeket és Boldog Újesztendőt! Üdv. SEPTICMEN

Veszprém: Nagy lendülettel indultunk neki a bulinak, ugyanis az Éjfényékkel karöltve vágtunk bele, hogy majd ez mekkora karácsonyi előparti lesz! Az is lett, mellesleg. De még csatlakozott hozzánk a fehérvári Manimal, akikről szerintem már mindenki - aki itt olvasgat - tudja kicsodák. Nos, mivek szegény Micsu gajra ment szombat reggelre, így két kocsiba zsúfoltuk be a komplett énekcuccot, meg a kiegészítőket. Főleg a kombi gép volt leültetve. A pincében hamar összeállt a motyó, mert az első bandának fél nyolckor kellett nyitnia. Addigra már Dög is megérkezett, aki kicsit aznapi partiban volt. Nade mindegy is. Laláék időben elkezdték a műsort, közben pedig dőltek befelé az emberek. Jól kenték a fiúk a hácéba oltott sztónert. Majd rövid átszerelést követeően Árpiék is belecsaptak. A népek meg folymatosan szivárogtak befelé, már a pulthoz is alig lehetett odaférni. Hehehehe. Ment az integetés nekik, mert tudtuk, ha csúszás lesz, rövidebb lesz a program. Jól szóltak, jó nótákkal, ügyesen muzsikáltak. Aztán negyed tízkor minimál (ÉRTED?) triónk is gravitált, amúgy beállásképpen. A tervezett sorrend szerint haladtunk, de aztán a vége felé csak forogtak a nóták. Picit túl is léptük a keretett, de nem hívták ránk a jardokat. Szerencsére, na majd legközelebb! A bepakolás lassabban ment, mert közben páran cd-tulajdonosok is lettek. Beindult a mörcspult. Köszi a lehetőséget, Zsoltinak pacsi, huszadikán ratyi! Akkor megmár szünidő és persze ROKKK!

2014.NOVEMBER

Sopron: Korán útra keltünk, mivel egy dudari hamburger még be lett ígérve a fiúknak a Mónikában. Ezután már gyorsan szeltük a ködös kilómétereket, szinte megállás nélkül értünk a Bohémia elé. Hamar egymás után beestek a vendégzenekarok is, ment a rámolás ezerrel. Sajnos a helyi énekcucc kissé ki lett nyírva az idők folyamán, így egy nagyobb hegesztés után két motyóból csináltunk egyet. No de aztán a kanizsai srácok is belecsaptak a lecsóba! Most nagyon szólt minden, ügyesek is voltak! Sokkal jobban mint két héttel elötte. Rövidebb programot nyomtak, mert a szombathelyi fiúk is már összepakoltak a kezdésre. Jöttek a zombifúk, akik amolyan ifjonti hévvel tolják a metált. Sok próba és koncert kell nekik, de menni fog. Majd jöttünk mi! Elég rövid szettet nyomtunk, mert csúszott az egész buli. Többen elkapták a fonalat, meg hát ügyesek is voltunk. Meg azok a csodás fények! Aztán sajnos az ajkai srácok több okból kifolyólag már nem pakoltak fel, amit tényleg nagyon sajnáltunk, mert jópáran miattuk jöttek el. Még egy veszélyes koktél is gazdára talált a bepakolás után, de ez bele volt kalkulálva. Köszi a lehetőséget, főleg Gergő volt toppon, reméljük jövőre újra! Decemberben pedig a Metróban indítunk. De addig még a vagányok mellett kérjük vigyázzanak, meg persze ROKKK!

Marcali: Próbáltunk mi sok embert meghívni, de most az az érzésünk támadt, hogy kevesen lesznek a bulin. Na de ne szaladjunk ennyire előre! Időben indultunk, bár kissé fullosan, mert az autó nagyon meg lett pakolva. Persze a ritmusszekció ismét az éhhalál szélén tántorgott, így még egy rövid kitérőt is tettünk az egyik pizzahelyre. Nos, volt ám szenvedés, mert mindenkit előbb kiszolgáltak, mint a háromfős alakulatot. Aztán volt mennyiség szépen, alig lehetett lefojtani. Ezután begördültünk a Jokers elé, ahol már a kanizsai fiúk vártak örömködve. Berámoltunk, belőttük a cuccot, főleg Imi a skacok énekcuccát, aztán elkezdték Holiék a műsort. Kezdtek szállingózni az emberek is, majd megjelent Rolival az SM különítmény. Mikiék furcsán szóltak, meg egy kicsit szétcsúszva is. De a végére azért belejöttek. Aztán egy rövid átszerelést követően jöttünk mi. Felpakoltuk a zsírúj fényeket, amik rengeteget dobtak a produkcióhoz. Hehehehe. De tényleg sokkal ütősebb volt az egész. A teljes repertoárt elnyomtuk, sőt Holi követelésére még az Open your... is előkerült, bár nem a legjobb prezentációban. Na persze, fél éve már biztos nem játszottuk! A koncert után kényelmesen bepakoltunk, majd újabb pólók és cd-k találtak gazdára. Köszönjük a lehetőséget Lillának, Timinek, meg a közösködést a Raw Realitynek. Sajnos a létszám miatt nullás volt a buli, de hangulat mindenkit kárpótolt! Ez nálunk sosem volt szempont. Két hét múlva Sopron, ahol borsodit iszunk bátran! De addig fagyálló, meg ROKKK!

2014.OKTÓBER

Viszont annyira ügyesek vagyunk, hogy két új dalt megcsináltunk szöveggel együtt, amihez hozzácsapunk még egyet és valószínüleg még ebben az évben rögzíteni fogjuk. Szomrú hír, de beteg dalok születtek. Ha már némi grájndkór is belekerült, akkor biztos. Hehehehe. Szóval pánikra semmi ok, menjetek szavazni, hóvégén népünnepély, meg persze ROKKK!

Balatonfüred: Ez a helyszín arról lesz nevezetes, hogy marha nehezen találtuk meg, persze a gps sem segített, de volt ez már így. Na aztán húsz perc kavargás után megláttuk a pultoscsajokat, akik már szinte az utcán integettek. Köszönjük. Hamar berámoltunk, mivel Árpiék cucca már majdnem a színpadon volt. Aztán kiderült, hogy a beugró zirci ifjak dobosa kissé hiányos motyót hozott, de a másik kettő ütlegelő adott mindent. Szívesen. Majd az ifjak el is kezdték a negyvenperces blokkot. Kicsit kusza volt az eleje, de belejöttek. Főleg az énekes ember volt jó formában, kimondottan erős a hangja. Aztán mi voltunk a másodikak, de nálunk minden rendben volt. Ügyesek voltunk, és a kedves közönség is élvezte a produkciót. Majd egy félórás Rojci szerelés után a stoplámpa is elkezdte a műsorát. Jól szóltak azok a gyönyörű csöves fejek, meg Mátéka basszuscucca, minden ment flottul. A közönség egymás után követelte a dalokat, főleg vitorlás Matyi volt elemében. (Nála még olyan is beszaladt hazafelé, hogy a Rojci kérdezi tőle: Matyi belülre vagy kivülre ülsz? az meg: Nekem te ne parancsolgass! szállóige lesz) De a végére Stein papa bedobdta a törülközőt, és kijelentette ő több dalt már nem fog játszani. Így is törtnént. Hiába, a zenekar legjobb barátja......Mi közben a vendéglátónk vendégei voltunk, aztán szépen bepakoltunk. Köszönjük a kellemes estét, örök hála Katinak a szívélyes fogadtatásért, tavasszal kontrázunk. Sajnos a soproni buli tolódik novemberre, mert a munka nagy úr, pénzből élünk. Bocs.

2014.SZEPTEMBER

Balatonalmádi: A nyár végeztével az emberek is megfogyatkoztak, de aki hivva lett, az azért eljött. A bulit az ajkai öregrókák nyitották, jó adag tresseléssel. Jól szóltak, szépen játszottak. Aztán jöttek a zirci haljancsik, akik kissé fáradtan egy rövidebb szettet nyomtak. Majd következtünk mi, de nálunk folyamatosan baszakodott a teknika. Ami elromolhatott, az el is romlott. Először az egyik miki, aztán a gitár, aztán picit a keverő, aztán a másik gitár. Mivel két hangszeren húrszakadás történt, még akkor sem tudtuk volna folytatni, ha akarjuk. Ez az este nem sikerült annyira, viszont ezután jobban fogjuk értékelni a többit. Persze hazafele még a rend éber őrei is baszakodtak picit, de az is megoldodott egy feljelentéssel. Köszönjük! A fékbusz oldalon már közzétettük, hogy az idei évet trióban nyomjuk végig, de jövő év elejére már megvan a potenciális gitárbetyár. Akkor majd bővebben. Közben a Glamora dalok is elérték az 1200 letöltést, nekünk kábé ez volt a cél. Köszönjük! De tudjuk még vannak akik nem hallották. Azok klikkeljenek, és tegyék magukévá a cuccost! Hehehehe. Októberben újra Balaton, ezúttal Füreden két kiváló zenekar társaságában. Természetesen a Rózsakert Romkocsmában! Addig meg szüret, must, murci meg persze ROKKK!

Dunaújváros: Ismét pénteki napon érkeztünk a koncerthelyszínre, ahol Bazsóék szülinapját ünnepelvén rengeteg ember megjelent. Amikor mi lepakoltunk akkor már egy helyi erő büntetett iszonyú hangerővel, melybe rengeteg mikrofon sípolás is vegyült. Aztán még egy nyúvárosi csapat következett melyről szépen le is csúsztunk, mert mindenfelé ment a diskura. Aztán ők tényleg rövid blokkot nyomtak, de már így is csúszott a dolog. Mi hamar felrámoltunk, beálltunk és el is kezdtük a szándékosan rövidített repertoárt. Nekünk is nagyon zajos volt a hang, de ettől eltekintve jól nyomtuk. A kedves közönség is bevállalt minket, kezdték felvenni a buli fonalát. Kilenc dalt játszottunk, aztán hamar átadtuk a terepet a helyi huligánoknak. Mire ők elkezdték már tényleg vagy kétszáz ember nyomorgott a pincében. De sajnos náluk is sok téma összemosodott az irdatlan hangerő miatt. A kannibál nótát még megvártuk, integettünk, mint egy vasutas, aztán elillantunk. Sajnos a hatvankettes út viszontagságai még hátravoltak, de azt is túléltük. Következő hétvége Almádi, és mélyrepülés!

2014.AUGUSZTUS

Várpalota: A pénteki nap miatt egy kicsit mindenki macerás volt, de hamar kipakoltunk a helyszínre. Elöttünk a Blackjack tolta a partirokkot, de jól szóltak! Aztán mi is felrámoltunk, bár a dobbal volt egy kis kínlódás. Beállás, kezdés! Az időnk rövidsége miatt egy kilencnótás blokkot nyomtuk, de nagyon jó volt minden. Élveztük, meg a jelenlévő kedves közönség is. Köszönjük a lehetőséget a Kisbének, reméljük jövőre újra! Aztán menetközben kikerültek a friss dalok is a comos oldalra, amit az első három napban nyolcszázan töltöttek le. Vigyor az arcunkon, mert sokat kínlódtunk a vége felé. A verkfilm is hamarosan napvilágot lát, de addig is sulikezdés meg ROKKK!

Budapest: Mivel ez egy eléggé fesztiválidőpontos koncert volt, mind a három banda próbálta összeszedni a legjobb arcokat a környékről. Kisebb-nagyobb sikerrel. Időben érkeztünk a helyszínre, ahol már szeretettel fogadtak minket. Aztán jöttek a zirci srácok, majd picivel később a győri rokkosok is. Hamar összerántottuk a motyót, hogy harcosjancsiék elkezdjék az őrlést. Jól szólt minden, belül, kívül mindenki élvezte. Aztán féltíz körül mi is megkaparintottuk a színpadot és az utólagos véleményezés alapján kellően feltúrtunk mindent. Nagyon lendületes volt a műsor, jól éreztük magunkat. Majd jött Danika matekbrigádja, ahol szépen meg is telt a terem. Sajnos ők kicsit befeléfordulósan tolták, de szép volt. Mi eközben Dénesbával még a pultnál rengeteg bölcs gondolatot megvitattunk, majd jött a bepakolás ideje. Elköszöntünk, pacsi-tacsi, aztán irány a pálya! Köszönjük Beának a lehetőséget, meg a hátteret. Hat nap múlva Alfa, addig ne lépjünk a szarba!

2014.JÚLIUS 

Székesfehérvár: Ez a koncert valami véletlen folytán esett bele a szabiidőnkbe, de szívesen vállaltuk. Ráadásul egy olyan helyszínen ahol anno a zenekar csinált néhány frankó koncertet. Sajnos a pénteki nap bizony rányomta a bélyegét az estére, meg talán jobban meg kellett volna szórni a várost plakátokkal is. Mondjuk nekünk ez nem volt távolság, de a szerbiai csapatnak igen. Az estet mi kezdtük, ismét hármasban, de a palotai krev jelenlétével emelte a színvonalat. Jól szólt a cucc, talán kicsit hangosan is, de nem volt ezzel problémánk. Egy rövidített blokkot nyomtunk, de sokaknak tetszett. Köszi a lehetőséget, nekünk jól esett. Aztán jött a helyi E.O.T.S. akik számunkra nehezen megfogható muzsikát nyomtak, aminek a végét már nem vártuk meg. Mátéka viszont még maradt az Erádra, de hát ők aprítottak is rendesen. Majd jött a Dehid, akiknél szegény csemete szerelembe is esett, mivel egy törékeny hölgy hozta a mélyeket. De hát azt úgy kell. Jóstit ezúton is csókoltatjuk, reméljük lesz ősszel is valami parádé! Közben a hármas epét is befejeztük, de a végére már sok is lett. Illetve elkészült a borító is, meg egy verkfilm is. Augusztusban  debütál a cucc! Ja meg a palotai koncert elé még egy pesti koncert is beesett, amit örömmel vállaltunk. Ez huszonharmadikán lesz. Tehát nyáron éget a nap, meg persze ROKKK!

2014.JÚNIUS

Veszprém: Kényelmesen pakoltunk a teremben ezen a forró nyári délután. Sajnos úgy volt, hogy Jimi is tud jönni, de annyi melója összejött, hogy nem ért ide. Mátéka már a megye legándergrándabb helyén várt minket Pinyóval, aki télapóék cuccát hozta lefele. Hét órakkor már kezdett összeállni a cucc, de az emberek csak módjával érkeztek. Aztán Tomiék fél nyolc után eszméletlen hangerővel beálltak, majd a népek is odaértek. Nyolc után picivel el is kezdték a detbe oltott grájndkórt, amit a jelenlevők szivesen fogadtak. Ment minden mint a karikacsapás! Negyven perc, huszonkét szám! Erről van itt szó! Aztán mi is hamar összerámoltunk, bár mindenkin látszott az aznapi meló fáradtsága, de úgy éreztük nem lesz gond. Nem is volt! Egy félperces beállást követően el is kezdtük a müsorunkat. Jól indítottunk a gravitációval, majd jött a hazug! Ekkor már a kedves közönségünk is közelebb merészkedett, el is kapván a rokest lényegét! Toltuk a szokásos programot, mikor jelezték, hogy lassan vége a tizes limit miatt. Na akkor tegyünk egy próbát Marcika kedvéért, jöjjön a vérvonat! Nagyon jól sikerült! Jobb volt mint elötte két nappal a próbán! Mindenki élvezte, és Barbi még mutatott egy ráadást, így előrántottuk a követ. Az viszont a próbán ment jobban, de mindegy is. Aztán zárszóként még jött a brékinduló egy tempósított verziója. Ennyi lett volna. Nagyon jó volt minden, remekül szólt a cucc, mindenkinek tetszett. Köszi, hogy ennyien akkor, és ott! Az Ep felvételeivel kicsit megcsúsztunk ugyan, de alakul. Hamarosan jelzünk! Most a nyáron nem leszünk túl aktívak koncertfronton, talán majd az Alfán, de addig meg szünidő és ROKKK!

Sopron: A koncert technikai okok miatt elmaradt, minden érintettől elnézést kérünk. Köszi.

2014.MÁJUS

Baja: Kicsit fáradtan indultunk útnak, de szépen szeltük a kanyarokat, meg az emötöst. Nem sok autó kóvályog arrafelé. Aztán mire megérkeztünk az eső is elállt szeretett városunkban. A klubban nem sokan ténferegtek, meg a helyi erő szerint is meg lehetett saccolni a maximum nézőszámot. Janival ( a basszeros rozényelővel ) szedtük a jegyet, mikor a dörtiék elkezdték a parádét. Nem nagyon voltak egyben, meg valaki be is szólt Lórikának, így rövidre fogták a müsort. Aztán jöttünk mi, és nagy nehezen befáradt a 20 fizető vendég. Nálunk valami gebasz is volt gitárláda fronton, így rövidebbek voltunk. Gyors átszerelés után jöttek vagináék, akik nagyon belőtték a cuccot, és szóltak mint a barom. Nagyon jól kenték, csak mire a végéhez értek, a frontsrác már ötvenszer megfejelte a padlót. De a kapott cd alapján nagyon tuti a gárda, tessék rájuk keresni! Mi hamar kirámoltunk, és utána Adrival válltottunk pár szót a helyről, hogy itt valami nem oké, itt valami nagyon el lett szúrva. Tényleg kár érte, mert minden szempontból egy remek klub, csak sűrgősen kellene tenni valamit, hogy az emberek szeressenek újra lejárni. Nagyjából ennyi történt, hazafelé még az emnullást is megnéztük. Júniusban Sopron és Veszprém, de addig még hóvége meg persze ROKKK!

Marcali: Ezúttal hárman céloztuk meg a helyszínt, de még mielött odaértünk volna, a városban ellenőríztük a plakátok kihelyezését is. Aztán jött a Marcello pizzaház, ahol brutál hentes menűt rendeltünk, a végén Máténak Imi segített be. Majd odakanyarodtunk a Jokers elé, ahol  Szakiék vártak vidámkodva. A cucc már majdnem egyben volt, csupán Máté bőgőcuccát kellett bepakolni. Lilla és Timi maximálisan készülve az eseményre, egy hatvandarabos szendvicstálat is elkészítettek. Aztán megjöttek Lóriék is, akik rövid beállást követően elkezdték detkóros muzsikájukat. Jól kenték, az biztos! Majd a veszprémi fiúk durvultak sztóneres dúmmal. Akik jó negyven perc után adták át a placcot nekünk, ahol az első nótával már be is álltunk. Furcsa volt Jimi nélkül tolni a tresst, de ez van, a munka az munka. Ettől függetlenül csipáztuk nagyon, mert a zenekar kétharmada megkóstolta a helyi sört. A fiatalok nagyon élvezték az estét, mindenben partnerek voltak. A legjobb az volt, hogy csak a szünetekben mentek ki az emberek dohányozni, és ez egy végtelenül pozitív hozzáállás volt. A koncert után jópár póló és cd is gazdára talált, majd búcsúzóul ismét néhány sör. Kedves vendéglátónk el is számolta magát, ugyanis fél egykor már nem volt serital. A pacsizás is hosszúranyúlt, mivel sok volt a régi ismerős. De nem baj már indulóban voltunk. Mégegyszer köszi a meghívást a klubnak, ősszel reményeink szerint jövünk újra! De addig is 17-én Baja, legyen kaja! Vagy akár halászlé, meg persze ROKKK!

Drágáink! Annyira ügyes kis gyerekek voltunk április végén, hogy sikerült rögzítenünk három friss nótát, melyek munkacímei a következők:Darkness, The Oracle, Thorn. A szólókat Jimi is patentul feljátszotta, illetve az utolsó nótában még van egy kis finomítás, fel kell nyomni az éneket. Hehehehe. Ha ez megvan, akkor már csak a borító kivitelezése van hátra, amit újra Thomas mester szállít nekünk. Utána már csak néhány mozdulat és már kerül is ki a komos oldalunkra a cucc. Ez a dátum inkább június elejére tehető. De addig még két konceretünk lesz, találkozzunk ott!

2014.ÁPRILIS

Csorna: Szerencsére nem kellett nagyon bepakolnunk, így a teremnél hárman kényelmesen becuccoltunk. Aztán útközben még a Mónika Fogadót is beiktattuk egy hamburgeres uzsonna végett. Mikor a helyszínre értünk kicsit meglepődtünk, mert fogalmunk sem volt róla, hogy milyen. Furcsa volt. Aztán jöttek a zenekarok, Gáborunk egyenesen labancföldről, majd a közönség is. Nyolckor kezdte az estét egy helyi erő, akik nem voltak a helyzet magaslatán. Őket a nemtudnimegjegyezni nevű banda követte, akiknél elszállt a jobb oldali énekláda. Remek. Aztán jöttünk mi. Gabi hozta szinkronládákat, Gyuszi meg két ládát fűzött ügyesen. Szegény Máté meg majdnem kifingatta a szobai basszuscuccot. Hehehehe. Időben kezdtünk, jól is szólt minden, csak néha Gabi héthúrosa rakoncátlankodott, aztán kézbe vette a hangszert, a KSP foxot. Na onnantól nem volt pardon. A jelenlévők kellőképpen beindultak, még egy kis sörrel locsólós pogó is belefért. Kilenc nótát játszottunk, mert már integettek kívülről. Hamar lepakoltunk, csak az indulás volt nehézkes, mert a Máté ilyen fiú, tapadnak rá a lányok! A következő bandából már nem sokat láttunk, inkább startoltunk hazafelé. Köszi a bulit Sziszkó és Dominik, egy újabb élménnyel lettünk gazdagabbak. Májusban irány Márszej, de addig is főtt sonka, nyuszitojás, meg persze ROKKK!

Pápa: Korán indultunk és korán is érkeztünk, de ez nem okozott problémát, mivel nyugodtan bepakoltunk, és helyre kerültek a szerszámok. Aztán befutottak Jancsiék is, bár nem ők kezdtek. Végül Sanyáék is megérkeztek, hozták amit muszáj volt, beálltak, majd fél kilenckor elkezdték a hárdkórt. Az emberek is ekkor kezdtek szállingózni, rövid időn belül meg is telt a hely. Fél tizkor Kubiék is belekezdtek az aprításba, jól szólt minden, ügyesek is voltak. Egy kisebb átszerelés után tizenegy elött picivel mi is belecsaptunk. Kicsit fáradtak voltunk, meg lehet italosak is, de nem volt nagy elbaszás. Sikerült helyre tenni a mérleg nyelvét. Jó sokan voltak, élvezték a tresst, mi meg leizzadtunk kellőképpen. Viszonylag hamar elpakoltunk, kisebb pacsizás az autóknál, majd elindultunk hazafelé. Szintén egy jól sikerült bulival a hátunk mögött, elégedettek voltunk. Köszi a bulit Tibi, sokat segítettél! Aztán jövőhéten csornai véndiópálesz, meg persze ROKKK!

Szombathely: Pénteki nap lévén próbáltuk magunkat úgy összerántani, hogy időben leérjünk a Végállóba, és ez sikerült is! Mátéka már a kapuban várt, így csak egy gyors kép készült hármunkról -mivel miGabink szombathelyen él- és indultunk is. Imi a falujárós körutat választotta, de nem volt gond, nem késtünk el. Szépen kezdtek gyűlni az emberek mire a helyi erő elkezdte a műsorát. Fiatalos lendület, rengeteg feldolgozás, de működött szépen. Aztán hamar bepakoltunk, rövid beállás, és elkezdtük a rövidített verziót. Gond csak egy akadt, hogy elfáradt az örniból gitárpánt (ami közel 20 éves), és így kellett lejátszani a második nótát. Ez a hiányosság hamar pótolva lett, és így egy remek konceretet bírtunk összehozni. Voltak szépen a teremben, akadt aki be is indultunlt picit. A szervező kérte, hogy mi fél tízkor hagyjuk abba, mert tíz harminckor kezdenek a soproni fiúk. Lecuccoltunk és vártunk. Smiciékkel egy jót dumáltunk, akik már két beállást is csináltak. Gábornak sűrű volt a pénteki napja, nem tudták mikor fog pontosan megérkezni. Zenekarunkból egy ember majdnem beugrós lett branyósként, de aztán negyed tizenkettőre befutott a Mester! El is kezdték az aprítást, de nekünk a második nóta után indulnunk kellett. Hazafelé már csak a bartók rádiót hallgatva álltunk meg egy fasza sütire az ajkai benzinkútnál. Remek este volt, köszönjük mindenkinek aki segített! Jövőhéten Pápa, ahol Ferenc is lesz! Meg persze Gyulanap és ROKKK!

2014.MÁRCIUS

Mivel a márciusi koncertmenű módosult, igy volt időnk felrántani két friss nótát. A szólók még hátra vannak, de Gáborunk május elején feltekeri! Idővel majd még jön egy plusz nóta is, és akkor újra felteszünk egy harmadik EP-t a comos oldalra. Meg persze közben elkészült a Liar klipje is, amit Szaller Peti heggesztett össze az éjszakás műszak alatt. Fogadjátok szeretettel!

Zirc: Az indulás kicsit döcögősen indult, mert volt két kisebb kitérőnk, de aztán a nőnapi italok kíséretében megtaláltuk az Ifiházat. Brucék már szeretettel vártak minket, meg az énekcuccot. Hehehehe. Megjöttek a Krampuszok is, hamar bepakoltak, aztán csináltak egy rövid beállást, és eltüntek. Pedig már mindenki arra várt mikor kezdik, mert így fennállt a veszélye annak, hogy csúszni fog a buli. Csúszott is. De aztán olyan intenzitással vágtak bele a programjukba, hogy sokan nem bírták a kényeztetést, és inkább kisétáltak. De akadtak páran akik a színpad elött maradtak. Jók voltak. Aztán következtünk mi, ismét picit hangosabban, de sokan élvezték. Volt pár fiatalember, akik annyira elkülönülve pogóztak, hogy még némi vér is fröccsent. Egy rövidebb programot akartunk, de mivel volt visszahívás, igy szinte mindent elnyomtunk. Köszönjük, fasza volt! Aztán jöttek dörtifiúk pécs környékéről, akik picit matekba oltották a metált, de nem volt rossz. Utánuk következtek a helyi huligánok, akik remek hangulatban zúztak. Majd a végén a Palota HC komoly arcai jöttek. Még itt is volt pár lelkesebb ember, melyek közül páran még a színpadra is feljutottak. Ez is kíváló este volt, köszönjük Kubiéknak a lehetőséget, áprilisban újra zúzás Pápán! Addig is kokárda meg persze ROKKK!

2014.FEBRUÁR

Székesfehérvár: Az utazás remek hangulatban telt, mivel Mátéka hozta a buszt, így szinte garantált volt némi italozás. Na de ne szaladjunk ennyire előre! Már a próbateremnél kellemes meglepetés ért minket, mivel Bélabá is megjelent. Nem volt semmi extra, csupán annyi, hogy szerette volna megnézni két kedvenc zenekarát. Muhahahaha! De nem minket. Aztán Imre is odaért, hamar bepakoltunk, aztán tűz a Fezenbe! Mikiék már vártak minket, és ekkor már kiégett fiúk bazseváltak. Nekünk kicsit balkánrock, de látszott szeretik a népek. Ezután már Zsoláék perdültek a deszkákra, amit meg is gyalúltak a srácok. Jöttek a nagy tress klasszikusok szépen sorjában. Utánuk kicsit hosszúranyúlt az átszerelés, de a vadkörték is elnyomták a legjobb dalaikat. Majd következtünk mink. A népesség megfogyatkozott, inkább pultközelben ácsorogtak, de nekünk ez amolyan főpróbaszerű este volt. Volt némi szüttyögés, de azért az új nóták mellé néhány régit is begyömöszöltünk. A koncert után volt egy minimál megbeszélés, piálás, ahol levontuk a konzekvenciát. Következő héten otthoni ROKKK!

Várpalota: Eredetileg úgy volt, hogy lesz egy harmadik zenekar is, de aztán végül ketten maradtunk Szakiékkal. A veszprémi srácok időben érkeztek, összepakoltak, beálltak és tízkor elkezdték a koncertjüket. Nem voltak sokan a helyszínen, ezen egy picit mi is meglepődtünk. Mi jól elvoltunk, dumáltunk, meg persze lecsúszott pár sör a lazulás végett. Olyan fél tizenkettőkor állt fel a zenekar, ekkor a drága jegyszedőink úgy döntöttek lelépnek. Teljesen igazuk volt, úgy gondoltuk itt már nem lesznek nagy csodák. Aztán a harmadik nótánál észrevettük, hogy szinte dugig megtelt a terem. Na akkor ennyit a belépőről? Érdekes. Marhára összeszedettek voltunk, minden ment simán. Jól is szólt a cucc, habár talán kicsit hangosan. A remek hangulat mellé a kíváló közönség is felsorakozott, mivel hamar birtokba vették a "szinpad" elötti területet. Elnyomtuk a tervezett blokkot, még egy kis ráadást is követeltek, de a pultból viszont már integettek, mert egyóra is elmúlt. Igy hamar lepakoltunk, aztán az összes ismerőssel örömködtunk még egy picit. Ez egy nagyszerű este volt, mindannyian ezt állapítottuk meg. Márciusban egy koncertünk lesz Zircen, amit már nagyon várunk a helyi Halál Jancsikkal!  De pánikra semmi ok! Addig is tavasz lesz meg ROKKK!

2014.JANUÁR

Üdvözlet! Reméljük mindenki kipihente az év végi fáradozást. Nekünk sikerült összehozni a klip nyersanyagának felvételeit, aminek nagyon örülünk, és amiből március körül már látható lesz a film. A LIAR című nótáról van szó, mely köszönhetően intenzitásának egy rendkívűl gyors klip lesz. Tele vágásokkal, effektekkel. Mi nagyon várjuk! A Paranoia anyaga január első két hetében több mint kétezerszer lett letőltve, amit szintén köszönünk. Ebben az a legszebb, hogy már nagyon vártuk, hogy eljusson mindenkihez, aki kíváncsi ránk. A fezenes bulin egy rövidebb programmal startolunk, mert eléggé szűkős az időbeosztás. Viszont Palotán már teljes lesz a repertoár, reményeink szerint. Közben készülnek az új nóták, amik most jóval hamarabb rögzítésre kerülnek, így sokkal közelebb kerülünk a harmadik EP megvalósításához. Most röviden ennyi. Jövő hónap farsang, meg persze ROKKK!

2013.DECEMBER

Ismét magyarázkodunk mert abban jók vagyunk. Tehát a Far Away nóta gitárjai már harmadszorra lettek feljátszva, így végre elnyerték a végső formulát. Szerencsére volt annyi idő, hogy az év végére elkészüljön és január első napjaiban ki is kerüljön a megfelelő helyekre. Plusz még próbáltunk is egyet, ami annyira remek lett, hogy összeállt a 14 nótás koncertprogram is, amihez még két feldolgozás is párosul. De az egyenlőre legyen meglepetés. Meg persze még egy évzáró bucsúztatóra is sort kerítettünk nyomban. Néhány kép hamarosan ide is kikerül a tavalyi fotókból a FB képekkel együtt. Az idei első koncertünk Fehérváron lesz a Wackor zenekarral, amit már nagyon várunk. Most nagyjából ennyi. Boldog Karácsonyi Ünnepeket és még Boldogabb Újesztendőt kívánunk Nektek! ROKKK!

 2013.NOVEMBER

Üdv Mindenkinek! Sajnos az új cucc már a kanyarban, de talán csak a fa alá. Sokkal előbb nem. Bocsesz. Viszont a hónap közepén debütált a próbateremben Nagy Gábor (Jimmy) gitárosként! Aki ismeri őt az tudja, hogy a megbeszélt dolgokat megbeszéltnek veszi, és próbál alkalmazkodni a körülményekhez. Tehát az első próbára megtanult kilenc nótát, ami azért elég derék dolog. Szerencsére hamar beilleszkedett, mert egy rögtönzött míting keretén belül sikerült realizálnunk a következő időszak programját. Meg imádnivaló figura, azért! December elején a klip anyagát is felvesszük a Liar című nótához, ami egy rövid, de velős történet lesz. Év végére, jövő év elejére kikerül a megfelelő helyekre is. Addigra a feldolgozás-blokkot is rendbe tesszük, hogy képbe legyünk a jövő évi koncertprogrammal is. Most ennyi, mikulás, meg persze ROKKK!

 2013.OKTÓBER

Nem felejtettük el a kedves érdeklődőket, csupán eltelt megint egy hónap úgy, hogy nem tudtunk haladni az anyaggal. Sajnáljuk. Novemberben már tényleg szeretnénk megcsinálni, de ez persze rengeteg mindentől függ. Időközben viszont Remo úgy döntött, hogy más irányban képzeli el a jövőjét. Zenei téren ő egy szabadabb figura, nincs beállva a füle az apritós muzsikánkra. Viszont a barátságunk megmaradt, és reméljük néha azért összefúj minket a szél. Az utódja már megvan, és hamarosan be is mutatjuk őt nektek. Még egy kis türelmet kérünk. Aztán menetközben alakulnak a jövő évi koncertek is. Folyamatosan fognak kikerülni az oldalra. Illetve a klip is hamarosan elkészül, vélhetőleg előbb, mint maga a kettes EP. Most ennyi, hálóvín, és persze ROKKK!

 2013. SZEPTEMBER

Sajnos szeptemberben még mindenkinél nagyon sok volt a meló, ezért a második EP még nem készült el. Most viszont már ígérni sem merünk semmit (bár abban jók vagyunk), de ha meglesz, akkor egy napon belül feltesszük. Ebben az évben. Aztán körvonalazódnak a jövő évi koncertek dátumai is, melyek októberben már kikerülnek az oldalainkra. A klip még nagyon gyerekcipőben jár, de az is kialakul, és akkor már nem fogja nyomni a lábakat. Hehehehe. Jelenleg ennyi hírrel szolgálhatunk, aztán ha menetközben történik valami, akkor azt a FB oldalon kommentáljuk. Más nincs, szüret fíling, meg persze ROKKK!

 2013.AUGUSZTUS

Amint azt néhány szemfüles érdeklődő már észrevehette, sajnos nem sikerült véglegesre összedobni a második EP-t. Ez főleg azirányú tevékenységünknek köszönhető, hogy belekezdtünk két friss nóta kidolgozásába. Ez is egy újfajta munkamódszer nálunk jelenleg, hogy keresztbe dolgozunk. Így gyakorlatilag a saját csapdánkba esünk bele. Viszont az egyik új dal zenei részei már rögzítésre is kerültek. Tehát a harmadik cucchoz már előre dolgoztunk. Azért a Paranoia is hamarosan  elkészül, már csak a Far Away dalhoz az éneksávokat kell feltolnunk. Aztán tervbe van véve egy klip elkészítése is. Na de hogy melyik dalra? Az még egy zenekari míting után tisztul ki. De valószínűleg egy egyszerűbb imidzs klip lesz, mivel nem nagyon akarunk még ezzel is szarakodni. A képi anyag megvalósítását természetesen Szaller Peti barátunkra bízzuk, aki már most teljesen belelkesült. Most ennyi, nemsoká jövünk. Addig meg sulikezdés, és persze ROKKK!

 

 2013.JÚLIUS

Lehetne most hangzatos magyarázatot keresni, de a lényeg az, hogy sajnos nem tudtuk befejezni a második EP munkálatait. Több dolog is hátráltatta a zenekar ebbéli tevékenységét, de a legszembetűnőbb az idő hiánya volt. Ehhez párosult még a rengeteg civil meló, a rekkenő hőség, és Remo barátunk nem éppen kitűnőnek nevezhető egészségi állapota. Ha minden igaz, akkor kinéz neki egy jópofa műtét a közeljövőben. Azért két próbát sikerült tető alá hoznunk, így a hatdarab új nóta mellé még hét dal koncertképes formát öltött. Hamarosan azt is el kell döntenünk, hogy jövőre melyek lesznek azok a helyek ahol az új felállás a tiszteletét teszi. Lesz néhány. Augusztus végére a Paranoia cuccot is feltöltjük a comos oldalra, borítóstól együtt. De erről úgyis időben értesülhettek majd a megfelelő fórumokon. Hehehehe. Most ennyi, irány a starnd! Törölköző teniszütőkkel, és persze ROKKK!

 2013.JÚNIUS

Ezúttal kissé megcsúsztunk a Naplóbejegyzéssel, de talán ez most nem is annyira fontos. A lényeg, hogy két dalt pikkpakkra befejeztünk, viszont a már meglévő haramdik helyett, egy új nóta készülődik. Tehát történt egy csere. Valószínüleg azért ezzel is végzünk ebben a hónapban, bár mindenkinek agyig ér a meló. Meg persze néhány fesztiválra is kilátogatunk, szigorúan nézelődő minősítésben. Ez most sajnos egy rövid iromány lett, de júliusban tuningolunk. Addig is napsütés, verejték, gátlé és persze ROKKK!

 2013.MÁJUS

Hát ez a hónap is nagyon gyorsan elszaladt. De legalább sikerült tető alá hoznunk egy zenekari mítinget, amit legutóbb a márciusi havazás gátolt meg. Szerencsére most Remóék is tiszteletüket tették, és láthatóan jól is érezték magukat. A fékbusz oldalon néhány képet meg is osztottunk, melyeken világosan látszik, hogy mennyire voltunk topformában. Aztán közben kialakultak az új nóták, melyek június második hétvégéjén öltenek végső alakot. A borítóvázlatot is már láttuk, és azt kell mondjuk ismét egy remek alkotás van készülőben. Hehehehe. A következő EP tervezett címe pedig az lesz, hogy: Paranoia. Ebbe végülis majd bármit bele tudunk magyarázni. Aztán a septicmen.com oldalon is folyamatosan frissülnek az adatok, és hamarosan a boltot is bővíteni fogjuk. Illetve új pólómintákon is agyalunk, közelítve az Axioma hangulatához. Most ennyi, pánikra semmi ok, irány a víz! Strandpapucs és persze ROKKK!

 2013.ÁPRILIS

Mint azt már sokan tapasztaltátok a hónap utolsó napjaiban kikerültek a nóták az oldalra, mármint a komosra. Nagy öröm volt számunkra, hogy már az első hétvégén közel 1200-an meghallgatták a cuccost. Köszönjük! Viszont az már tisztán látszik, hogy nincs pihenő, mivel folyamtason készülnek a dalok. Ez most egy rendkívűl termékeny időszak a számunkra. A három új dal zenei részei már szinte teljesen összeálltak, már csak a szövegekkel kell picit molyolnunk. Aztán ha ez is megvan, akkor már rögzítjük is a számokat. Az előzetes terveink szerint már június végén fel fogjuk őket pakolni, hogy ismét tudjátok őket véleményezni. Szintén ingyenes lesz a dolog, borítóstól együtt. Most röviden ennyi! Vigyázzatok magatokra! Addig is majális, meg persze ROKKK!

 2013.MÁRCIUS

Üdvözlet! Nos elkészültünk a három új nótával, már csak apróbb simítások vannak hátra. Előljáróban annyit, hogy próbáltunk más irányból közelíteni a zenéhez, mint az utóbbi pár évben. Persze a bőrünkből nem tudtunk kibújni, mert azért ez még mindig szeptikmenes zene lett. Hehehehe. A nóták április hónapban kerülnek ki a www.septicmen.com oldalra, ahonnan bárki letöltheti őket borítóstól együtt. Meg persze a fészbuk oldalon is promótáljuk a dalokat. Aztán közben kikerült a Dark side klipje is, és ennek köszönhetően Péterünk kapott is néhány kedvező ajánlatot új filmes megoldások irányában. Illetve mi is zaklatjuk az ötleteinkkel. Majd meglátjuk. Addig is csiszolgatjuk a többi új nótát, amiből már egynek befejeztük a zenei megvalósítását, csupán a szöveget kell még rádobni. Ha jól haladunk akkor a következő hármas június végén rögzítésre is kerül, aztán akkor újra mehet fel az oldalra. Most ennyi, hamarosan fülelés, nyuszitojás meg persze ROKKK!

 2013.FEBRUÁR

Mint azt már néhányan tudjátok a zenekar új basszerosa egy rendkívül tehetséges veszprémi fiatalember lett, akit Frank Máténak hívnak. A képességei révén egy új irányból tudunk majd közelíteni a mackóhoz. Ráadásul újjal játszik, ami egyáltalán nem megszokott ebben a stílusban. Már az első próbán megtanult négy régi nótát, a másodikon meg a három új dalt. A zenekari míting ötlete még csak érlelődik, de hamarosan tető alá hozzuk azt is. Március első hétvégéjére tervezzük az új számok rögzítését, legalábbis ami a zenei részeket illeti. Aztán utána felrántjuk az éneket is, mert nem akarunk most sokat pöcsölni ilyesmivel. Tehát gond egy száll se, megyünk előre! A másik oldal is működik, azt is lehet sasolni. Most ennyi, hamarosan jelentkezünk, addig is farsang meg persze ROKKK!

 2013.JANUÁR

Kedves mindenki! Január közepén Béla is úgy döntött, hogy 17 év után kiszáll a zenekarból. Ez részér�l egy komoly döntés volt, de el kell fogadni. Ezúton is sok sikert kivánunk neki a továbbiakban. Azért a többesszám, mert Eszes Imi maradt  a zenekar dobosa, és a hónap közepén csatlakozott hozzánk Remsei Gergely gitáros is. Jelenleg ez a trió alkotja a banda vázát, de rövid id�n belül bemutathatjuk az új basszerosunkat is. Több ember is esélyes a posztra, de a tudáson kívül az emberi oldal is számítani fog a döntésünknél. Ett�l függetlenül nekiláttunk az új dalok megírásának, melyek közül három a közeljöv�ben rögzítésre is kerül. Természetesen ezt letölthet�vé fogjuk tenni a vadiúj www.septicmen.com -os oldalról, borítóstól együtt. Emellett még az új koncertprogram összeállításán is fáradozunk, ami újfent fejtörést okoz, mivel van mib�l válogatni. F�leg a klipnóták az esélyesek, illetve az utolsó három album dalai közül azok, amiket eddig hanyagoltunk. Meg persze lesz még néhány feldolgozás is. A félbemaradt Dark Side klip talán elkészül addigra, de azt nyilvánvaló okok miatt nem nagyon fogjuk promótálni, pedig rendkívül üt�s lesz! A trendhez igazodva a Facebook és a Twitter oldalakon aktívabbak leszünk ebben az évben, de azért a jöv� hónapban újra jelentkezünk itt is. Addig kocsonya, meg persze ROKKK! Üdv: Eszi, Remo, Gyé,

2012.DECEMBER

Várpalota: Sajnos decemberben csupán csak egy próbát tudtunk tet� alá hozni, mivel Iminek menetközben beesett egy komoly m�tétje. Vele már nem is tudtunk zajongani, Józsi viszont bevállalt még három nótát a meglév� nyolc mellé, így aztán összeállt a negyvenperces blokk. Persze mindenki izgatott volt, hogy minden simán menjen 22-én, de a megfelel� bemelegítést a zirci csókákra bíztuk. A lényeg, hogy elég ügyesen felspanolták a már kilenc órakkor teltházas klubbot. Köszönjük! Aztán jöttünk mi, Gabócával az élen! Mentek a nagy klasszikusok egymás után, és nagy örömünkre a drága közönség is kell�képpen beindult. Aztán jött Peti az utolsó négy nótában, amib�l három feldogozás volt! Volt ünnep, de nagyon! A Remember még simán elment, de a Territory végén csak elszakadt Péterünk húrja, eképpen egy gyors gitárcserét kellett véghezvinnie. Aztán jött a magyarnyelv� Id� sem segít 95-b�l, majd Atesszal és a Lil Devillel zártuk a programunkat. Rövid átszerelés után Dzsin vezetésével a szintén palotai AZEN formáció is büntetett, nagy adag hácével megt�zdelt muzsikájával. Tényleg jól kenték! Aztán egyóra után már csak a maszek vurlicer tolta a metált. Hát ennyi volt.  Köszönjük azoknak akik jelen voltak, tényleg mindenki kurvajól érezte magát. Akik viszont valamilyen oknál fogva nem tudtak eljönni ne bánkódjanak, talán a huszonötös évfordulóra is kitalálunk valami hasonlót. Bizony! Most egyenl�re ennyi, hamarosan jelentkezünk. Addig is Áldott Ünnepeket és Boldog Újévet kívánunk. Üdv. SEPTICMEN

2012.NOVEMBER

Mint azt már néhányan tudjátok egy hónappal ezel�tt Tibi és Robi távozott a zenekarból. Persze nem a legjobb volt az id�zítés, de ett�l függetlenül baráti volt a válás. A háttérben a már szinte megszokott személyes és zenei ellentétek húzódtak meg. Nyilván a kommunikáció hiánya is közrejátszott a döntés gyorsaságában, de ezt így tovább már nem lehetett volna folytatni. Annyiban megállapodtunk, hogy semmilyen fórumon nem lesz sárdobálás, vagy ahhoz hasonló. Ezúton pedig megköszönjük eddigi segítségüket, kitartásukat, mellyel egy magasabb szintre emelték a zenekart. Nekünk (akik maradtak) kellett egy kis szünet, hogy megrágjuk a zenekari dolgokat, és hogy hírt adjunk a terveinkr�l. Jelenleg csak a várpalotai koncert biztos, mert az mellé a megkeresett emberek már teljes vállszélességgel odaálltak. Így az a buli a korai nótákról fog szólni, f�leg a 1998 és 2007 közötti dalokra koncentrálva. Utána megbeszéljük a lehetséges elképzeléseket, verziókat. Aztán ha ez letisztult, akkor egy masszív zenekari egység fog nekilátni a jöv� évben az új nóták megírásának. Hamarosan jelentkezünk, addig is vigyázzatok magatokra, és persze ROKKK! Üdv. Béla és Gyé

2012.OKTÓBER

Pápa: Sajnos a koncert nem valósulhatott meg, mivel a zenekarnak le kellett mondania a bulit. Ezúton is elnézést kérünk minden érintett�l, hamarosan jelentkezünk. Üdv! SM

Veszprém: A korai indulással nem volt gond, mivel Gabóca is jött pakolni, amiért el is vittük �t magunkkal. Mint kiderült a helyszínen, hogy Atiék akarnak kezdeni, hamar belemerültünk a csocsóba. De azért a koncertjükb�l is láttunk jópár részletet. F�leg, hogy kivetít� is volt, meg népek is rendesen. Aztán mire észbekaptunk, mehettünk is cuccolni. Most kicsit lassabban ment a dolog, mint szokott, de nem volt rossz a részid�. Aztán belekezdtünk! Jöttek a nóták vegyesen, mert nem is írtunk trekklistát. A drága közönség bemozdult, az almádis különítménnyel az élen. �k ráadásul azt kiabálták, hogy náluk jobb volt a koncert, de szerintünk ez nem igaz. Azért élveztük nagyon. Majd jött Zsolti tíz el�tt pár perccel, hogy egy nótára van már csak id�nk. De persze kett�t játszottunk, hátha mérges lesz. De nem. A lepakolás sem ment egyszer�en, mert ismét megrohantak minket a vásárlók. Köszönjük! Aztán csak kipakoltunk, majd kétnegyed zenekar lelépett haza. A többiek meg a veszprémi éjszakában kajabáltak. Azért a Béci már egykor hazaért, ha valaki megkérdezné. T�le. A lehet�séget köszönjük a bándi betyároknak, természetesen jövünk eggyel! Szombaton a pápai Klastromban zúzunk két cimbilimbi brigáddal. Tehát pápua, kannibálok, meg persze ROKKK!

2012.SZEPTEMBER

Balatonalmádi: Az igazat megvallva nagyon nehezen állt össze ez a koncert, és már szinte kezdtük úgy érezni, hogy ebb�l nem jöhetünk ki jól. Nyilván ez rá is nyomta a bélyegét a zenekari hangulatra, de talán még Ivánék is kaptak bel�le. De ne szaladjunk ennyire el�re! A teremhez együtt érkeztünk és természetesen meg kellett kóstolnunk a Béla fehérrumkülönlegességét. Nem könny� szó. Mindenkinek ízlet. Aztán sz�k félóra után megérkeztünka helyhez. Ismét kihalt utca fogadott minket, mint júniusban, de aztán a veszprémi fiúk érkezése után már lassacskán szállíngóztak az emberek. Közben mi újra anekdotázni kezdtünk a jelenkori klubhelyzetr�l, ami nem éppen rózsás. Na de mi nem is ezért csináljuk. Közben némi csúszással el is kezd�dött a koncert. Majd az els� nóta alatt húrszakadás. Remek. Persze tartalékgitár az nem volt. Ekkor már szépen megtelet a terem,volt bemozdulás rendesen. A srácoknak muszáj volt rövidebb programot nyomni, mert az él�zenei engedély éjfélig volt limitálva. Hamar összekaptuk magunkat, de persze nálunk is volt néhány technikai mal�r. Ezt leszámítva egy remek kis koncert kerekedett a végére, melyr�l majd a hamarosan felkerül� fotók is tanúskodni fognak. F�leg Roksztárék indultak be nagyon! Néhény cd és póló is gazdára talált, aminek nagyon örültünk, majd rövid búcsúzkodás után elindultunk hazafelé. Az októberi els� hétvége kimarad, de 13-án az Octobersun vendégeként fogunk a veszprémi metróban zúzni. Mindenkit szeretettel várunk, addig is vénasszonynyár, meg persze ROKKK!

Komló: Sajnos a szombati pihenés kiamaradt, ezért mind a négyen kissé nyúzottan ültünk be az autóba, de aztán csak megjött a kedvünk. Jó két óra száguldást követ�en már meg is érkeztünk a klubhoz, ahol újra jó sokan várták a bulit. Lala ingyenesre szervezte a szezonnyitó rendezvényt, ami esetünkben mindenképpen plusz pontot érdemelt. A Lélekvihar ekkor már javában koptatta a deszkákat, voltak is rajtuk rendesen. Mi ezalatt az Erroros fiúkkal múlattuk az id�t, némi pálinka kíséretében. Nagyon büszkék voltak a frissen felújított próbatermükre. Tényleg szép lett. Aztán a színpad fel�l már nem jött a hang, így gondoltuk be kéne cuccolnunk. Így is lett. Hamar elkészültünk, csak az egyik mikrofon nem akart m�ködni, de aztán ez a probléma is megoldódott. Az els� perct�l kezdve beindult a tisztelt közönség, ami ránk is nagyon jó benyomást tett. Végig jöttek, mentek az emberek, de a keménymag megmaradt. Mi is ügyesek voltunk, egyben volt az egész banda. Ráadásul jól is szóltuk és jól is néztünk ki. Aztán egy óra zenélés után elbúcsúztunk, de  két számra csak vissza kellett jönnünk. Köszönjük! Tényleg mindenki nagy szeretettel fogadott minket, látszott az embereken az �színteség. Sacinak, Lalának köszönjük a szervezést, minden nagyon toppon volt. Az almádis koncertet el kellett tolnunk egy héttel (illetve csak hat nappal), tehát 28-án pénteken lesz megtartva a veszprémi metálosokkal. Az a buli is ingyenes lesz, tehát nincs kifogás, el kell jönni! Addig is szüret meg ROKKK!

Dunaújváros: A pénteki indulás meglep�en gördülékenyen zajlott, ami jó el�jel volt a bulira nézve. A Kaptár elé érve hatalmas tömeggel találtuk magunkat szemben. Nyilván ez inkább a velünk aznap este színpadra lép� helyi er�nek szólt, de azért jól esett a szemnek. Bolháék kilenckor már el is kezdték a nem kevés nu metálos elemmel átsz�tt muzsikálást. Persze a jelenlév�k többsége beindult, de hát ez alap. Sz�k negyven perc után viszont hírtelen abbahagyták a zajongást. Rövid átszerelés, aztán következtünk mi. A hangzást sikerült optimálisra bel�ni, így nagy gond nem volt. Döcög�sen kezdtünk, aztán ahogy belemelegedtünk úgy merészkedtek közelebb a kedves érdekl�d�k. A tombolás egészen az utolsó buszig kitartott, mert ezután már jelent�sen csökkent a létszám. Még két nótát elnyomtunk, aztán befejeztük. Nem is volt ebb�l probléma, meg hát másnapra is volt még egy koncert. Gyors cuccolás, lemez -és pólóeladás, búcsúzkodás, aztán indulás. Köszönjük a meghívást, Zolit innen is csókoltatjuk! Szombaton meg árpa, maláta és Komló! Meg persze ROKKK!

Sajnos rajtunk kívülálló okok miatt a Marcaliban, nyolcadikára tervezett  koncert elmaradt. Rengeteg kavarás volt a buli körül, ezért mindenképpen törölnünk kellett. Utólag is elnézést kérünk azoktól akik tényleg rákészültek, de sajnos nem volt B terv. El�bb-utóbb talán ezt is bepotóljuk, de ígérni még korai lenne bármit is. Viszont Újvárosban egy számunkra új helyen játszunk pénteken, tehát newcity meg ROKKK!

 

2012.AUGUSZTUS

Arló: Már egy párszor volt arról szó, hogy eljutunk erre a fesztiválra, de aztán mindig másképpen alakultak a dolgok. Mindegy, most végre sikerült. A korai indulás miatt már Inota faluban benéztünk a Böllérbe egy ital erejéig. Nem egy olcsó hely, viszont az uncsi sem hideg. No comment... Aztán Tiborunkat felvéve továbbhaladtunk. Pesten még volt egy rövid kitér�nk is, majd sietve a hármas pálya felé még az Acélosékat is majdnem elsodortuk. Hehehehe. Majd Taron is megáltuk a Boróka italozóban, ahol szívünk szerint több órát is eltöltöttünk volna. De nem lehetett. Peti sof�rünknek köszönhet�en kivállóan behoztuk a lemaradást, így id�ben megérkeztünk a tópartra. Ekkor már az erdélyi legények adagolták a nagy thrash hímnuszokat, a jelenlév�k nagy örömére. Mi gyorsan lepacsiztunk az összes bandával, ismer�ssel, aztán rákészültünk a bulinkra. Felcuccoltunk, gyors beállás és kezdés! Egy rövidebb programot toltunk, mert volt egy kis csúszás is, meg így volt betervezve. Néhányan közelebb merészkedtek, de nem volt jelent�sebb agyelhagyás, ahogy az utánunk köveztkez� bandáknál sem. Már amit kés�bb láttunk. Hamar berámoltunk, ettünk, ittunk, dumálgattunk, aztán kilenc körül úgy dönttötünk elindulunk. Utólag visszatekintve ez egy helyes döntés volt a részünkr�l. Hiába onnan még kurvamessze lakunk. Hehehe. Na de azért csak hazaértünk, hogy mindenkinek jó legyen. Szeptemberben viszont újra turné (némileg visszafogottabban), tehát sulikezdés meg ROKKK!

Balatonszemes: A rekken� h�ségben elindultunk, hogy tiszteletünket tegyünk az els� szemesi sörolimpián. Az útra mellénkszeg�dött egykori basszusgitárosunk öcsse, aki pont aznap ünnepelte a születésnapját. Gabesz volt olyan rendes, hogy még a h�t�táskáját is - ami már szinte b�rönd méret� volt - a rendelkezésünkre bocsájtotta. Köszönjük! Tekertünk rendesen, mert a korai kezdés miatt id�ben a helyszínre akartunk érni. A szervez�k nagyon készségesek voltak, mindenben segítettek. A színpad pedig közvetlen a part mellett lett felállítva, ráadásul a büfé mellett. Még a veszprémi sztónbléd koncertjét is láthattuk, ami igazán ügyesre sikeredett. Aztán jöttünk mi! Hamar összedobtuk a cuccunkat, majd bele is vágtunk a rövidített programba. A szél kicsit vitte a hangokat, de lagalább a képünket is h�sítette. A szett végére már amolyan masszív feldolgozásblokkot prezentáltunk, a megjelent pesti különítmény nagy örömére. Aztán elbúcsúztunk. A bepakolás után a banda fele a tóba vette az irányt, a másik fele meg a nagyszínpadhoz. Majd a kora esti órákban ütköztünk még pár régi ismer�ssel, és bölcsen úgy döntöttünk, hogy elindulunk haza. Legalább másnap mindenki kipihenten ébredt. Hehehehe. Jöv� hét végén pedig Arló, tehát tópart meg ROKKK!

Drágáink! Mint azt már páran láttátok a fészbukon, felvettük a képi anyagot az új kliphez. Aztán majd az igazi meló csak most kezd�dik, de türelemmel kell lennünk, mert Péterünk eddig Angliában szurkolt a magyar sportolóknak. Bizony! Közben a fehérvári fesztiválon is túlvagyunk, ahonnan vegyes érzelmekkel tértünk haza. De annyit le kell szögeznünk, hogy kár lett volna kihagyni. Köszönjük a szervez�knek a lehet�séget, és a kedves közönségnek, akik minket választottak. A második hétvége kimaradt koncertfronton, de 17-én már Balatonszemesen zúzunk a kora esti órákban. Ahonnan reményeink szerint egy részletesebb beszámolóval jelentkezünk. Addig is ötkarika, vizipisztoly, meg persze ROKKK!

2012.JÚLIUS

Mint az a kimaradt naplóbejegyzésb�l is kiderült, sajnos a zirci koncert nem jött össze. Természetesen nem a mi hibánkból, hanem azért mert az illetékes szervez�k kicsit elszotyizták az id�t. Mindegy, majd októberben bepótoljuk a bulit az Ifiházban. Júliusban nem lesz koncertünk, viszont belekezdünk egy új képi anyag megvalósításába. A helyszín ezúttal az inotai er�m� területe lesz. Valószínüleg több csarnokban is készítünk felvételeket, hogy aztán Szaller Petinek legyen mib�l összeollóznia a cuccot. Biztos fasza lesz! A másik tervünk pedig az, hogy három régi magyarnyelv� nótát újrajátszunk, és ha elég ügyesek leszünk, akkor még egy felvétel is születhet bel�le. Ha esetleg a nyáron nem jönne össze a dolog, akkor már csak valamikor a tél közepén tudjuk megoldani. Akit ezügyben ki fogunk idegelni az a Gabóca lesz, de err�l persze csakis � tehet. Hehehehe. Az �szi koncertek id�pontjai is alakulnak, ami kinn van még változhat, de nagyjából tíz helyszínnel számolunk. Most egyenl�re ennyi, ha lesz valami aktuális úgyis megírjuk. Addig is fesztiválok, izzadtságszag, gátlé, meg persze ROKKK!

2012.JÚNIUS

Gy�r: Nem nagyon volt kapkodás, mivel a gy�ri koncert nem kezd�dött túl korán. Így még a dudari falunapba is belenéztünk. Messzir�l. Aztán a zuhogó es�ben tovább északnak! A Blackben már a bandák megjelentek, már csak a közönség hiányzott, de nagyon. Mire Royék elkezdték a durvulást kicsit jobb lett a helyzet, de számokról inkább ne beszéljünk. �k amúgy az új felállás els� koncertjét itt produkálták, ami kicsit zajos volt, de rendkívül intenzív. Közben mi is feltaláltuk magunkat a csocsóasztalnál, tényleg remek meccsek voltak. A poénok meg röpködtek ezerrel! Bélának is már csak a távgyógyász tanfolyam van hátra. Mire felnéztünk már Árpiék túrtak trióban, érdekes volt. Szerintünk a régi felállás egy picivel jobban m�ködött. Aztán jöttünk mi pár számmal, meg Pestának a szülinapjára egy Júdás nótával, majd befejeztük. Addigra az es� is elállt, így nem sokkal kett� után el is indultunk. Azért útközben még dolgozott a természet, de sikeresen hazaértünk. A mostani hétvége kimarad, de a jöv� hétre beesett egy exkluzív meghívás, így 23-án Zircen toljuk. Részletek hamarosan a fészbúkon! Addig is bakonytress, cuhavölgy, meg persze ROKKK!

Balatonalmádi: A pénteki nap ellenére id�ben érkeztünk, talán korán is, de így legalább nyugiban bepakolhattunk. Befutottak Brucék is, akik rettent� kényelmesen  cuccoltak lefelé. Mivel rendkívül kevesen voltak a kezdés is csúszott picit, de aztán a zirci legények hamar belecsaptak. Ekkor már a fiatalok is kezdtek szép számban szállíngózni, nagyjából tíz után megtelt a koncertterem. A bandánk háromnegyede plusz egy f� közben alaposan belemerült az ivászatba. Ezért Ivánnal azt találtuk ki, hogy mi játszanánk másodiknak nehogy baj legyen. Hamar összeállt a motyónk, emberek a helyükön, így minden adott volt egy remek koncerthez. Szinte az els� perct�l kezdve partner volt minden jelenlév�. Tényleg nagyon köszönjük a pozitív fogadtatást! Persze Roksztár is ott volt kedves nejével, akik még egy sörversenyre is kihívták a zenekart. Aztán megígérték, hogy a háttérmolinónkat a gyerekszoba falára teszik fel. Nem semmi, na! Majd jöttek a veszprémi fiúk, akik még kell�képpen megizzasztották a jelenlév�ket. Utána gyors rámolás, némi duma, így nem sokkal egy után már otthon is voltunk. Másnap meg célbavettük a szomszédos észak-nyugati megyét.

2012.MÁJUS

Baja: Szerencsére id�ben sikerült elindulnunk, és vidám kis csapatunk már nyolc elött az Armstronghoz ért. Ekkor még nagyon kevesen voltak jelen, de mivel a vendégzenekarok is  megérkeztek, elkezdtük a cuccolást lefele. Hamar összedobtuk a cájgot, majd következett volna az énekcucc beállítása. Na de az nem nagyon akart m�ködni, a baloldali ládák abszolút nem szóltak, a jobb oldalon meg bekapcsolódott egy ventillátor-légkalapács valami. Volt zaj. Jelent�s volt a csúszás mire az effektrendszert sikerült kiiktatnunk. Aztán Errorék belekezdtek az aprításba! Most jobban szóltak, mint legutóbb Palotán, meg talán jobb nótákat válogattak össze. Minket telejesen meggy�zött a produkció. Brávó! Aztán mi is hamar összekaptuk magunkat és már nyomtuk is a feldolgozás-blokkot. Amikor a meccsnek vége lett egész szépen megtelt a terem, mondhatni bemozdultak a fiatalok. Köszönjük! Jöttek a már megszokott dalok, de túl sokat nem tudtunk játszani, mivel még Szexárdra is át kellett tepernünk. Tényleg jó lett volna még maradni, mert szeretjük a helyet, de a hakni, az hakni. Ugye? Hehehehe. Viszont ezúton is köszönjük a lehet�séget és innen csókoltatjuk Jagát! Szekszárd: Peti söf�rünk nyomta neki, hogy odaérjünk és egy rövid útbaigazítás után már meg is találtuk a piac fel�li bejáratot. Aztán lementünk a klubba, ahol rengeteg ember érezte magát jól a láncf�rész hárdkórra, ha lehet így fogamazni. Ami jelentsen is bármit, de jól hangzik. Bali persze a színpadról üdvözölt minket, amit ezúton is köszönünk. A cuccoláshoz volt segítségünk, bár a dobbal nem ment minden simán. Hát mert a Peti konkrétan szétütötte a szerkóját. A Béla szerint mert egy állat! A rövid beállást követe�en elkezdtük a m�sort, ami nagyban hasonlított a pár órával elöttihez. Ez természetesen nem okozott problémát, mivel itt viszonylag friss arcoknak muzsikáltunk. Pontosan játszottunk -bár néha hamisan- jól szóltunk, és még jól is néztünk ki. A betyárját! A drága közönségnek köszönjük a fogadtatást, a Donnak meg a lehet�séget! Még a pakolás alatt összefutottunk pár régi ismer�ssel, Weiszpapával gyereket neveltünk, aztán kett�kor el is tudtunk indulni. Így négyre már a teremnél görnyedtünk. Most két hétvége kimarad, aztán nyolcadikán Almádi, másnap meg Gy�r! Addig is strandlabda meg ROKKK!

Érd: Megérkeztünk a helyszínre ahol Bazsókáék már megkezdték az italozást. Hamar becuccoltunk, majd csocsózás! A gödör megosztott termei rányomták a bélyeget az esti bulira, ugyanis csak nagyon kevesen jöttek be a "koncerterembe". Pedig Lackóék is jól kenték meg mi is. Na de ebb�l is tanultunk. Megint. Aztán gyors számvetés, némi ital, aztán t�z haza! Éjfélkor már Fehérváron káromkodtunk. Hehehe. A mostani szombaton két bulink is lesz. Na de volt már ilyen nem? De! Ugye? Tehát Baján halászlé, Szekszárdon meg macskafogó! Meg persze ROKKK!

Május hetedikén megjelent az ISOLATION cím� ötödik Septicmen lemez! Hallgassátok szeretettel!

2012.ÁPRILIS

Pétfürd�: Ez egy amolyan beiktatott koncert volt, amivel már régóta tartoztunk Bandinak. Ráadásul még egy Bélanapot is összehoztunk. Id�ben kicuccoltunk a büfébe, de nem tudtunk elég korán érkezni, mert Söriék már a helyszínen voltak. Így legalább �k is tudtak segíteni a rámolásban. Lassan az emberek is szállingóztak, mire Petiék megcsinálták a beállást. Aztán negyed tízkor elkezdék a betonozást. Vagyis mindig ez jut eszünkbe a súlyos riffek hallatán. Kiváló aláfest� zene lehetne egy építkezéshez. Még a Bujdi is bankancsban dobolta végig a bulit, f� az óvatosság. Hehehe. Majd következtünk mi, és a hazai környezetnek hála, egész jól bel�ttük a cuccot. A hosszú program ellenére sem volt üresjárat, gyorsan elszaladt az ötven perc. Persze volt egy két bátrabb fiatal aki közelebb merészkedett és szerves részévé vált az estének. Köszönjük! Hamar lerámoltunk, átadva a terepet Mikiéknek, akik velencei nyugalommal dobták össze a cájgot. Sajnos náluk kissé megfogyatkozott a publikum, pedig tényleg jó formában voltak. Abszolút nem látszott rajtuk, hogy november óta mell�zik a próbákat. A m�soruk végén azért közkívánatra még a TV cím� slágert is eltolták. Remek volt! Ezután már csak annyi teend�nk volt, hogy Bandink invitálására a pulthoz fáradjuk egy kis elmecserére. Meg persze volt még némi italozás, de a legvégéig már csak a Béla tartott ki. Most két hétvége kimarad, de ne csüggedjetek, mert közben - május elején - megjelenik a zenekar ötödik nagylemeze, az ISOLATION! Addig is majális, meg ROKKK!

Kisbér: Vártuk már ezt a napot, bízva abban, hogy sokan velünk ünneplik a névnaposokat. Ez hellyel-közzel be is igazolódott. Ett�l függetlenül mi már az autóban elkezdtünk egymásnak örülni. Ja meg a jéghideg piáknak. Hehehe. Mivel Peti volt a sof�rünk magabiztosan italoztunk, hogy nem is lesz gond a koncertkezdésig. De azért lett. Gond. De erre majd kés�bb visszatérünk. Id�ben érkeztünk a Pikkbe, ahol már a keménymag is ünnepelt. Hamar becuccoltunk, és elkezdtünk sörözni. Aztán a csocsóasztalt is felfedeztük, tehát elmerültünk szépen. Befutottak Ricsiék is, akik a gyors rámolás után elkezdték a programjukat. Jól szólt minden, bár az ének lehetett volna páveresebb. Mindegy. Aztán jöttünk mi, illteve a zenekar egyik fele csak kászálódott. Így van az mikor egyesek nincsenek hozzászokva piáláshoz, meg a nyolcszázalékos sörhöz. Volt itt kérem minden! De f�leg csúszkálás a számokon belül. A végére kicsit kitisztult a kép, akkor meg húrszakadás történt. Így már csak a kicsi gonoszt toltuk el, de azt parádésan. Majd mulatás, pakolással egybekötve. Meg persze a Béla megmutatta, hogyan csajozik egy péti széplegény. Ejha! Hosszas búcsúzkodás után Peti mindenkit betessékelt a járm�be, így már fél háromra Palotán is voltunk. Köszönjük Peti! És persze köszi Balu, Dia, Gabi, Detti, Pikk Ász szurkolók! Remek volt! A hónap harmadik hétvégéjén pedig eleg teszünk Bandi meghívásának, és kell�képpen megünnepeljük Bélánk nevenapját! Gyertek sokan, kifogás nincs, a buli ingyenes. Addig is nitrogén meg ROKKK!

Esztergom: A buli ugye átkerült péntekre az eredetileg tervezett szombat helyett. Illetve közben azt is megtudtuk, hogy az estét mi fogjuk kezdeni. Ett�l függetlenül id�ben megérkeztünk egomba, bár a klubbot els�re nem találtuk meg. A kedvez� csúszás miatt viszont nem kellett kapkodnunk. A fehérvári hácésok már bepakoltak mire mi is észbekaptunk, de megoldódott a dolog. A hangosító bácsi kért t�lünk egy rövid beállást, aztán tízóra körül elkezdtük az aznapra tervezett programunkat. Jól szóltunk, jól is néztünk ki, és talán ennek köszönhet�en többen is közelebb merészkedtek a színpadhoz. A kedves közönség szerencsére a bulink végéig kitartott. Köszönjük! Mind a négyen élveztük a negyven perces szettet, de a meleg miatt többet nem vállatunk be. Aztán hamar lecuccoltunk, majd némi csevegés után el is tudtunk indulni. A három kemény gyerek még bevágta a maradék dzsint, aztán meg a szunyát. A söf�r meg nyomta a gázt, így egyre Tibi már otthon is volt. A kisbéri buli kicsit döcög�sen állt össze, de azért sokak örömére csak sikerült. Tehát az egyesített Gyula -Tibor nap is tet� alá került. Szóval ott találkozunk, addig is sonka meg ROKKK!

 2012.MÁRCIUS

Dunaújváros: A pénteki rohanás miatt kicsit nehezen állt össze a dolog, és kicsit csúszva indultunk, de szerencsére Peti söf�rünk hamar behozta a minimális lemaradást. Mivel az autóban már kezdetét vette a szülinapozás, így megfelel� vidámsági szinttel érkeztünk meg a"termál" bárba. Bazsópapa hamar kiadta a parancsot, és mi szorgalmasan összedobtuk a cuccunkat. Egy rövid beállás után még magunkhoz vettünk néhány sört, összecsókoltuk a rég nem látott ismer�söket, aztán elkezdtük a koncertet. A negyven perces programba beles�rítettük a kedvenc dalaink javát, néhány feldolgozást is beleértve. A közönség nagyon kedvesen fogadta a m�sorunkat, aminek mi is örültünk. Ráadásul elég faszán is szólt a bulink. Köszönjük! A végén persze a brékindulót kizárólag az ünnepelt kedvéért játszottuk el, aki maximális intenzitással pengette a brutális basszustémákat. Hehehehe. Aztán lecuccolás, becuccolás, pultozás, piálás, indulás. Már el�re elnézést kértünk, de tudtuk, hogy ez így lesz, mert Tiborunknak másnap melózni kellett mennie. De ett�l függetlenül ezer hála Laciéknak a meghívásért, igazán aranyos fiúk. Köszi. Persze Inotán még meglátogattuk a helyi kocsmát, ahol néhány régi ismer�s is örült nekünk. Utána a teremben kipakolás, majd irány Pét! Persze itt már senki sem volt szomjas, csak a Béla. De hát volt már ilyen. Nem? De. Ugye? A következ� koncert Esztergomban lesz hatodikán, a rózsaszín srácokkal. Ami biztos "meleg" lesz. Na de pánikra semmi ok, mert nyuszitojás meg ROKKK!

Marcali: A koncert elött két nappal kiderült, hogy a komlói fiúk munkahelyi gondok miatt nem tudják vállalni a koncertet, de szerencsére a palotai Visioned Frailty legénysége gyorsan a segítségünkre sietett. Köszönjük! Amikor megérkeztünk a helyszínre megdöbbenve tapasztaltuk, hogy talán túl lett méretezve a helyszín. Mint utólag megtudtuk, sajnos a városban nem volt más hely amit a szervez�nk kibérelhetett volna. A koncertet pedig nem akarta törölni. Kedves volt t�le. Hamar becuccoltunk, összeállt a cájg, majd egy masszív cigiszünet után Söriék belecsaptak a komor témákba. Bujdi még egy picit gyorsított is a tempón, mivel neki másnap egy súlyos disznóölésen kellett részt vennie. Hehehehe. Aztán Misiék kicsit ráér�sen, de csak elkezdték a programjukat. Érdekes zene az övék. F�leg azért mert Pisti néha gitározik csak, bár ha többet tenné egy sokkal jobb hangzású bandává vállhatnának. De persze ez legyen az � dolguk. Mi nem szarakodtunk sokat, és hamar belecsaptunk. Ekkor már a kedves közönségb�l többen el�re is merészkedtek, aminek nagyon örültünk. A repertoár kicsit rövidebre lett véve, mint legutóbb, de beiktattunk egy meglepetés nótát is. Aki ott volt tudja, akit meg érdekel, jöjjön el legközelebb egy koncertünkre. A végén persze volt rombolás, gerjedés, minden. Jópár póló is gazdára talált, és volt aki cd-t tett le elénk firkantás céljából. Köszönjük! Timinek is ezer hála, hogy a sok gebasz ellenére létrejött a buli. Meg persze a Zoli is elkészült az új lemez borítójával! Hazafelé természetesen megbeszéltünk mindent, majd a banda 3/4 része mély álomba merült. Mivel nem a pályán közlekedtünk nem lehetett annyira rohanni, de a Béla háromkor már otthon volt. A mostani hétvégén Newcity-ba látogatunk Bazsópapáék meghívásásnak eleget téve, ahol még egy szülinapi partit is el fogunk indítani. Majd Péten folytatni. Gyertek sokan, mert lesz ám arcletépés! Addig is kokárda meg ROKKK!

 2012.FEBRUÁR

Enying: Az el�zetes egyeztetések ellenére Szakiék lemondták a bulit, így a zirci lazafiúk ugrottak be aznap estére. Amolyan clófingeres megközelítésben tolják a rokkot, nem is rosszul. Volt néhány helyi ember akiket sikerült rendesen megmozgatniuk. Közben mi rávetettük magunkat a csocsóasztalra, de annyira ment a játék, hogy sötétben nyomtuk. Egész addig, míg Zoli báttya oda nem jött lámpát gyújtani. Na, az szép volt! Brúszék majdnem egy órát játszottak, aztán jöttünk mi. A palotai bulihoz képest csak egy nótával voltunk rövidebbek, de ett�l függetlenül marhára élveztük a koncertet. Láthatóan a jelenlév� rokkerek is. Hamar becuccoltunk, és mivel Peti volt a söf�rünk, újra csocsóztunk és egy kicsit italoztunk. Na de volt már ilyen. Nem? De. Ugye? Aztán elindultunk hazafelé, de persze még Péten Bandihoz be kellett mennünk, mert valaki a szülinapjára egy tatárbífsztek tortát kapott, amit muszáj volt megkóstolnunk. Finom volt! Azt már csak Zuza barátunk rumja tudta überelni. Köszönjük! A teremnél kipakoltunk, aztán Peti mindekit hazadobott. Arany ember. Ahogyan Zoli is, aki még a nehéz körülmények ellenére is tartja magát, és a bevállalja koncerteket. Dankesör! Március els� hétvégéje kimarad, de tizedikén Marcaliba utazunk, hogy tiszteletünket tegyük a helyi rock klubban. Ahol kiváló grafikusunk fogja véleményeztetésre elénk helyezni az új lemezünk borítóját. Remek lesz! Már nagyon várjuk. A koncerten a kanizsai TMP és a komlói Error404 lesz a vendégünk, gyertek sokan, mert "Márszej" meg ROKKK!

Várpalota: A jó hír, hogy sikerült utólérni magunkat, és befejeztük az új lemez keverési munkáit. Tényleg nem volt egy egyszer� menet. A fizikai formátum még kicsit késni fog, mert jelenleg a borítón ügyködnek az illetékesek. Aztán nekünk meg arra kéne majd rábólintani. A tréler is kikerült, melynek kapcsán a klipjeink újra nézetebbek lettek. Köszönjük! Közben lezajlott idei els� koncertünk,  melyre elég szép számban jelentek meg a kedves érdekl�dök. Viszont ahogy beálltak Lajosék néma csend lett. Igen, egy razziának lehettünk fül- és szemtanúi. Hiába egy koncerten bármi megtörténhet. Ugye? Nem? De! Aztán távoztak a rend éber �rei, így Errorék belecsaptak a húrokba! Valami írgalmatlan aprítást vittek véghez, tágultak a pupillák. Precízen és lendületesen tolták. Nem játszottak túl sokat, de csak azért mert a szekszárdi legények már ott toporogtak a színpad szélénél. Balázsék kissé fáradtan kezdtek, ami érthet�, mivel Gábor gyakorló apuka. Aztán kell� mozgással belejöttek a hácéba. Tényleg remek volt! Majd mi is lassan összerámoltuk a cuccunkat, és elkezdtünk a szombat esti zajongást. Már a nyitó nótánál rengetegen a színpadhoz merészkedtek, és a masszív tömeg az els� cigarettaszünetig ki is tartott. Utána is volt mozgás, csak lazábban. Mi az elöz� napi próba kapcsán nagyon jó összhangban teljesítettünk. A tervezett m�sorhoz képest csupán egy dal maradt ki. De az új albumról már hat számot sikerült is elnyomnunk. Ügyesek voltunk! A fészbúk oldalon már kinn vannak a képek, melyeken tisztán látszik, hogy egy remek buli kerekedett ki az egészb�l. S�t, Biti ennek kapcsán még egy videót is megosztott. A betyárját! Köszönjük, hogy ennyien, és ennyire jókedv�en velünk ünnepeltétek Robink születésnapját. Igazán hálásak vagyunk ezért! A mostani hétvégén Tibor kedvenc helyén -az enyingi Gerendásban- múlatjuk az id�t, reméljük hasonló hangulatban. Addig is farsang meg ROKKK!

 2012.JANUÁR

BUÉK meg minden! Remélhet�leg mindenki ügyesen átvészelte az ünnepeket, és jónéhány napot fiatalodott a lefolyt szesznek köszönhet�en. Nálunk is gyorsan zajlott a dolog, szinte észre sem vettük, hogy a lemezt nem tudtuk befejezni. De már majdnem. Ezért is késik a tréler, de ezen persze senki sem lep�dött meg. Ugye? De. Tényleg nincs már sok hátra, valószín�leg a hónap végére már le tudjuk adni a kiadónak a cuccost. A két decemberi móka is jól sikerült, bár nem volt problémamentes. Talán még a világhálón is látható lesz néhány részlet. Az idei els� koncertünk hazai pályán lesz, ahová mindenkit szeretettel várunk. Mivel közel fél éve nem volt bulink, egy olyan m�sorral készülünk, melyben az új daloké lesz a f�szerep. Meg persze valaki közülünk átugorja a negyedik ikszet is. Tehát egy �rületes dínomdánom estének nézünk elébe. Aztán alakulnak a tavaszi dátumok is, de most valóban nem lesz sok koncert, mert normálisan fel akarjuk vezetni az új albumot. Az igazi túrást �szre tervezzük, elvégre akkor leszünk húsz évesek. Brutális! Ki a fene gondolta volna? Az ellenségeink biztosan nem. Szerencsére nem érezzük annyinak magunkat, tehát pánikra semmi ok. Hehehehe. Meg állítólag az alkohol konzervál, legalábbis a bibírcsókos bácsi ezt terjeszti."Angol hülyék..." Hatalmas! Illetve ha Peti barátunk ráér, akkor talán egy klippet is összehegesztünk a nyárra. Vannak tervek megint. Ezerrel rajta leszünk, hogy meg is valósuljanak. A balkán sulirockot (aláz' Gabóca) pedig meghagyjuk másnak. Addig is jégcsákány meg ROKKK!

 2011.DECEMBER

A novemberi stúdiós dolog sajnos önhibánkon kívül nem valósult meg, de talán a hónap második vasárnapján már összehozzuk. Viszont volt egy pár órás zenekari megbeszélés, ahol a lényeget meg tudtuk dumálni, és szerencsére nem kellett ölre menni. Decemberben néhányan még kisebb zenei kirándulásokat is teszenk a zenekarunkból. Például Roby egy karácsonyi Revans koncerten mutatja be energikus dobolását az Alagsor nev� helyen, Várpalotán. Gyé pedig a Wackor zenekar 15. Szülinapi partiján, a Fezen klubban Fehárváron két dalban fog vendégénekelni. Ez harmincadikán lesz. Ha nagyon hiányoznánk, akkor ezeken a helyeken mindenképpen koccanhatunk. Viszont amikor kezünkben lesz a végleges master, akkor várható t�lünk még az idén egy összevágott ízelít� a következ� lemez néhány számából. De erre titkon mindenki számított, ugye? Hamarosan jövünk! Csak türelem, Isten majmai lassan örülnek. Meg persze Boldog Karácsonyt mindenkinek és ROKKK!

 2011.NOVEMBER

Végre sikerült összehoznunk egy normálisnak nevezhet� próbát június óta. Igen, ez tényleg így alakult, de csak akkor jöttünk rá mikor kicsit utánaszámoltunk a dolgoknak. Aztán az is kiderült, hogy megcsináltuk a dalokat szépen, külön a zenét, külön az énekrészeket, csak arra nem gondoltuk, hogy ez nem lett összepróbálva. Magyarul megszivattuk magunkat picit, mert most meg kell tanulnunk eljátszani a számokat. De nem lesz gond, sikerülni fog. Innent�l kezdve meg már próbálni is fogunk. Mivel ez a rész eddig mell�zve volt, mert a lemez teljesen lekötötte minden id�nket. Tehát a hónap utolsó hétvégéjén megpróbáljuk véglegesre keverni a felvételeket a bándi pokolkonyhán, és reméljük mindenki elégedett lesz. F�leg a zenekaron belül. Aztán utána már csak a borító dolgok és a többi macera lesz hátra. Jöv�re talán már kézzelfogható erdemények is lesznek. Ráadásul 2012-ben leszünk húsz évesek, és tényleg jó volna valami fasza dolgot összehozni. Meglátjuk. Koncert ügyben nagyon sok kedves ember megkeresett minket, de sajnos most tényleg nem tudunk vállalni bulikat, mert jelenleg sok minden mással vagyunk elfoglalva. Ezúton is köszönjük a meghívásokat, és bízunk abban, hogy jöv�re ezeket a bulikat be tudjuk pótolni. S�t! Már van is néhány dátum, ami fixnek t�nik, az hamarosan ki is kerül az oldalra. Addig is fagyálló és ROKKK!

 2011.OKTÓBER

Hát drágáink! Túl sok minden nem történik, mivel a felvett dalok jelenleg az els� keverési fázisban vannak. Az a pár nóta amit eddig hallottunk mindenképpen bizalomra ad okot, hogy ez a lemez még közelebb fog kerülni az általunk favorizált hangzáshoz. A borítón is megy már az agyalás, mivel több lehetséges verzió is felmerült a frontborítót illet�en. Van "B" terv (ez hatalmas!), s�t még "C" terv (ez nem annyira). Ha ez véglegesen kialakul, akkor jelzünk felétek! Aztán persze már két új dal is kezd formát önteni, tehát nincs lustulás, azt meghagyjuk az év végére. Ha még tetszenek a klippek, akkor tessék többet nézni, had kússzanak felfelé! A jöv� hónapban újabb helyzetjelentés, de addig is barikád (ez is jó!) meg ROKKK!

 2011.SZEPTEMBER

Ha közben nem említettük volna a 2012 elejére várható új lemez címe valószín�leg ISOLATION lesz. Mert ebbe a címbe ismét jó sok dolgot bele tudunk magyarázni. Ugye? Nem? De. Aztán a Perfect Trend zenekari verziója is kikerült a megfelel� helyekre. Tessék nyugodtan véleményezni! Úgyis nagyon csendes mostanában a vendégkönyv. Legalább sírjatok egy picit a helyszín miatt. Mi is így teszünk. Ezúton is üdv Kalapnak! Most ennyi, mindenki vigyázzon az újborral, mert szüret + ROKKK!

 2011.JÚLIUS - AUGUSZTUS

Ahogy ígértük lesz egy rövid beszámoló a stúdiós dolgokról, a videókat ezúttal nem ígérjük, aztán hátha. Tehát. A dobok rögzítése után nekiláttunk gitárhangzást kreálni, ami pár munkaórát igénybe vett ugyan, de mindenképpen megérte  a pöcsölés. Mindenki úgy érezte, hogy közelítünk a végs� megoldáshoz. Aztán a felvételek között is volt egy-két hét szünet, de július végén már a basszusgitár is megvolt. Persze a szólók két rövid délutánt vettek csak igénybe, de Tiborunktól ezt el is vártuk.  Majd augusztusban kezdtünk agyalni néhány énektémán - azok közül amikkel nem kész�ltünk - majd  nekiszaladtunk a feléneklésnek. Attermaster ismét rengeteg épít� kritákával segítette munkánkat, valójában � a küls� küls�fül. De tényleg. A végeredmény még kicsit arrébb van, de a lényegi részek megvannak. Szeptemberben elvégezzük az els� keverést, aztán meglátjuk milyen módon találkoznak az elképzeléseink. A fotók alapján jól érzékelhet�, hogy ismét megfelel� hangulatban folytak a munkák. Néhány komment már került is az arckönyvbe. �sszel kicsit még visszahúzódunk, de pánikra semmi ok! Hamarosan jövünk! Addig is sulikezdés meg ROKKK!  

 2011.JÚNIUS

Kiskunfélegyháza: A próbateremnél kiderült, hogy ez egy rakendról hétvége lesz, ugyanis megtaláltuk a névnapozásból megmaradt jéghideg piákat. Gondoltuk ez jól fog jönni az úton, ezért el is helyeztük �ket az autóban. Aztán összeszedtük a maradék arcokat, majd célba vettük a Rocktárat! Mivel Peti volt a söf�rünk hamar lecsavartuk az üvegek száját. De ne tessék semmi rosszra gondolni, nem vittük túlzásba. Mikor megérkeztünk már Balázsék tesztelték a cuccukat, aztán a koncertjük is elkezd�dött. Remekül keverték a súlyos szabatokat a bleklébeles túrással, ügyes fiúk, na. Közben mi meg szétnéztünk, beszélgettünk, iszogattunk. Aztán apró csúszással felpakoltuk a cájgot, és a technikus bácsi profizmusának köszönhet�en hamar belevágtunk a metálba! A fiatalok viszonylag kis számban érdekl�dtek, de aki bennt volt a teremben, az láthatóan jól érezte magát. Volt két sor el�l akik az elejét�l kezdve partnerek voltak. A programunk megegyezett a pafés m�sorral, pluszban még volt a brékinduló. Mi jól éreztük magunkat, pontosak is voltunk, meg jól is szólt minden. Köszönjük! Aztán hamar rámolás, átadva a terepet a velence parti striciknek. Hehehehe. Akik a kedvünkért még a Moonsoon cím� dalukat is el�adták egy kit�n� vokalistával kiegész�lve. Ez a Gyuszi, ez a Gyuszi. Nem sokkal kés�bb a pultot támadtuk meg, de annyira kellett a pia, hogy még a méregdrága asztallap is kapott a jégerb�l. Voltak ám poénok! Így megy ez. Majd valaki mondta, hogy vége a körterocknak és akkor talán indulhatnánk is, akár. Rövid búcsúzkodás, néhány trágár megjegyzés, majd útrakeltünk. Ezúttal egy kisebb kitér�t is beiktattunk, de különösebben már ez sem számított. Aztán ötre már Palotán is voltunk. Nagy valószín�séggel ez volt az idei utolsó koncertünk, mert per pillanat a lemez felvételével vagyunk elfoglalva. Amit a tervek szerint nem fogunk elkapkodni. A dobsávok már rögzítve vannak, július második és harmadik hétvégéjén  a gitárokat vesszük fel, aztán augusztusban az ének dolgokat. Talán még helyzetjelentés is lesz,  néhány fotóval megdobva. Addig is irány a part és mindenképpen ROKKK!

Várpalota: Kicsit macerásan indult a dolog, de a nehézségeken túllend�lve belevetettük magunkat a helyi fesztiválba. Csütörtökön már túl is voltunk az amcsi legendán, s�t egyikünk majdnem Magna CL tag lett. Még ilyet! Aztán pénteken is belenéztünk jópár koncertbe, majd egy rövid kitér� után a bivaly sátor mögött pakolásztunk éjfél körül. A WMD egy rendkív�l energikus bulit csinált, meg jól is szóltak. Mondjuk ez az egész fesztre jellemz� volt. Viszont a pakolásnál nem ment minden gördülékenyen, de Blindgerg� ebben is segítségünkre sietett. Aztán intró, felrohanás, Meteor! A monitorok is el lettek találva, a technikusok toppon voltak, köszönjük. A 40 perc játékid�t kihasználtuk, nem nagyon volt üresjárat. Az emberek is egyre közelebb merészkedtek, a blokk második felénél már jól nézet ki a sátor. Ez az éjjel egy órás kezdés nálunk m�ködött.  És mi? Mi is jók voltunk. Mindenki figyelt, beindult, élveztük nagyon. A fekete szoba zárta az estét, melyet külön a szervez�knek küldtünk. Aztán lecuccoltunk, pacsizás, majd néhány póló is gazdára talált. Csináltunk gyorsan két interjút is, melyb�l az egyik egy zentai lapban fog megjelenni, a másik pedig egy webmagazin oldalain. A lehet�séget ezúton is köszönjük! Juditot, Imit ezúton is csókoltatjuk! Közben a stúdiós munkák is elkezd�dtek. A hétf�i napon rögzítettük a mankógitárokat, péntekt�l pedig már a dobsávok kezdenek alakulni. Jöv� hét végén pedig a Wackor zenekarral zárjuk le az idei szezont, amiért nem gy�zünk hálásak lenni. Mindenkinek ott a helye! Tehát vadkörte + ROKKK!

Révkomárom: Az el�zetes tervekhez képest két apró változás is történt, mely a koncertet nagyban befolyásolta. Az els�, hogy péntekre is szerveztek bulit, a második a szombati jegyszed�s rendezvény. Ett�l függetlenül vidáman indultunk útnak, s�t egy kisbéri pihen�t is beiktattunk. A Rock25 eléggé el van dugva, ennek kapcsán még egy városnézés is belefért. Aztán hamar beálltunk az ajtóba, és gyorsan berámoltuk a cuccunkat. Húztuk az id�t amennyire lehetett, de aztán a tatabányai srácok csak elkezdték, hátha a zajra betévednek az emberek. Nem nagyon lett igazuk. Kissé koszosan szóltak, de az irányvonal így is kivehet� volt. A megboldogult Chaos of disorder (még a b�g�s-énekes srác is tiszta Weisz!) játszott ilyesmi, groove orientált zenét. A nem túl hosszú program után lassan mi is átszereltünk, és belecsaptunk az aznapi metálba. Úgy voltunk vele, hogy jó lesz ez f�próbának is. Rendkív�l tisztán, és masszívan szólt a cucc, egyedül az énekmotyóval kellett kínlódni. De mi ugye ezt annyira nem érzékeltük. Beindultunk nagyon. Az emberek még a pulttól is felálltak és közelebb merészkedtek, s�t egy srác kicsit túlzásba is vitte. A koncert felénél muszáj volt neki jelezni, hogy legalább azokra figyeljen akik szeretnének megnézni minket pogó nélkül. Nem nagyon értette. Vagy nem is akarta. Vannak ilyen arcok...Majdnem eljátszottuk a tervezett blokkot, csupán két dal maradt ki, de ezt egyikünk sem bánta. Szintén gyors pakolás, pacsizás, ilyesmi, aztán t�z haza. A PAFE koncertre mindenkit szeretettel várunk, reméljük a kés�i (vagy talán korai) kezdés ellenére sokan összejövünk, és teleordítjuk az éjszakát. Tehát fesztivál meg ROKKK!

A múlt hónap utolsó napjaiban feldemóztuk a 10 nótát, talán ezzel is könnyebbé téve a 18-án kezd�d� stúdiózást. Közben, mint azt már sokan tapasztaltátok, debütált a Perfect Trend klipje és egy hét után nyilvánvalóvá vált, hogy tetszik az embereknek. Köszönjük! Itt kell megemlítenünk újra Szaller Peti nevét, aki er�t, energiát nem kímélve éjjel-nappal azon dolgozott, hogy május végéig befejezze a m�vet. Ezer hála neki érte! Ha esetleg van olyan zenekar, akinek megtetszett a stílusa és szeretne Petivel dolgozni az a következ� e-mail címen egyeztethet vele: Az email cm vdve van a spam botoktl, a megtekintshez a JavaScript bekapcsolsa szksges Tessék nyugodtan ránk hivatkozni! Más. A Just Four zenekar egyik tagját ezen a héten kórházba kellett szállítani, ezért érthet� okokból a hétvégi fellépést nem tudták vállalni. Ezúton is jobbulást kívánunk! Viszont beugrottak helyükre a Crusted fiúk, akik szintén aprítós metálban utaznak.Tessék id�ben érkezni, 21.20-kor start! Tehát Duna-part meg ROKKK!

 2011.MÁJUS

Kisbér: Az indulást nem úgy terveztük ahogy, de id�ben megérkeztünk. Még Just Fourék szettjének végét is elcsíptük. Aztán a kutyaütök hamar összerámoltak és már ment is a kíméletlen hárdkór túrás. Durva volt. Közben mi a kerthelyiségben dumálgattunk a Torma család és barátaik társaságában. Szóba került a gyermeknevelés úgy, mint ahogy a zenélés lényege is. Aztán a teremben vége lett fehérvári srácok m�sorának, így az RKH legények kezdték összepakolni a cuccukat. Maradjunk annyiban, hogy nem kapkodtak. A közönség az � produkciójukat is végigtombolta, ennek örömére picit el is húzodott a program. Azért aki miattunk jött el, nagyon türelmesen kivárta, hogy végre mi is elkezdjük az aznapi thrasht. A leveg� hiánya miatt ezúttal két számot szándékosan nem játszottunk (persze véletlenül nem lehetet), ezért utólag is bocs Judittól. Kárpótlás képpen viszont a Slayer nóta kétszer is elhangzott, melynek pultos Bandi örült a legjobban. Csak úgy repültek a m�anyagpoharak! Aztán két órakkor abbahagytuk a rokkot, nehogy bírság legyen a vége. Lepakoltunk, kipakoltunk, bepakoltunk, megszáradtunk. Rövid búcsúzkodás után már csak egy utánfutó állta utunkat, de aztán az indulás is összejött. Köszönjük Brisznek a gyors segítséget, a lehet�séget a tulajnak, Diának a kontaktot. Állítólag még a zenegépbe is bekerülünk! Most két hét kimarad, de addig is a tíz nóta demóját megpróbáljuk rögzíteni. Aztán júniusban Révkomárom klubjában fogunk zúzni, hogy mindenkinek jó legyen. Addig is aranyfácán + ROKKK!

Székesfehérvár: Persze megint macerás volt a pénteki indulás, de legalább még beugrottunk Petihez megnézni a klip nyers, effekt nélküli verzióját. Mindenki az állát kereste a HD monitor alatt. Hát fasza lesz! Aztán átgördültünk a Westbe, melynek tetején található a koncerthelyiség. Az els� banda már lenyomta, a második még picit kínlódott, aztán elkezdték HC-be oltott m�sorukat. Kicsit fáradtak voltunk ehhez a gyaluláshoz, de közben rásegítettünk néhány sörrrel. Majd befutottak a régi haverock is. Bazsópapáék, Aci meg a többiek, a gy�ri különítmény, meg a szervez�ség részér�l Laláék is. Kis csúszással elkezdtük a túrást, és szemlátomást vették a lapot a jelenlév�k, egyre többen aktivizálták magukat a min�ségi témákra. Hehehe. Ez a tendencia a végéig kitartott, aminek rettent�en örültünk. Köszönjük! Szintén nagy köszi Kutyának is, aki telefonszámlát nem kimélve egyeztetett velünk és a többi remek zenekarral. A Don Gatto m�sorát még megnéztük, de utána már sajnos mennünk kellett, mert volt aki dolgozott másnap is. Plusz még a kisbéri mókára is fel kellett készülni testben és lélekben egyaránt. Ez van, vének vagyunk, na!

Baja: Az el�zetes egyeztetések alapján ez a dátum megcserél�dött az oroszlányival, ami jelenleg is kétséges. Majd kialakul. Napfényes id�ben megkezdtük utunkat a város felé, majd két óra múlva meg is érkeztünk az Armstrongba. Vendéglátóink szívélyes fogadtatása révén jónéhány velkámdrink is elfogyasztásra került. A hangzavarban a helyi legények  elkezdték rockba mártott m�sorukat. Eközben mi újra megvitattunk jónéhány kérdést, melyekbe belekerül pár "Miért?" is. Aztán a színpadra kerülvén eldöntöttük, hogy mi megteszünk mindent, hogy a csocsóteremb�l is kicsalogassuk a fiatalokat. A végére majdnem sikerült is. Na de el�tte! Tényleg nehéz dolgunk volt, de azért páran csak elkapták a fonalat, f�leg a pultos különítmény. Adrinak külön köszi a képekért! Az új nótát most jobban játszottuk mint legutóbb, de a többivel sem akadtak problémák. A végén volt egy kis rombolás, aztán elhagytuk a helyszínt. Összegzésképpen: nem voltak sokan, de mi szerettük. Lacibát ezúton is csókoltatjuk! Hamar összecsomagoltunk, majd útrakeltünk a vaksötét éjszakába, így kett�re már Tibiék háza el�tt ébredezett a társaság. A mostani hétvége biztos pontja a pénteki fehérvári buli, melyet Doghittersék szerveznek a Westbe. Tehát Alba-Régia + ROKKK! Közben a szombat is kialakult! Kisbéren leszünk a Pikk Ászban! Tehát pakli + ROKKK!

 2011.ÁPRILIS

Várpalota: Mivel a pénteki koncert kimaradt, így nyugodtan rá lehetett készülni a szombati mókára. Hacsak! Közbe nem jön egy olyan el�-Béla napozás, mint az imént említett napon. Na ez szépen betett a zenekar 2/4 -nek. De ett�l függetlenül sikerült id�ben megérkezni a helyszínre, ahol szépen gy�ltek az emberek. Errorék ismét lemondani kényszer�ltek a bulit, mivel gitárosuk egy munkahelyi balesetben szétkaszabolta a bal kezét. Így ezúttal nem volt kapkodás sem. Befutottak Árpiék is, akik majdnem az egész próbatermüket lepakolták a klubba. Egy rövid beállás után elkezdték a m�sort, ami nagyon flottul ment, minden a helyén volt. Persze a kötelez� feldogozás sem maradt ki, aminek Katica is nagyon örült. Aztán a kicsit lassabbra sikerült átszerelés után megdörrentettük a cuccot, amire az emberek is közelebb merészkedtek. A frontvonalban csak módjával volt bemozdulás, nehogy baj legyen, mint egyszer Oroszlányban. A betyárját! Az ember fia semmib�l sem tanul! A közönség ett�l függetlenül nagyon lelkes volt, köszönjük szépen. Állítólag kifelé is minden jól szólt, és a remek énekmonitor segítségével bennt sem akdtak gondjaink. A meglepetés csak félig sikerült, mivel a két új dal helyett csak egyett játszottunk el. Ezúttal b� egy órát zúztunk, amibe az összes általunk kedvelt feldolgozás  is belefért. Úgy éreztük, hogy aznap ennyire voltunk képesek, mert akadtak gondjaink a leveg� ellátásunkkal is. Bocsesz. Viszont jó volt találkozni a rengeteg régi ismer�ssel, akik egymásnak is örültek, mert ez egy jó alkalom volt egy kis múltidézésre. Annyi egykori és jelenlegi szakmabeli összegy�lt, hogy egy háromnapos fesztivált simán össze lehetett volna hozni a jelenlév� zenészekb�l. Majd hamar szétkaptuk a cuccot, de a lelkes többség még maradt néhány italra az igazi Béla nap örömére. Egészségükre! A következ� koncert májusban lesz a bajai törzshelyünkön, ahová mindenkit szerettel várunk. Vendégünk a helyi Shark lesz, akik egész ügyesen kenik.  Addig is halászlé + ROKKK!

Pápa: A pénteki indulás most sem volt zökken�mentes, de azért csak összehoztuk. Meg elvégre Pápa nem a világ vége, mivel megyén belül nem nagyon vannak távolságok. Persze az autóban már megkezdtük a névnapozást, ezért kicsit nehezen találtuk meg a helyet, ahol egyébként már játszottunk három évvel ezel�tt. Szakiék közben teljesen becuccoltak, aztán segítettek nekünk is. A kezdés kicsit csúszott, de nem voltunk megijedve, mert hamar feltaláltuk magunkat a pultnál. Ahol kedves vendéglátóink, élükön Bazsó Tibivel, szorgosan itattak minket. A veszprémi fiúk m�sorából ezért sajnos csak keveset láttunk, talán majd legközelebb. Aztán hamar összerátottuk a motyót, és belecsaptunk a programba. A jelenlév� fiatalok nagyon kedvesen már az els� perct�l fogva beindultak. A hangulat a komlói bulit is felülmúlta. Pedig az sem volt gyenge! Reméljük a képek majd ezt is igazolják. Rengeteg számot játszottunk, köztük egy új nótával is megpróbálkoztunk, ami teljességgel vállalható min�ség�re sikerült. Hahaha. Majd a harmadik ráadásban újra el�vettük a Slayer klasszikusát, és így másfél óra zúzás után levonultunk a deszkákról. Aki ott volt, annak köszönjük az aktív közrem�ködést, aki nem, az meg majd jöv�re pótolhatja. Köszönjük a lehet�séget Istinek, Tibinek, és a Klastrom tulajának is. Közben április elején befejeztük a tizedik dalt is, ami azért tök jó, mert így már tudunk foglalkozni a nóták csiszolásával. A veszprémi koncert sajnos elmarad, mert a Metró még nem tudta tet� alá hozni az önkormányzattal a márciusra ígért szerz�dést. Másik, koncertnek is megfelel� helyet pedig nem találtunk. Sajnáljuk. Viszont! Nem mellékesen vasárnap sikerült befejzni a szerepl�s klip felvételeit, ami hihetetlen hangulatban zajlott. Persze ez a remek szerepl�gárdának volt köszönhet�. Így már csak a vágási munkák vannak hátra, ami kb. két hetet vesz majd igénybe. De addig is a palotai koncertre mindenkit szeretettel várunk, mivel egy brutális Béla-napi partinak nezünk elébe, ahol reményeink szerint jónéhány meglepetésben is részesül a mélyentisztelt nagyérdem�. Tehát ne feledjétek, szombaton névnapozás + ROKKK!

 2011.MÁRCIUS

Komló: Az es� az kitartott szépen, csak az ablaktörl�nk nem. Rövid szervízmunka után sem oldódott meg a probléma, így csak ritkán értük át a kritikus 80-as tempót. Aminek a fele? Érted?! Szóval mire a Zrinyibe értünk már a Macera k�zdött nagy elánnal, és láthatóan élvezte is a tisztelt publikum. Végre egy olyan hely ahová szemlátomást sokan járnak, és nincs gond a bemozdulással. Az átszerelés a meglehet�sen pici dobemelvény miatt volt lassabb, de azért csak elkezdtük. A nyitástól kezd�d�en olyan szinten ment a tombolás, hogy majdnem megkönnyeztük. Miért nem lehet mindig így? A képek valószín�leg ezt igazolni fogják. Persze volt kábel meg gitár csere is (nem egyszerre), de egy pillanatig nem ült le a hangulat. A csütörtöki bulihoz képest sokkal precízebbek voltunk, jobban is élveztük. A blokk második felében még egy kisebb pogó is kialakult. A vége felé már csak a leveg� hiánya okozott némi problémát, de túléltük. Szereztünk. Köszönjük a rendkívül barátságos fogadtatást, minden patent volt. Maradtunk volna, ha az autóval nincs gond. Igaz Lala barátunk haverja megoldotta az ablaktörl� m�ködését is. De ki tudta, hogy meddig lesz az jó. Aztán hazafelé csak egyszer kellet biztosítékot cserélni. Így az út hamar elrep�lt és két órakkor már a teremnél diskuráltunk szegény Tiborunk lábújjáról, amit majdnem lenyakazott a csájna. Veszélyes üzem a rokkk! Most pár hét szünet következik a koncertek terén, de így legalább betudjuk fejezni az elkezedett nótavázlatokat. Tehát ne feledjétek, hogy óraátállítás + ROKKK!

Budapest: Ezen az es�s csütörtöki napon id�ben megérkeztünk a Dürerbe. A fiatalok viszont még csak korlátozott számban tették tiszteletüket. Ekkor a csili-feldolgozás banda már játszott, ami nem volt rossz, csak egy kicsit hosszúra nyúlt. Közben a rücki legények kitalálták, hogy játszunk mi a végén, ami nem volt túl jó ötlet. Azért rábólintottunk. Hiba volt. Az � közönségük a koncerjüket úgyis megnézte, és ha mi játszunk másodiknak, akkor talán a miénket is. Mindegy. Amúgy nagyon elemükben voltak, f�leg Emil. Ja meg Szasza is beszállt néhány számba vokálozni. Közben  tartottunk egy kis elmecserét. A rövid átszerelés után mi is belecsaptunk. Ezúttal egy rövid m�sort toltunk a jelent�sen megcsappant közönségnek. De legalább bevállaltuk. Volt egy-két régi szám amiket már jóideje nem játszottunk, ezeknél felcsúszott a szem�ldök. A kever�s bácsi amúgy nagyon rendes volt, ahogy az meg van írva. Köszönjük! A boldogi fiúk f�kolomposa, Pisti ígéretet tett egy kárpótlás koncertre, ami majd egy fesztiválon kerül kivitelezésre. Úgy legyen! A pakolás gyorsan ment, bár Bélánk a szülinapjára hivatkozva alaposan belenézett a whiskys üvegbe. Hazafelé mély álomba is merült. De már a híd elött. Hahaha. A hétvégére a régóta tervezett komlói buli került, amiben nagyon bíztunk. Ráadásul kitalálták, hogy ingyenes lesz. Tehát szombaton Mecsek és ROKKK!

Székesfehérvár: A helyszínre id�ben megérkeztünk, ezért gondoltuk, hogy pár kajajegy birtokában betérünk a közeli Burger King-be is. Aztán a Vesztegbe visszaérkezve tapasztaltuk, hogy a csúszás miatt a négy zenekar nem fog beleférni az éjféli zárásba, ezért inkább úgy döntöttünk, hogy a szervez� RKH csinálja meg a koncertjét. Majd a Westbe (májusban)bepótoljuk!

 2011.FEBRUÁR

Esztergom: Ezúttal a kissé megpakolt buszunk kényelmesen haladt bele a KE megyei hóesésbe. Remek volt. A klubnál a vendégzenekar már cuccolt lefelé, így mi is belekezdtünk a pakolásba. A lenti részben csak annyi fennakadás volt, hogy Ancsi kivételével senki nem tudta, hogy lehet áramot csiholni. Amikor megérkezett ez is megoldódott. A helyi er� amolyan számukra kedves feldolgozásokkal zsongl�rködött, amire nyilván a publikum is beindult. A Deftones nóta kimondottan jól sikerült. Bár egy-két saját nóta is jól esett volna. Rövid átpakolás után mi is belecsaptunk az aznapi metálba, viszonylag pontosan. Belül minden jónak t�nt, bár leveg�vel nem voltunk eleresztve. De volt már ilyen. Nem? De! Ugye. A kedves hallgatóság elkapta a fonalat és már az elején bemozdultak. Szinte végig ez volt a tendencia. Köszönjük. Készült két video Misiék által, amib�l talán még a youtube-ra is kerül valami. Próbáltunk id�ben elindulni a másnapi forgatás miatt, de persze ez nem valósult meg. Rövid beszélgetések néhány ital kíséretében, cuccolás, Ancsinak puszi, és már mentünk is a benzinkútra. A helytelen irány következtében még a Duna-Ipolysági Nemzeti Park bejáratát is megcsodáltuk. Aztán ráleltünk a megfelel� útra, és másfél óra múlva már Tibiék házánál búcsúzkodtunk. Vasárnap meg klipforgatás ezerrel! Hol? Hát a Fezen klubban! Fehérvár: A déli cuccolás optimálisnak tünt, Kalap úr végig a segítségünkre volt. Tényleg egy arany ember, ezer hála neki. Aztán befutottak Petiék is, majd rövid átbeszélés után eljátszottuk a dalt. Százszor. Melyiket? Hát a Perfect Trendet. Közben persze dolgozott a kamera is. Igaz, hogy ezek a részek majd csak a refrénben lesznek láthatóak, de ha van anyag akkor lehet vagdalózni. Állítólag. Peti mellett még két lekes amat�r is rögzítette az eseményt, melyb�l egy �t�s verkfilm is össze lesz pakolva. És ez biztos, biztos, és be is bizonyítjuk! Hogy mikor? Az nem tudjuk. Egyszer. Aztán jöttek a szerepl�s részek Tamással. Igazi primadonna a srác! Köszönjük! Mindent olyan frankón megoldott, hogy még instrukciókra is alig volt szüksége. Ez f�leg azért volt lényeges, mert a terem hét óráig állt a rendelkezésünkre, amit ebb�l kifolyólag nem is használtunk ki. Zolinak,Tóninak,Panninak köszönjük a segítséget, egyszer majd megháláljuk. Bár Zoliból id�közben már celebet is csináltunk. Aminek � is nagyon örül. Na err�l van szó! Most két hétvége kimarad koncertfronton, de azért a háttérben majd maszatolunk. Addig tavasz lesz meg ROKKK!

Siófok: Az id�járás ismét bekeményített szombatra, de ez nem szegte kedvünket a remek lehet�ségt�l, hogy újra muzsikáljunk. Korán indultunk és els�nek érkeztünk a helyszínre, de így legalább kényelmesen bepakoltunk. Aztán megjött a helyi banda is, akik hamar felcuccoltak, majd egy rövid beállás után elkezdték fiatalos programjukat. Tényleg olyan retró érzésünk volt, de lelkesedésben nem volt hiány. Közben Árpiék is beestek,berámoltak. Mi rávetettük magunkat a csocsóra, hogy újabb anekdoták szülessenek. Az Éjfény zenekart már kiváncsian vártuk, és most jobbak is voltak mint a múltkor Gy�rben. Érik a téma! Rövid átszerelést követ�en aztán elkezdtük mi is. Ismét olyan energiák szabadultak fel, mintha a jó ég tudja mi függött volna a koncertt�l. Még ilyet?! Azért a jelenlév� fiataloknak tetszett, páran ráadásul meg is mozdultak. Köszönjük. A végén ismét repültek a mikrofonok, mint legutóbb a Végállomásban. De hát volt már ilyen nem? De! Ugye? Aztán hamar szétkaptuk a cuccot, még némi csevely a rég nem látott ismer�sökkel, és bepakolás az autóba. Tapacs barátunk folyamatosan itatott bennünket, amire számítani lehetett. Ezúton is csókoltatjuk! A hazaút sima volt, a próbahelynél adódtak csak problémák. Na de megoldottuk. A hét végén Esztergomban leszünk Ancsiék meghívásának eleget téve. Gyertek, mert Morrison Pince + ROKKK!

Sopron: A szombat délel�tt aktív pihenéssel telt, bár a három kemény legény még elfogyasztott pár üveg bort. Aztán elindultunk egy rövid sétára, mivel februárt meghazudtoló meleg id� volt aznap. A belvárosig elsétálva aztán mindenki megszomjazott, így kénytelenek voltunk betérni egy helyi kocsmába, ahol a pultos bácsi rekordot döntött a sörcsapolási lassúságban. Mindegy. Visszatérvén az apartmanunkhoz, hamar elfogyasztottuk a meleg ebédünket, aztán ledöltünk pár órára. Hát marha nehéz volt felkelni. A hat órai indulást tudtuk tartani, és miután elbúcsúztunk vendéglátóinktól, célba vettük Sopront. Persze az egyik faluban a sünök már lesben álltak. Egy rövid "üldözés" után azért csak megálltunk. A féklámpa volt a b�nös, mivel nem világított benne az egyik szál. Persze a rend éber �reinek nem lehetett megmagyarázni, ezért ígéretet tettünk arra vonatkozóan, hogy Sopronba érve kiküszöböljük a hibát. El�tte még lekérdezték a 19 (!!!!) éves autó adatait, és egymás után szemrevételezték a járm� alvázszámát. Még jó hogy csak ketten voltak. Aztán megérkeztünk a Hangárba, ami egy remek felszereltség� klub, csupán egy apró hibája van. Nincs közönség. (És még a kurva csocsó sem m�ködött!) Szegény Pistiék nem tudták mi legyen, de azért bepakoltak a színpadra. Mi egy kicsit óvatosabbak voltunk, és pár óra várakozás után úgy döntöttünk, hogy elindulunk haza. A Rücki legénysége elfogadta azon érvünket, hogy egymásnak azért már csak nem kéne játszanunk. Annyit még leszögeztünk, hogy majd Pesten újra megmutatjuk. Az út hamar elrepült, és id�ben hazaérkeztünk. A héten az Art Rockban zúzunk egy helyi bandával, Tapacs barátunk meghívásának eleget téve, tehát tópart meg ROKKK!

Szombathely: Mindenki startra készen pénteken, irány Vas megye! Annyi kitér�nk volt csupán, hogy K�szegen felvettük a szállás kulcsait, aztán mentünk vissza a Végállomásba. A klubban ekkor még nem tolongtak az emberek, meg volt is bennünk egy csepnyi óvatosság, mivel mostanában kezd újra kialakulni a helyen valami. Minden újrakezdés nehézkes. Aztán az els� banda hosszas beállást követ�en elkezdte m�sorát, amin sajnos nagyon érz�dött a próbák hiánya. Viszont a baráti társaság jelenléte miatt, kifele �k ezt biztosan máshogy élték meg. Rövid átszerelés után mi is elkezdtük. A pulttal szemben lév� kivetít� segítségével aztán sikerült becsalogatni az embereket a koncertterembe. Elég hamar bemozdultak a jelenlév� fiatalok, (és kevésbé fiatalok) aminek mi nagyon örültünk. Jó sok számot játszottunk, de most a mindentviv� a Brékinduló volt. Aztán egy harsány visszatapsra még egy dalt elnyomtunk, majd átadtuk a helyünket a boldogi fiúknak. Az � programjukban rengeteg a gépies elem, de szerencsére a terem akusztikája ebben is partner volt. A végét nem vártuk meg, mert szerettünk volna összehozni egy kés� esti csapatépít� tréninget, ami majdnem sikerült is. A szálláson minden üveget felbontottunk, és tényleg volt elég. De hát ez várható volt. Aztán fél négy felé elcsendesedtünk, hogy másnap is bírjuk valahogyan.

 2011.JANUÁR

Érsekújvár: Gondoltuk elég lesz ha ötkor indulunk, csak nem lett bekalkulálva három tényez�. Béla péti busza, a próbaterembe történ� elrohanás, a benzinkút bénázása. Így már fél hat is elmúlt mire Robitól kigördült a járgyány. Lehetett haladni szépen, majd Csesznekt�l újabb sokk, a köd. Gy�rig még csak t�rhet� volt, de a határ után már borzalmas. Negyvenes tempó, ja a negyvenesekt�l mi? Hehehe. Aztán megtaláltuk a helyet, ahol az ikrek már örömmel vártak minket. A pultos-technikus srác mindent bemikrofonozott, gondoltuk � tudja. Lett is nagy hangzavar. Hamar belecsaptunk, megint faszán szóltunk. A jelenlév� fiatalok már az elején elkapták a fonalat, mindenben partnerek voltak. Mi is ügyesek voltunk, nem nagyon volt hiba. Itt is rövidebb volt a szett, mert megint rohannunk kellett. Kár, hogy így alakult, mert amúgy ez jó mulatós helynek nézett ki. A pakolásnál éreztük, hogy itt nem viccel az id�járás, -20 fok közeli volt a h�mérséklet. Az autón az üvegek már belülr�l jegesedtek. Rá kellett jönnünk, hogy a januári koncertezést nem nekünk találták ki. A fagyoskodás is biztos a korral jár. És még egy órát autóztunk a gy�ri helyszínig. Gy�r: Szerencsére nem késtünk le semmir�l, Árpiék éppen a beállást gyakorolták, meg már alapból csúszhatott az egész. Néhány régi ismer�ssel is összefutottunk, volt is koccintás. Az Éjfény zenekar újabb dobosváltáson van túl, ami láthatóan a másik három embert is felspanolja. A betyárját! Jól csinálták, és még jól is néztek ki! Aztán nálunk megint az énekmikorofonok akartak nehezen beállni, de csak sikerült. Elkezdtük. A közönség volt olyan aranyos, hogy türelmesen ezt is kivárta. Ezt egy olyan koncerttel háláltuk meg, amiben találomra dobáltuk egymás után a saját számokat, és a feldolgozásokkat. Lilla kivánságát is teljesítettük, egy Slayer nóta formájában. A mérsékelt visszatapsolást követ�en egy rég nem játszott Cult nótát is el�vettünk, melynek végén kisebb aprítás történt. A közönség végigtombolta bulit, aminek Gy�rben még nem voltunk ezidáig részesei. Köszi. Mi nagyon jól éreztük magunkat, valószín�leg ez látszott is kifelé. Köszönjük a lehet�séget, igyekszünk viszonozni. A hazafelé vezet� úton a kés�i indulás ellenére sem volt bealvás, végig a koncertetkr�l dumáltunk. Csak ne lett volna olyan rohadt hideg. Hétvégén a boldogi metálosokkal büntetünk. Nekik biztos könnyebb. Tehát jégcsákány meg ROKKK!

Budapest: Az indulás gördülékenyen ment, a pesti forgalomban viszonyleg jól haladtunk. A klub bejáratánál Sándor és Colos várta a jónépet, akik minket is útba igazítottak pakolás ügyileg. Szerencsére be lehetett állni a bels� udvarra, ahonnan hamar beszórtuk a cuccunkat. Aztán irány a csocsóasztal, mivel szóltak, hogy jelent�s csúszás lesz. Nagy meccsek voltak ismét, recsegett az alkar. Közeben elkezdte az els� banda a m�sorát, amit csak részben sikerült elcsípnünk. Majd tíz után a színpadra perdültünk, hogy megkezdjük az ez évi "zavarkeltést". Jól csináltuk, még az emberek is közelebb merészkedtek. A klub mikrofonja néha ugyan rakoncátlankodott, de nem mi lettünk volna, ha ez nem történik meg. Mindegy. Egy picit rövidebb programot toltunk a tervezetthez képest, de úgy éreztük, hogy itt korlátozottak a lehet�ségeink. Gáboréknak ezúton is köszönjük a lehet�séget. Mihály sörügyminiszter viszont ismét állatra tekerte a cuccát, az ember szinte fejcsóválva személi. Az � programjuknak sajnos csak az elejét tudtuk megnézni, mert rohanás volt haza. Másnap meg két koncert.

Ezen is túlvagyunk, mondatnánk hátrad�lve. De nem mondjuk. Ugyanis erre az évre is rengeteg tervet szövögetünk. Aztán, hogy ez majd miképpen válik valósággá, az id� eldönti. A lényeg, hogy most komoly számírós periódusban vagyunk, amit csupán néhány hétvégén fogunk megszakítani, hogy eleget tegyünk néhány kedves zenészkolléga koncertmeghívásának. Annyira aranyosak. Köszönjük. A kézzelfogható dolgokról annyit, hogy Attermasternál elkészítettük hat dal mankóját. Ez f�leg nekünk fontos, hogy tudjunk agyalni szólókon, szólamokon, énektémákon. A klip forgatása valószín�leg csúszni fog, mert rengeteg minden hátráltatja munkát. F�leg az, hogy hétvégén szoktunk koncertezni. Ezek dátumai még változhatnak, de ugye nem mi volnánk, ha nem. Ugye? De! Jöv� hét pénteken (28-án) Budapesten leszünk Magma Riséknak köszönhet�en, szombaton pedig két bulink is lesz. Az els� Érsekújváron nyolc óra körül, A Last Chance ikrek invitálására. Ez az �szi koncert pótlása. A másik pedig Gy�rben, Éjfény Árpi meghívásának eleget téve, tizenegy után. Addig is tortúra és ROKKK!

 2010.DECEMBER

Zalaegerszeg: Az út teljesen zökken�mentesre sikeredett, és rengeteget röhögtünk az Öcsiéknek köszönhet�en. Apró városnézés után megtaláltuk a helyet, vagyis a nagy kaput, amin alig akarták beengedni a jónépet. Azért nagy nehezen bejutottunk és felpakoltunk. Mikiék már összedobták addigra a cuccukat, ami jelent�s hányadát elvette a színpadnak. De nem baj,volt már ilyen nem? De. Ugye? A helyi zenekar hamar birtokba is vette a deszkákat, a közönség pedig a színpad elötti területet. Jól bemozdult mindenki. Aztán a nem túl hosszúra sikerült program után mi következtünk. A basszuscucc nagyon nehezen akart megszólalni Bélánk kezei alatt, de azért csak kialakult! Precízek voltunk ismét, mint a sebész szikéje, amit a jelenlév�k dijjaztak is némi tapssal. Kár, hogy a többi fiatal csak úgy tudott szórakozni, hogy az el�térben a fotelban ülve érezte jól magát. Ezt mi sosem fogjuk megérteni. Lehet, hogy ez az ingyenkoncert varázsa. Mindegy. Letoltuk a programot, hamar lecuccoltunk, aztán kezdett is a Wackor! A szituáció náluk is hasonló volt, de ett�l függetlenül jól csinálták. Sajnos a végét már nem tudtuk megvárni, mert másnap még munkanap volt, de a lehet�séget ezúton is köszönjük. Az biztos, hogy 2011-ben is leszünk még együtt pár helyen. A jöv� évi dátumok is alakulnak, de nem akarunk túlzásokba esni, mert tényleg többet szeretnénk foglalkozni az új dalokkal. Végezetül pedig mindenkinek: sikerekben,egészségben gazdag új esztend�t kívánunk! SEPTICMEN. B.U.É.K. és ROKKK!

Várpalota: A hétvégi id�járás-el�rejelzés nem sok jóval kecsegtetett bennünket. Szombat délel�ttre kiderült, hogy a két messzir�l érkez� vendégzenekar sajnos a rendkív�li hóhelyzet miatt lemondani kényszer�l a koncertet. Elkezdtünk zenekarokat keresni, de mindenkinek programja volt már aznapra. Így abban maradtunk, hogy megcsináljuk egyedül az estét. Amikor lepakoltunk még nem is sejtettük, hogy a durva mínuszok ennyi embert távol fognak tartani. Akik szinte biztosra mondták, még azok sem értek le. Az tény, hogy -15 fokban az ember meggondolja, hogy elinduljon-e, de piával mindent meg lehet oldani. Állítólag. A családias légkörben megkezdett koncert végére azért csak kezdtek betérni a fiatalok. A meglepetségünket a színpadon sem tudtuk nagyon elrejteni, de legalább ebb�l is látszik, hogy �színte emberek vagyunk. A produkció végig precíz és színvonalas volt, csakhát az a fránya hangulat! A miértekre probáltunk ésszer� magyarázatokat adni, de rájöttünk, hogy mi nem ezért zenélünk. Akik pedig ott voltak, azoknak köszönjük, reméljük tetszett nekik amit láttak. Idén még egy koncertünk lesz, 28-án Zalaegerszegen a Wackor zenekarral, amit reméljük, hogy az id�járás nem fog befolyásolni. Végezetül pedig minden kedves idelátogatónak: Nyugodt,Békés,Áldott Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk! SEPTICMEN

Enying: A kellemetlen id�járás ellenére, id�ben megérkeztünk Tiborunk kedvenc helyére, a Gerendásba. A kocsma tömve volt fiatalokkal, gondoltuk itt nagy gond nem lehet. Gyorsan összedobtuk a cuccunkat, hogy az el�ttünk játszó helyi er� id�ben elkezdhesse az aprítást. Fél kilenc magasságában belecsaptak rendesen! Egyre több saját nótát toltak, ami véleményünk szerint mindenképpen jó döntés. Eközben mi bírtokba vettük a csocsóasztalt. Nem voltak nagy meccsek, de ezt írjuk inkább a szombati munkanap javára. Petiék elég keveset játszottak, gondolták majd mi elintézzük a dolgot. Az átszerelés ezúttal macerásabban ment, a jó ég tudja miért. Na de azért csak elkezdtük! Az els� pár szám a megszokott sorrendben ment, aztán volt olyan helyzet mikor a felkomferált dal helyett egy másikat zúztunk el. Ezt meg írhatjuk az elfogyasztott alkohol számlájára. De hát volt már ilyen nem? De. Ugye? De. Azért sikerült jópár embert megmozgatni, f�leg azokat, akik másodjára követelték a fekete szobát. Köszönjük. A végére természetesen mindenki elfáradt, így most a ráadást megspóroltuk. Hamar bepakoltunk, majd még két kört rendelve, Zoli báttyánkat ölelegetve lassan behuppantunk az autóba. Az út hazafelé nem volt nagy élmény, mert a legtöbb helyen lefagyás volt, így egy remek pörgést is véghez vittünk Lepsény szélén. Azért ügyesen hazaértünk. Szombaton városunk központi klubjában zúzunk a messzir�l érkez� Remorse és Taste my pain zenekarokkal. Mindenkit szerettel várunk, kilenckor start! Addig is perec, és ROKKK! 

 2010.NOVEMBER

Pétfürd�: Sajnos olyan szinten ment a bénázás az áramszolgáltató szakembereinek részér�l, hogy a csütörtökre ígért bekötés, még szombat délel�ttre sem valósult meg. Szegény Bandinak pedig nem volt B-terve ("B terv", ÉRTED??? szar poén), így a koncert is elmaradt. Bélánk hiába futott nyolc kört a faluban, senki sem tudott segíteni. Talán tavaszig megoldódnak a problémák és addigra fixálunk egy id�pontot, ami a többi jöv� évi dátummal együtt hamarosan kikerül majd az oldalra is. A mostani hétvége kimarad, mert a pesti koncertnek tartottuk fenn, ami aztán már 10-én sem lesz. Mindegy, talán az is jöv�re! Ha egyáltalán... Aki úgy érzi, hogy ennyi szarakodás után gyengültünk, az jöjjön 11-én Enyingre, mert ott lesz túrás. Addig is Mikulás +ROKKK!

Tapolca: Mivel id�ben elindultunk, így még egy rövid veszprémi kitér�vel  is meg tudtunk állni Pulán egy italra. Ez amolyan id�utazás volt, persze visszafelé. 50 évet. Mindegy. A tapolcai f�utcán bevártuk Frankyéket, hogy együtt cuccoljunk be  a helyre. Sajnos a klub két részb�l áll, egy fels� bár, és egy alsó koncertteremb�l. Itt már kezdtünk gyanút fogni. A Diablura összedobta a cuccát, viszont tíz óra magasságában még csak pár ember jelent meg. Ekkor már biztosak voltunk abban, hogy ennek így nem lesz értelme. Fecóék lenyomtak egy amolyan nyílvános próbaszer�séget, majd megegyeztük abban, hogy akkor ez így ennyi. Az okokat lehetne hosszasan ecsetelni, de inkább megbeszéltük, hogy Tapolcára nem nagyon akarunk mostanában koncertet szervezni. A mostani tényállás szerint lerövidítve: leugrottunk sörözni. Azt csak remélhetjük, hogy máshol ilyen nem lesz. Szombaton újra a Wackorral leszünk a szomszédban (Bandinál). Tehát nitrogén és ROKKK!

Kisbér: A pénteki indulás általában macerás dolog nálunk, de most nem történt semmi fennakadás. A megfelel� italok beszerzése után elindult a falujáró busz, ugyanis nem Fehérvár felé mentünk, hanem Szápárnak. Ez így 25 kilóméterrel rövidebb távnak bizonyult. Egy kis kóvájgás után megtaláltuk a klubhoz vezet� kaput, melyben Mikibá pompomlányokat megszégyenít� módon  integetett. A vadkörték teljes nyugalommal pakolásztak a színpadra. Meg kell hagyni, hogy �k nem egy kapkodós társaság. De legalább a szívinfarktus veszélyét kizárhatják. A helyszín nem túl nagy, viszont jó elrendezés�, ennek köszönhet�en mi is betudtuk pakolni a cuccunkat anélkül, hogy a rengeteg megjelent fiatalt akadályoztuk volna az italozásban. Az énekcucc nehezen akart m�ködni, de aztán minden a helyére került. Egy rövid beállás után elkezdtük közel egyórás m�sorunkat. A kedves közönség az els� perct�l kezdve felvette a kontaktust, aminek mi örültünk a legjobban. A rendkívüli meleg ellenére egész jól játszottunk, legalábbis mi úgy éreztük. De tényleg jól szólt minden, és megvolt a kell� hangulat. Köszönjük az aktív közrem�ködést!  Aztán jöttek Csabiék, akiket szintén nagy szeretettel fogadtak az egybegy�ltek. Volt egy-két technikai mal�r is, de ett�l függetlenül jól nyomták. S�t a közönség követelésére még feldolgozásokat is beiktattak a repertoárjukba. Ezalatt mi már bepakoltuk a motyónkat a buszba, és már csak a búcsúzkodás volt hátra. Aztán az ajtók becsukódtak, a fiúk elaludtak, mivel négyb�l hárman beitaloztak. Szép kínrímek igaz? Majd a gyönyör� holdfényben, laza negyven perc után már Palotán is voltunk. Köszönjük a lehet�séget, reméljük tavasszal sikerül összehozni itt újra valami hasonló bulit közösen.

Nagykanizsa: Ismét a Medgyaszay Házban került megrendezésre a koncert, ami számunkra mindenképpen bizakodásra adott okot. Az indulás ezúttal is korai volt, mivel elég sok cuccot vittünk, amit a másik három banda is használt. Fél hét után már bepakoltunk, összeállt a motyó, és negyed nyolckor el is kezdte m�sorát az els� zenekar. Közben összefutottunk néhány ismer�ssel, -akik tényleg jó sztorikkal traktáltak- így nem sokat láttunk bel�lük. Sajnos a második csapat is hasonlóképpen járt. Aztán Misiékb�l elég sokat sikerült elcsípni, addigra már a terem is megtelt rendesen. Olyan száz körüli fizet� néz� volt, ami nem olyan rossz szám. Elég sok ráadást nyomtak, ez kicsit úsztatta a m�sorunkat, no de sebaj! Aztán Ferikének ment egy kissé lassan a dobcucc szétbontása, de hamar közbeléptünk. Így nem csúszott olyan sokat az egész. A gond inkább az volt, hogy jópáran elszállingóztak valami buszindulásra hivatkozva. Hiába, roppant kényelmesek már ezek a rockerek! Kicsit fáradtan kezdtünk, amit a Slayer nóta csapott szét. Innent�l kezdtek látványosan mocorogni a fiatalok. Nem szigorú sorrend alapján játszottunk, ez néha kicsit meg is akasztotta a lendületünket, de a drága közönség vette a poénjainkat. Aztán szóltak kinntr�l, hogy kéne már csöndesedni, mi meg abbahagytuk. Aztán valahogyan még egy visszakórus is kialakult. Szóval a Darlingot mégegyszer elnyomtuk. Ezután mintegy varázsütésre kiürült a terem. Így legalább gyorsabban ment a kipakolás. Rövid búcsúzkodás, kisebb kitér� a miértekre, majd elindulás. Az autóban pár mondatban összegzés, aztán bele ködbe, ami Siófokig tartott. A második hétvége kimarad, egyeztetési problémák miatt, de a harmadik hétvégére két koncertet is sikerült beiktatni. Az els� pénteken lesz a vadkörtékkel Kisbéren, a második pedig szombaton az ördögfiókákkal Tapolcán. Tehát lazulás és ROKKK!

 2010.OKTÓBER

Székesfehérvár: Az igazsághoz hozzátartozik, hogy megfelel�en kész�ltünk erre a bulira. Ezt f�ként úgy kell érteni, hogy májügyileg, mivel tudtuk, hogy jönnek a Remorse kollégák, és akkor torok nem maradhat szárazon. Viszont szegény Tiborunknak másnap meló volt, így � sajnos most ebb�l kimaradt. Sajnáltuk is. Na de ne rohanjunk ennyire el�re. A próbatremi bepakolás után, azért a boltnál meg kellett állnunk némi italért. Aztán csak elindultunk. Drága söf�rünk még egy kis városnézést is beiktatott. Ezért szeretjük. Aztán megérkeztünk a helyszínre, ahol már aprítottak a szemtelenül fiatal thrasherek. A közönség fél nyolckor már úgy fel volt tüzelve, hogy nem tudtuk elképzelni, hogy mi fog történni ezután. Összedobtuk a motyónkat, még a dobnál volt egy kis szerelés, aztán elkezdtük. Az els� nóta a Meteor volt, és ahogy belecsaptunk, a közönség olyan lelkesen fogadta, hogy csak lestünk. Majd jött a Darling, amire már a hátsó sorokból is többen el�remerészkedtek. Ami itt volt! Brutális! Volt elöl három-négy sor akik velünk együtt lélegeztek, mögöttük meg kialakult egy olyan örvény, ami tényleg szemet gyönyörködtet� látvány volt. Egymás után toltuk a saját nótákat, illetve a feldolgozásokat. Láthatóan mindenkinek tetszett. Aztán az utosló elötti dal végén beszakadt dobosunk perg�jén a b�r. Örültünk neki, mert ez is csak a dinamizmusát bizonyította. Örök cimboránk Kálmánybáttya már a színpadon is termett - semmilyen veszélyt nem ismerve- és már építette is be saját perg�jét. Köszönjük! Nem gy�ztünk hálálkodni. Az utolsóként elhangzott Brékindulóra még a pultban lév� szakemberek is heves bólogatásba kezdtek. Akik meg a korláton belül csápoltak,még cd-t is tudtak szerezni. Most úgy éreztük, hogy minden együttható kíválóan m�ködött. Wackoréknak köszönjük a meghívást, megpróbáljuk viszonozni, bár hangulatilag nem tudunk garanciát vállani. Aztán jöttek Zsoltiék! A legharapósabb nótáikat szedték el�, néhány feldolgozás keretében, melyekbe Septicmen csordavokál is került. Majd következett a vadkörte metál! �k is rendesen odatették magukat, csak az a doboló ember néha túl sokat dumált. �t meg ezért szeretik. Állítólag. Az utánuk következ� csajmetál is nagyszer�en megszólalt, bár itt már egy kicsit fáradtabb volt a publikum. A Maiden tributenél már szállingóztunk lefelé, de a hallottak alapján nagyon komolyan kenték. Szombaton a kanizsai barátaink által szervezett koncerten büntetünk. Tehát gyertek sokan, mert vasút + ROKKK!

Baja: Ezúttal csak hárman ültünk csodás buszunkban, mivel Tiborunk már korábban elindult családot látogatni Madarasra. Próbáltunk rábeszélni még pár embert, hogy jöjjenek, de mindenki kihúzta magát valami képtelen indokkal. Mindegy. Azért csak megérkeztünk. A hely fullra tele volt fiatalokkal, ez f�leg az estét nyitó helyi Shark zenekarnak szólt, ami így hallásra azért nem annyira "dallamos zúzosmetál", mint azt páran gondolják. A közönség láthatóan vette a produkciót, jól érezték magukat, meg egymást. Aztán jött a Dumb Noise! Itt egy kicsit megfogyatkozott a publikum, ami egy kis aggodalomra adott okot, de ez Dugóékat abszolút nem zavarta, tolták a feszes metál témákat. A végén még a Babylon is elhangzott. Aztán hamar összedobtuk magunkat, és elkezdtünk egy spontán programot. Az els� pár számnál többen el�re merészkedtek, majd folymatosan jöttek lefelé az emberek. Voltak apróbb hibák részünkr�l, de ett�l függetlenül egy kegyetlen jó kis koncertet sikerült összehozni. A végén már mindenhonnan folyt a víz. Ez a jelenlév�knek láthatóan nem okozott problémát, mivel még egy ráadásra is visszahívtak minket. Köszönjük. Tényleg jó volt újra megtapasztalni az él�zene közös szeretetét. Ezúton is hála érte Laciéknak. A Fezenes bulit is már várjuk, mivel oda egy különleges programmal kész�lünk. Szombaton Alba Régia + ROKKK!

Budapest: Péntek este még úgy nézett ki, hogy tudunk menni másnap játszani a Wackorékkal. Sajnos azonban közbecsúszott egy kis egészségügyi probléma, és bármennyire is szerettünk volna ott lenni ez nem valósulhatott meg. Ez viszont csak szombat délutánra derült ki. Ezer bocs, de tényleg nem lehetett megoldani. Aki miattunk tette tiszteletét, annak köszi, de biztosan a többi banda is kitett magáért. Reméljük a bajai koncertig minden rendben lesz, Wackorékkal pedig 30-án leszünk Fehérváron. Addig is 23-án Baja,halászlé + ROKKK!

Veszprém: A Metró újra régi fényében tündököl, hála az új vezet�ségnek. A lényeg az, hogy nem akar másnak látszani annál, mint ami. A koncert id�beosztása is hasonlóan a régi id�ket idézi, de ez sem nagy probléma, mert így legalább mindenki id�ben hazaér. Már aki. Legénységünk hét óra magasságában lecuccolt a helyre. Összedobtuk a cájgot, aztán az enyingi fiataloknak segítettünk beállni. Közben ment az italozás részünkr�l, meg némi csocsó. A srácok elkezdték koncertjüket, melynek f� irányvonala még mindig egy komolyabb feldolgozásblokk. Nekünk tetszett. Aztán hamar összekaptuk magunkat, hogy lehet�leg minél több számot bele tudjunk s�ríteni a hátralév� játékid�be. Jól kentük, úgy éreztük belül, hogy minden fasza. Aztán a koncert végén kiderült, hogy lehetett volna még igazítani. Mindegy. A leérkez� fiatalokból egyre többen közelebb merészkedtek hozzánk, aminek mi nagyon örültünk. De sajnos 22.00-kor -a békesség kedvéért- abbahagytuk a koncertet. Na de a mulatozást azt nem! Bár volt aki nehezebben viselte a terhelést, az � kedvéért elindultunk haza. Két óra múlva...A pesti bulit már nagyon várjuk, mert a májusi koncert után nem nagyon akartunk f�városi balhét. Most majd minden eld�l. Tehát gyertek sokan, mert Wackor is, meg Vöröslyuk is + ROKKK!

 2010.SZEPTEMBER

Dunaújváros: A pénteki indulás ezúttal is gördülékenyen ment, ezúttal csak a söröket kellett átcsoportosítani. Az autóban mindenki a "turné" nyitányán anekdotázott, hogy újra fel kell venni a ritmus, meg minden. Persze mire a városba értünk az es� újból eleredt. Bazsópapáék már a kapuban vártak, és így roppant gyorsan berámoltuk minimális cuccunkat. Aztán a Don Gatto teljes legénysége is befutott, volt is nagy ölelkezés! Felpakoltak,beállás, aztán fél óra múlva kezdés. Addig mi a régen elfelejtett csocsótudásunkat próbáltuk feleleveníteni. Több-kevesebb sikerrel. Aciék közben elkezdték az aprítást, és egész pofásan szólaltak meg a HC hímnuszok, köztük a klippes dalukkal, aminek a címére nem emlékszünk, csak annyi rémlik, hogy valamilyen szoba. Fél óra keménykedés után jött egy rövid átszerelés, aztán belecsaptunk mi is! Persze, hogy a második számnál elszakadt Tiborunk gitárhúrja, a tartalékgitárban meg a pótméter kínlódott a koncert végéig. Sajnájuk. Ett�l függetlenül többen is el�remerészkedtek, aminek az lett a vége, hogy többet játszottunk a kelleténél. Mégilyet?! Majd következett a város büszkesége Greenstar vezetésével! Amit mi itt kaptunk, az tényleg maradandó. A koncert végén még egy gyors eszmecsere a miértekr�l. Majd lepacsizás, becuccolás, elindulás. Természetesen szakadó es�ben, ahogy kell. A szlovák koncert sajnos elmaradt, aminek okairól inkább  személyesen, ha van rá igény. Legközelebb Veszprémben leszünk kilencedikén. Addig is urnázás + ROKKK!

Ahogy a költ� mondja: ,,...itt van újra". Na de sebaj,minket nem zavar! Amint látszik, alakulnak a dátumok, és még képlékeny minden, de reméljük, hogy a leszervezett koncertek meg is valósulnak. Még a novemberhez annyit, hogy szó van egy komlói koncertr�l, de amíg nem biztos, addig nem akartuk híresztelni. A Fezen klubbos meghívást köszönjük, és örülünk, hogy ismét játszhatunk a helyen. Itt mindig bemozdulnak az emberek, meg persze az alkohol is nagyon szokott csúszni. Örök hála érte a teljes Wackor brancsnak! Van sok hely ahol már játszottunk, de a reménybeli jó hangulat kedvéért újra visszatérünk. Most az elején f�leg a dunaújvárosi bulit várjuk, mert ott Bazsópapáékkal mindig �rület van. Plusz még a Don Gatto cs�rhe is ott lesz. Aztán egy napra rá Érsekújváron zúzunk a Last Chance ikrek közrem�ködése révén. Szlovákiában amúgy is szeretünk játszani, bár ebben a városban eddig még nem sikerült, de valószín�leg itt sem lesz gond a jó hangulattal. A klip forgatókönyve is körvonalazódik,hamarosan jönnek a részletek. Pánikra semmi ok! De addig is sulikezdés meg ROKKK!

 2010.AUGUSZTUS

Kedves Mindenki! Sajnos a tavalyi évhez hasonlóan idén is meghíúsult a kéméndi fesztivál. Kár érte. Komoly tervek,zenekarok,programok lettek volna. Így az egyetlen augusztusi koncertünk is elmaradt. Legalább kipihenjük magunkat és kidolgozzuk az elfekv� ötleteinket az új nagylemezhez. Meg mellettte elmegyünk nyaralni picit. Persze nem együtt, azért az durva lenne. Hehehe. Aztán alakulnak az �szi koncertek is, de csak módjával. Most nem akarunk havi 2-3 koncertnél többet, persze nálunk ez sem biztos, de azért reméljük. A jöv� hónap végén egy új klippen is elkezdünk agyalni, a Black Room sikere is ez igazolja, mármint, hogy érdemes. Most röviden ennyi, ha valami változik, jelzünk! Addig is kánikula + ROKKK!

 2010.JÚLIUS

Budapest: A pénteki nap ellenére id�ben sikerült elindulnunk. Az autóban végig ment az eszmecsere az élet különböz� dolgairól. Árpiék is pont akkor érkeztek, amikor mi, viszont mi megkerülve az épületet - és a dolgzó n�k utcáját - az udvarról pakoltunk be. A klub remek felszereltségének nagyon örültünk, viszont a benti meleg már szinte a t�réshatáron fel�li volt. Mindegy, gondoltuk csak jönnek az emberek, akkor nem kell ezzel foglalkoznunk. Hát nem nagyon jöttek. Aztán eldöntöttük, hogy 22.00-kor elkezdjük a rockestet. A hangzás is kialakult a második szám végére. Jó sok dalt játszottunk, volt olyan is, amit a tavaszi túrás alatt egyszer sem. Na, itt volt ám meglepetés! Mármint nekünk. Azért csak kibogóztuk. Az Éjfényes fiúk kedvéért még az Aranykor dal is elhangzott. Aztán lepakoltunk, a másik zenekar meg fel. Náluk a technika nem nagyon akart m�ködni, de azért t�rhet� min�ségben szólaltak meg a dalaik. A végét nem tudtuk megvárni az estének, mert másnap meló, meg ilyenek, de ezúton is köszönjük a lehet�séget. Legközelebb Kéménden leszünk a hajnali órákban, de addig még nyár meg ROKKK!

A két alföldi koncert sajnos egyeztetési hibák miatt meghiúsult a hónap elején. Az általunk megcélzott két júliusi fesztiválra sem sikerült bejutnunk, a várpalotai várudvari hangverseny viszont még elképzelhet�, hogy �sszel be lesz pótolva. Ezek a negatívumok nem szegték kedvünket, és elvállaltunk egy pesti fellépést a Crazy Mamában az Éjfényes srácokkal karöltve. Reméljük a meleg és a pénteki nap ellenére sokan tiszteletüket teszik a rendezvényen. Gyertek minél többen! Tehát pénteken �rület és ROKKK!

 2010.JÚNIUS

Nagykanizsa: Csónakázó-tó. Nagyszer� környezetben,kell� mennyiség� szúnyog részvételével a fesztivál harmadik napján játszottunk. A korai kezdés (17.00) miatt szerény érdekl�dés mellett prezentáltuk programunkat. Valószín�leg az el�z� napi fáradtság is rátett, de nem éreztük magunkat túl jól. Az el�adás ett�l függetlenül megfelel� min�ségben lett levezényelve. Most nem volt ottalvás, helyette rohanás haza. Jöv�re talán maradunk egy kis tivornyára is. Köszönjük a lehet�séget. További szép nyarat! Meg persze ROKKK!

Érd: Megfelel� id�ben érkeztünk a helyszínre, ahol Bazsópapáékkal azon filóztunk, hogy kinnt legyen a hangverseny vagy bennt. Aztán arra jutottunk, hogy a bels� térnek talán több el�nye van. Tévedtünk. A gödörrel az a baj, hogy a rengeteg osztott helyen elvesznek az emberek. Illetve ismét felmer�lt a kérdés, hogy aki jegyet vált egy rockestre, az miért nem veszi a fáradtságot, hogy megnézze a fellép� zenekarokat. Mindegy. A TMS fél kilenc körül elkezdte remek m�sorát, melyet megakasztott  párszor Káin cuccának szarozása. Minden be akart szarni...Aztán színpadra perd�lt a négy palotai huligán! Jól szólt minden, az emberek is kezdtek beszállíngózni,beindulni.  Ez minket is felspanolt kicsit. Volt két ráadás, aztán cuccolás,búcsúzkodás,irány haza! Másnap Csóstock!

Esztergom: Az út rendkív�l nehéznek bizonyult, mert most már felénk is sártenger lepi el az utakat. Azért ebb�l is látszik, hogy milyen "felel�tlenek" vagyunk. A klubbot viszonylag hamar megtaláltuk, és rengeteg fiatal tette tiszteletét ezen a rockesten. Biztos számított az is, hogy ingyenes buli volt, de biztunk abban,hogy a közönség marad a koncerten. Kis csúszással egy helyi feldolgozásbanda kezdte az estet,kell�en megmozgatva a jelenlev�ket. Kicsit talán el is nyújtva ezzel a programot. Aztán jöttünk, láttunk, gy�ztünk. Hamar elkaptuk a lendületet, ahogy a jelenlév� kedves emberek is. Volt itt minden, hajrázás,pogó,vakuvillogás! Köszönjük. Próbáltunk segíteni az RKH legényeknek, hogy gyorsan menjen tovább a show, de sajnos a doboló embernek komoly gondjai voltak a dobcuccal. Azért csak összeállt a kép, és elkezdték. Jók voltak, bár a népek kicsit megfáradtak a végére. Aztán bepakolás,búcsúzkodás,hazautazás. �sszel valószínüleg újrajátszuk. De! Pénteken tessék id�ben érkezni,mert Morning Star nyolckor + bor,gödör+ROKKK!

Ajka: Kellemes környezetben, a város szélén található a klub. A Noctis srácok már felpakolták a cuccukat, ami alapján arra következtettünk, hogy valószín�leg minden pörg�s lesz. Nem így történt. Kezdtek jönni a fiatalok is, olyan sejtésünk volt, hogy egy remek buli veszi kezdetét. Majdnem. Gondoltuk nem lesz gáz, ezért rávetettük magunkat a csócsóra, és a flipperre. Jó kis meccseket nyomtunk, de zenélni azért jobban szeretünk. Csakhát annyit csúszott már az eleje is, aztán a közepe is,hogy a közönség jó része elszállingózott. Viszont mi ennek ellenére egy üt�s kis programot nyomtunk. Pár cd, és póló is gazdát cserélt, ami újra pozitívumként hatott ránk. Köszönjük a lehet�séget a Balázséknak, �k maximálisan álltak hozzá az egészhez.  Pénteken útra kelünk, muzsika az RKH-val, mert Esztergom és ROKKK!

Paks: Persze még indulás el�tt bolt, próbaterem, ilyenek. Aztán gázpedál! A város kicsit halottnak t�nik koncertfronton az utóbbi id�ben, ami elég meglep� ahhoz képest, hogy mi a Chaosékkal, meg elötte a Fürgéékkel milyen remek bulikat csináltunk. Mindegy, a múlton nem kell rágódni. Nos mi érkeztünk utolsónak, de még nagyon is id�ben, mert az emberek éppen csak szállingóztak. Bepakoltunk,pólókat,cd-ket meg a bejárathoz, ugyanis jegyszedés volt kitalálva. Dumbiék elkezték a m�sorukat, ami az el�z� napihoz képest precízebbnek t�nt. Biztos azért mert kész�lt róluk a koncert el�tt jónéhány fotó a média számára! Aztán újra mi lettünk a másodikak, persze csak a pakolás miatt. Ismét jól kentük, talán kicist jobban is mint pénteken, de a hangulat most nem volt olyan jó. Voltak lelkes fiatalok, a Dumbos skacok is tomboltak egy-kett�t, de mégis. Azért az jólesett, hogy jópár cd gazdára lelt, meg egy póló is. Csak az másképpen. Közel az éjfélhez berobbantak Aciék, hogy újra gyaluljanak egy hatalmasat. Remek volt!  A végét most megvártuk, majd hosszas ölelkezés, pacsizás, aztán a söf�r betessékelte a jónépet a gépjárm�be, és irány haza! Még volt egy kis városnézés, de hamar megleltük a megfelel� utat, és a KLLTP-ig meg sem álltunk. Amint látható a móvár buli sajnos nem jött össze, talán majd az �sszel, de Ajkán minden rendben lesz. Tehát gyertek sokan, mert "kisefogyanóta" + ROKKK!

Baja: Az elején szeretnénk leszögezni, hogy ez remek klub, viszont számunkra kicsit messze van. A pénteki startolás mindig kicsit problémásabb, de azért id�ben elindultunk. A GPS persze a hosszabb utat mutatta odafelé, de hazafelé már nem hagytuk magunkat. Drága Aci,Gabi,Peti már a helyszínen szorgoskodott, aminek az lett az eredménye, hogy a Dumb Noise fél tíz körül el is kezdte  remekbeszabott kis m�sorát. Bár Dugó kicsit felöntött, ett�l még egész jól csavarták a riffeket. Aztán jött a palotai "legenda". Állítólag. Mindegy. Nagyon jól mentek a számok, igaz az énekes-gitáros a második számnál érzett némi tanácstalanságot. De aztán az is megoldódott. A kedves közönség láthatóan élvezete a produkciót, aminek az lett a vége, hogy még egy ráadást is belegyömöszöltünk. Aztán jöttek a macskaurak! Milyen pörgés volt a színpad helyén álló tócsában! Természetesen a talajvíz miatt, de a fiúk is megizzadtak a végére. Jó volt újra látni, ahogyan egyre jobban összeérik a munkájuk leve. Mi a legvégét nem vártuk meg (csak a Béla, mert � csajozott, aztán a Bazsinál aludt, hehehehe), mert sokat kellett még éjjel autóznunk. Köszönjük az egész Armstrong stábnak a lehet�séget, mindenki korrekt volt. Még a helyi sünök is. Másnap meg Paks.

 2010.MÁJUS

Dunaújváros: A Terminálbár ismét kisebb átalakításon esett át mióta ott jártunk, de így talán még pofásabb bels�t kapott a hely. A helyi RT. legénysége már felpakolta a cuccát mire megérkeztünk, ami a késésünk miatt mindenképpen pozítivum volt. Persze az RKH fiúk is beestek, és a nem túl kapkodós stílusukban felcuccoltak, majd kezdetét vette a koncert. Jól szólt minden, bár az énektémák a vége felé kissé elfáradtak. Aztán jött a helyi er�! �k még bikábban szóltak, hála a pincemélység hangolásnak. A számaik hozták a BLS szintet, ami sok emberb�l ovációt váltott ki. Aztán jöttünk mi! Állítólag a buli elött kissé enerváltnak tünt a társaság, ami a színpadon természetesen meg sem látszott. Zúztunk ezerrel, mert a színpad egy szent hely! Nem játszottuk a teljes programot, mert csúszásban is voltunk, meg el is kellett indulnunk id�ben haza. Ett�l függetlenül a Morningos spanok kedvéért jópár feldolgozást elnyomtunk + a visszatapsra az Open-t. Jó volt. Köszönjük a lehet�séget a Tominak, meg a Jankának. Segalnak pedig az aktív közrem�ködést. Valószín�leg jövünk �sszel újra, ha Bazsópapáék is úgy akarják. Pénteken Baja,halászlé,Don Gatto + ROKKK!

Várpalota: PAFE. Hát igen, újra eltelt egy év, és számunkra ismét megadatott a lehet�ség a fesztiválos megméretetésre. Köszönjük! F�leg azt, hogy a korai id�pont ellenére ennyien kiváncsiak voltak a zenekarra. A színpadi cuccolást követ�en egy rövid beállás után intróztunk, majd jött a Condition. Mind a négyen elkaptuk a fonalat és pörögtünk ezerrel, jól szólt a motyó, a technikusok is megfelel�en tudtak segíteni. Köszönjük. Szinte szünet nélkül szórtuk a saját számokat és a feldolgozásokat egyaránt. Az utolsó szám elött volt némi tanácstalanság zenekari szinten, mert Bécinek már mutogattak oldalról, de mi még éreztük, hogy van id�nk egy Darlingra. El is játszottuk! Utána gyors rámolás, majd szolíd szuszogás, aztán t�z a Nagyszínpadhoz, Rózsi koncertre. Összegezeve elmondható, hogy ismét hoztuk a maximumot, és tényleg csak köszönettel tartozunk a remek szervezésért. Reméljük, hogy jövöre is mehetünk, bárhol is legyen a helyszín. A mostani hétvégén csak pénteken játszunk,mert drága gitármágusunknak dolga akadt. Így szombaton nem leszünk Siófokon (helyettünk Taste My Pain lesz). Viszont pénteken Dunaújváros, Terminálbár és ROKKK!

Gyöngyös: Az  utazás elég fárasztónak ígérkezett, de ezzel nem tör�dve bevállaltuk. Az id�járás persze nemhogy segített volna, ellenkez�leg! Aztán megérkeztünk a helyszínre. Szívélyes fogadtatás, lepacsizás, csevegés után becuccolás. A remek kis pincében elég komoly cucc halmozódott fel. Külön öröm volt az énekmonitor. Rövid beállás után elkezdtük a programunkat. A kell� mennyiség� alkohol miatt, már az elején megvolt a lendület. Mindnekir�l d�lt a lé. Voltak akik hátulról figyelték az aprítást, voltak akik közelebb merészkedtek. Természetesen a feldolgozásoknak mindenki örült. Aztán átadtuk a terepet a helyi thrash legendának. Hamar összerámoltak és már el is kezdték a m�sorukat. Bivalyul szóltak a hangszerek, Para is elemében volt, na meg persze a remek közönség is! Mi tovább italoztunk, majd rávetettük magunkat csocsóasztalra. Kemény volt. Meg a meccsek is. Aztán elbúcsúzkodtunk. Peti söf�rünk betessékelt mindenkit az autóba, és irány haza. Köszönjük a lehet�séget, tényleg jóléreztük magunkat. Szombaton PAFE, ha az égiek is úgy akarják! Tehát szigetfíling meg ROKKK!

Nagykanizsa: Örültünk, hogy újra eljuthattunk ebbe a gyönyör� városba. Ráadásul egy olyan koncerthelyszínre, amin tisztán látszik, hogy nagyon vigyáznak rá. Bocs, hogy a két el�zenekart nem tekintettük meg, de az általuk képviselt stílus nagyon messze áll t�lünk. A TMP viszont jól kente! Nem tudjuk miért a gitár kicsit halk volt, de ett�l függetlenül kezdenek összeérni a fiúk. Csak így tovább! Aztán birtokba vettük a színpadot, mert itt az volt! Az egész cucc kell�en megdörrent, és a közönség kezdte felvenni a fonál végét. Ett�l még jobban pörögtünk. Erre még többen jöttek el�re. Aztán el�rántottuk a Darlingot! Na, innen már tényleg nem volt megállás. Olyan tombolás vette kezdetét, amit az enyingi koncert óta nem tapasztaltunk. Valahol már írtuk, hogy még emlegetve lesz a Gerendás. A lényeg, hogy kicsit kifutottunk az id�b�l, de a gondnok bácsi tök rendes volt és még játszhattunk két ráadást. Volt penget�,dobver�,szórólap,matrica,cd osztogatás, meg minden. Most kárpótolva lettünk a pénteki koncert miatt. Ez tényleg sokat számít nekünk. Köszönjük! Meg a Misiéknek a lehet�séget. Jövünk június végén! De addig lesz pár koncert, mint például szombaton Gyöngyösön! Tehát gyertek sokan, mert Beyond, thrash. szülinap, és persze ROKKK!

Budapest: Ismét beigazolódott az a felvetés, hogy pesti zenekar nélkül nem szabad a f�városban koncertet vállalni. A másik sajnálatos dolog, hogy még a klub ajtaján sem láttunk egy árva plakátot sem. Azt mondjuk nem tudjuk megérteni, hogy akkor minek koncertet szervezni ide. Csupán a koncertez� zenekaroknak? Mindegy. Ett�l függetlenül mind a három banda becsülettel letolta a m�sorát. Mindenki jól szólt, precízen játszott. Köszönjük, de többet ide nem fogunk menni.

Várpalota: Hát igen! Megpróbáltunk a munka ünnepén egy remek koncertet létrehozni. Több,kevesebb sikerrel ez meg is valósult. Ebben a palotai P.T.O.D. legénysége is segédkezett. 21.00-kor el is kezdték negyvenperces m�sorukat. Jól szóltak, jól játszottak, még csak az idegesség sem látszott rajtuk. Aztán hosszas pöcsölés után -Lacika rulezzz- az intrót követ�en, Tiborunk gitárján megfáradt a húr. Még egy kis tökölés, aztán elkezdtük. Sajnos most nem volt énekmonitor, s�t néha azt egész úgy eltünt, hogy azt hittük beszart. Ett�l függetlenül pontosan,feszesen toltuk a dalokat. A feldolgozásokra már a kedves publikum is beindult. A ráadás ezúttal csak azért maradt el, mert még hátravolt az enyingi titánok koncertje. Viszont azon nagyon meglep�dtünk, hogy ennyien elhúztak haza. Biztos közrejátszott a sokadika is, de bánhatják, hogy nem nézték meg a fiúkat. Remekül csinálják. Nekünk tetszett! Aztán nagy nehezen összerámoltunk, ittunk még párat, és elhagytuk a helyszínt. Pénteken Pest, Pogo Loco! Tessék jönni, mert RKH is meg ROKKK!

 2010.ÁPRILIS

Amit már úgyis tudtatok a salgótarjáni rokk sajnos a klub bezárása miatt elmarad. Viszont a tapolcai buliban nagyon bíztunk. A mai kemény világban érthet� okokból a Diablurás srácoknak 12 órázni kell a hétvégén is, ezért nem megy most a móka. Nélkülük nem nagyon akartunk játszani, de majd bepotóljuk. Tényleg. Maradjunk annyiban, hogy a palotai koncertre felkészülünk,rápihenünk,koncentrálunk. Mindenkit szeretettel várunk,visszük az egész bótot,hátha valaki szeretne t�lünk vásárolni valami szépet. Addig is majális + ROKKK!

Piliscsaba: Igen, a tapolcai dátummal meg lett cserélve a téma,mert mindkét klubbos így gondolta. Id�ben indultunk, mert tudtuk, hogy a Bujdiék ötször megállnak mire célbaérnek. Hiába, fiatalok még, bírnak inni. A hely egy kellemes pincehelység, kiválló csocsóasztallal, amire rá is vetettük magunkat. Majd a PTOD legények belecsaptak a muzsikába, ügyesek. Egyre fogósabb témákkal próbálkoznak, kialakul majd. Öt év múlva. Hehehe. Aztán újra RKH, de most kicsit lazábbak voltak, f�leg a Krisz. Biztos a lányok miatt, akik érte jöttek el ide. Mindegy. Aztán elkezdtük mi is. Olyan intenzívek voltunk,mint akik id�re játszanak, és tényleg. Éjfél elött abba kellett hagyni a zúzást. Ett�l függetlenül egy remek el�adás volt. Köszönjük a vendégzenekaroknak, a kedves érdekl�döknek. és Andrisnak a lehet�séget. Szombaton Tapolca! Ha Frankyék is úgy akarják! Tehát Diablura és ROKKK!

Bánd: Köszönjük Gyuresznak a szíves invitálást, a többség jól be is pálinkázott. Mivel péntekr�l volt szó számítottunk a mérsékelt érdekl�désre, sajnos bejött. Az RKH fiúk egy remek m�sort csináltak (pálinka mi?), aztán zúztunk mi. Egy rövidebb blokkot csináltunk az id� rövidsége miatt, de mindenki élvezte, mi is. Másnap Piliscsaba!

Enying: Azért csak jól indul az április! De ne szaladjunk ennyire el�re! A délután négy órai Tibor-napozás talán kicsit korainak t�nhet, de  nem mi lennénk azok, ha az ilyen dolgot nem mernénk bevállani. Persze a söf�r az ne igyon! Így is történt. Miután kider�lt, hogy két autóval megyünk a rockestre, hétóra tájban el is indultunk. A helyszínen már ott volt a helyi banda, akikkel sikrült megdumálni, hogy inkább játsznak �k harmadiknak, ha akarnak még aznap Septicmen koncertet látni. A TMP kilenckor elkezdte müsorát, ami egy remek el�adás volt, sokaknak tetszett. Aztán jöttünk mi! Hát köszönjük,hogy ennyien és ilyen lelkesen végigzúzták velünk a bulit! Olyan szinten ment a tombolás, hogy alig akartunk hinni a szemünknek. B� egy órát játszottunk, és majd a képek alapján látszani fog, hogy milyen hangulatban. Aztán jött a BTR, akik jelenleg egy feldogozásblokkot tolnak, nagyon ügyesen. Reméljük, hogy egy párszor még fogunk együtt pörögni! Ezúton is csókoltatjuk Zolit, köszönjük a lehet�séget, a szíves vendéglátást, a jó szavakat! Talán idén még visszatérünk a Gerendásba! Pénteken pedig Bánd! Tessék id�ben érkezeni, mert korai lesz a kezdés, és még mi sem tudjuk meddig lehet zúzni! Addig is urna + ROKKK!

Az els� két áprilisi koncert sajnos nem valósulhatott meg. A szombathelyi koncert a klubbos ember elt�nése miatt, ami tényleg gáz. A komlói rendezvényt viszont a klub tulaja töröltette,mivel hip-hop est lesz aznap. Sajnáljuk, hogy így alakult, �sszel a lehet�ségeinkhez képest próbáljuk pótolni a dolgokat. Addig is egy kis olvasnivaló: az áprilisi Rockinform hasábjain van egy remekbe szabott interjú + a lemezkritika is megtalálhtaó benne. Az enyingi buli nem marad el, tehát gyertek, mert ROKKK!

 2010.MÁRCIUS

Gy�r: Persze, hogy az a zenekar ér  utolsónak a klubba,amelyik a legközelebb lakik hozzá. Vagyis mi. De tudtuk, hogy ez nem fogja befolyásolni az estét. A kiváló vendégzenekarokkal egy remek parti vette kezdetét. Mi harmadiknak játszottunk, és olyan intenzívek voltunk, mint ha választást akarnánk nyerni. Nem ám...,de itt is jó kedvünk volt. Aztán jöttek Zsoltiék, szórták a finom morzsákat, aminek a vége az lett, hogy mindenki a színpadon üvöltötte a Bloodline kórusát.  Állat volt! Utána még egy kis elmecsere,pálinka + sör,aztán indulás haza. Peti söf�rünknek ezer köszivel tartozunk, külön a rengeteg türelemért. Köszönjük Peti! Az els� áprilisi koncertek meghiúsulni látszanak, különböz� egyeztetési hibák miatt. Majd legközelebb b�vebben. Addig is bolondok és ROKKK!

Veszprém: Ismét. Ezúttal véleményünk szerint egy sokkal jobb helyszínen került megrendezésre a koncert, mint legutóbb. Remek színpaddal, kis csúszással elkezdtük a m�sort. Nem voltak túl sokan, de páran el�rébb merészkedtek, és voltak olyan bátrak, hogy régebbi számokat követeljenek t�lünk. Talán majd legközelebb, de Pafén biztos. Jól is éreztük magunkat, attól eltekintve, hogy a Darling alatt elmászott az egyik húr. Hamar megoldottuk a problémát, és elzúztuk a számot. A lehet�séget ezúton is köszönjük Szakiéknak, �k tényleg mindent megtettek,hogy fasza legyen a buli. Köszönjük a kedves rajongóknak a gesztust, hogy az utolsó pénzükön is a mi lemezünket vették meg. Aranyosak ugye? Már megérte ott lenni.

Szekszárd: Ment a kavarás, hogy ki lesz a harmadik banda, és úgy alakult, hogy drága barátaink a Don Gatto zenekar be tudta vállani ezt a szombati balhét. Köszönjük! Már ezért érdemes volt eljönni! Aztán jött az RKH! Remek dalok, jó megszólalás, sok átköt�szöveg! Mi kell még? Megfelel� közönség! Na ilyen nem nagyon akart lenni. Inkább kinn beszélgettek a hideg, szeles udvaron. Aztán jöttünk mi. Az elején semmi nem akart passzolni. A gitár nem akart megszólalni, a dob elvándorolt, a cin dacolt a fizika törvényeivel. A beállást nem akartuk hárman, csak a Tibi. Aztán végre sikerült a zúzás! Egy rövidebb m�sort játszottunk, mert kicsit csúszott a program, és éjfélkor levágták az áramot. Na jó, óra tízkor. Aztán a szokásos cuccolás, majd hosszas ölelgetés, csevegés a parkolóban, végül irány Várpalota! Ez volt a szombat. Viszont!  A www.vaskarc.hu oldalon megkaptuk az els� tizes lemezkritikánkat! Köszönjük! Ez nagyon sokat jelent nekünk. F�leg, hogy ennyire tárgyilagos, érthet�, részletesen elemz� ismertet�vel még nem találkoztunk ezidáig. Aztán. A magyar 1 tévében is lement a klip 22-én délután négykor! Köszönjük! Most aztán tényleg elindulni látszik valami... csak maradjon is így. Ugye? Nem? De. Pénteken az egyetemi DC-ben leszünk 21.00-tól! Mindenkit várunk,gyertek sokan! Másnap meg Gy�r, a Remorse arcokkal, pálinka + ROKKK!

Mosonmagyaróvár: A koncert elött egy nappal tájékoztatva lettünk, hogy Molics Zsolti zenekara ingyenessé tette a pénteki koncertjét, ami szintén a városban került megrendezésre. A koncertünk szervez�je azt  javasolta, hogy toljuk el valamkior kés�bbre a rockestet. Mi azt mondtuk:jó, toljuk. Azért el�bb-utóbb összefog jönni. Aki érintett volt, attól tényleg bocs, de a kockázatot nem akartuk bevállalni.

Veszprém: A klub kivállóan alkalmas a közepes kaliber� koncertek lebonyolítására. Amióta egybenyitották a büfé részt a koncert teremmel még kisebbnek is látszik. Mert az. Aggódva vártuk, hogy vajon hány ember teszi tiszteletét a minimálisan meghírdetett rockesten. Hát nem sok. Szakiék mit sem tör�dve ezzel elkezdték lüktet� m�sorukat. Tényleg egyre jobbak. Aztán a dobszett összekalapálása után mi is elkezdtük a showt. Haha. A technikus bácsi enyhén szólva sem volt a helyzet magaslatán, mivel többször kértük, hogy a monitorokba azt tegyen amit kérünk. Nem jött össze. Ráadásul a dob is állandóan szétes�ben volt. Szegény doboló emberünknek nem kevés keser�séget okozva ezzel. Majd legközelebb másképpen cselekszünk. Ett�l függetlenül egy �t�s kis programot toltunk az egyre növekv� közönségnek. Köszönjük Gerg�éknek a lehet�séget, és bocs hogy nem maradtunk tovább,de vín gecik vagyunk már. Pénteken újra útra kelünk, ezúttal MóWár Thrash + ROKKK!

Bicske: A hely már akkor gyanús volt, amikor a világító felirat nem funkcionált. Mindegy, gondoltuk, volt már ilyen. Vártunk türlmesen, aztán a Célpont elkezdte a m�sorát. Fiatal, fejl�d�képes zenekar lévén megvolt a kell� lendület a szerény érdekl�dés ellenére is. Aztán jöttünk mi! Gondoltuk, ha mást nem egy remek próbatermi hangulatot sikerül majd odavarázsolnunk. Sikerült. A kedves jelenlév�k legnagyobb örömére. Jó volt, tényleg. De azt azért eldöntöttük, hogy ide nem valószín�, hogy visszatérünk. A lehet�séget ett�l függetlenül köszönjük.

Oroszlány: Szombat délután pedig a palotai Dolori különítménnyel megcéloztuk a város men� klubját. A Gödör egy pince helység, aminek el�nye, hogy kevés zaj sz�r�dik kifelé, hátránya pedig, hogy nehéz jó hangzást csinálni. Nekünk majdnem sikerült. A kedves fiatalok érdekl�dve szemlélték Bujdiék m�sorát,amibe egy kis lámpaláz is belefért. Szerintünk meg csak keveset próbáltak. Hehehe. Aztán jöttünk mi, páran el�rébb is merészkedtek egy kis hajlóbálásra. Itt is zúztunk rendesen,amikor furcsa dolog történt. Az énekes gitáros az ötödik szám után lerakta a hangszert és kirohant a teremb�l. Majd rövid szünet után visszatért, de a hatodik szám után már nem lehetett folytani a koncertet. Az irtózatos fejfájás csak egy óra múlva hagyott alább, így legalább haza tudtunk autózni. Sajnáljuk. Tényleg nem ezt terveztük. Dórival meg is beszéltük, hogy �sszel ezt mindenképpen pótoljuk. A hétvégén pénteken Bicske, szombaton Veszprém. Tehát vakulj + ROKKK!

Fehérvár: A fezen klubba szeretünk játszani,mert ott mindig jó hangulat kerekedik. A technika is maximális, a közönség is. Az, hogy most a gy�ri punk legendákkal játszhatttunk egy este, külön öröm volt a számunkra. Már ez kell�en felspanolt minket, és olyan er�vel zúztunk a deszkákon, hogy aki látta, alig hitte, hogy ezek mi vagyunk. Bizony, belülr�l is remek volt a hangulat. Hát még a koncert után! Most ismét sikerült csoportosan elhajolni. De hát volt már ilyen,nem? De. Ugye? A Don Gatto koncertre már nem is nagyon emlékszünk, csak arra, hogy valami szakállas bácsi lemezeket osztogatott. Aztán Peti sof�r tessékelt mindenkit befele az autóba. Köszönjük.

 2010.FEBRUÁR

Dunaújváros: Balkett�. A helyr�l olyan információink voltak, hogy pici. De nem. Elég korrekt társalgórész,bárpult,betonszinpad,saját hangcucc. Mi kell még? Közönség! Az is volt. A helyi er�nek köszönhet�en lehettünk vagy 100-120-an, ami egy ilyen helyen a maximum. A srácok roppant mód ráéreztek a Zakk iskolára,meneteltek a mázsás riffek. Aztán jöttünk mi. Hát volt már jobb koncertünk is, de ett�l függetlenül a fiatalokból legalább némi tapsot sikerült kicsikarnunk. A feldogozásokra is csak hátrébb volt hajlóbálás,meg némi tánc a Devilre. Ki érti ezt? Mi nem. Mindegy. Aztán jöttek a Babacsontok. Olyan lendülettel nyitottak, hogy mindenki csak lesett. Persze a m�soruk második felénél már látszott, hogy régen túllépték a huszas éveiket,mert onnatól kicsit visszábbvettek. Hehehe. Tényleg jó volt velük játszani, és megnézni �ket. Köszönjük! Összegezve ez egy remek kis este volt, a hazafelé út is zökken�mentesre sikeredett. Pénteken Fehérváron mi kezdünk, mert utánunk jön az Auróra, aztán Bazsi barátunk hc-je, a Don Gatto! Gyertek id�ben, és minél többen! Tehét punk meg ROKKK!

Üdv! Sokak örömére belekezdünk a tavaszi túrásba a mostani hétvégén. Ezúttal egy rendkív�li meghívásnak teszünk eleget a dunaújvárosi Bal2 kocsmába. Vendéglátónk az újkígyósi Baby Bone zenekar lesz, mivel �k szervezték ezt a koncertet. Reméljük,hogy azok az emberek is eljönnek, akik �sszel már láttak minket New City másik klubjában. Amúgy május végén egy önálló buli keretében oda is megyünk. Antiék most kezdenek újra pörgöl�dni, tehát velünk együtt már �k is nagyon várják a szombati zúzást. Remek lesz, sör és ROKKK!

Kedves Naplónk! Vannak olyan napok, hogy tényleg nem töténik semmi, bár a háttérben azért megy a maszatolás. Jelenleg azon fáradozunk,hogy a koncertmen�ben található dátumok és helyszínek mindegyike megvalósuljon. Van még néhány hely, ami tényleg nem 100%-os, de ett�l függetlenül mi bízunk benne,hogy mire a hammeres hírdetés megjelenik mindegyik tuti lesz. A vendégzenekarok névsora igen vegyes, de ez f�leg azért van, mert van köztük olyan kedves társaság, akik minket hívtak játszani és nem fordítva. El�re is köszönjük a bizalmat, megfogjuk hálálni. Ha máshogyan nem, egy zúzos koncert erejéig. Látjuk,hogy a videó is kúszik szépen felfelé,ami szívmelenget� érzés számunkra, mert büszkék vagyunk rá. Ebben a hónapban egy koncertünk lesz csupán, de arra nagyon készülünk. Még jelentkezünk! Addig is mínuszok, és ROKKK!

 2010.JANUÁR

Érd: Amikor délel�tt olyan szinten szakadt a hó felénk, hogy az ablakon is alig lehetett kilátni,picit gondolkodóba estünk az utazás miatt. De hamar eldöntöttük, menni kell! Igaz kicsit nehezen indultunk,mivel a próbateremnél még a kocsit tologatta a derék dobosunk! Aztán mindenki megkerült,így ismét egy remek utazás vette kezdetét. Persze azért egy benzinkútra betértünk hammert venni,ugyanis a 80-dik oldalon van egy átfogó interjú a zenekarral. Azóta Érden sem jártunk, hogy odatették a Borgödör mellé az autópályát,így kissé nehézkesen találtuk meg a helyet,melynek megközelítését még a rendkív�l pocsék mellékutak is megnehezítették. Persze Bazsó papáék már bepakoltak,aztán gyorsan mi is. A koncert kis csúszással indult, de megfelel� néz�szám el�tt. A Morning Star ismét véresre gyalúlt jónéhány koponyát. Hehehe. Aztán jöttünk mi. Láthatóan jól elkapták a fonalat a fiatalok, mert már az elejét�l ment a pörgés. Köszönjük! Valóban jó volt átélni ezeket a perceket. 22.50-kor viszont a terem szinte teljesen kiürült az utolsó buszindulás miatt. Nem baj, így legalább id�ben elindultunk hazafelé mi is. Ezúton köszönjük Antinak és a többi kedves vendéglátónknak a lehet�séget,jövünk újra júniusban! Hóesés és ROKKK! 

Tatabánya: Az út rendkív�l hamar elröppent a buszban,mert folyamatosan ment az eszmecsere az élet különböz� dolgairól. Id�ben megérkeztünk a Roxxy klubhoz, és a gyors bepakolás, lepacsizás után kezdetét vette egy hihetetlen csocsóbajnokság. Azám! Mindenki volt mindenkivel, és csak úgy záporoztak a gólok a brutális poénok kiséretében.A legszebb az egészben, hogy itt olyan kedvesek a vendéglátók, hogy egy árva forintot nem kértek a pályahasználatért. Aztán egy gyors beállás után kezdetét vette a koncert. Mi négyen úgy éreztük,hogy mindent megtettünk azért, hogy a fiatalok beinduljanak, de csak néhány emberben hatalmasodott el a tombolási vágy. Amikor egy brékindulóra csupán heves taps a válsz,ott nincs mit tenni, be kell fejezni a m�sort. Ett�l függetlenül nagyon köszönjük,hogy ilyen sokan kiváncsiak voltak ránk,és a lehet�séget az Atiéknak. Kész�lt néhány fotó is, ezek hamarosan kiker�lnek az oldalra. Szombaton tessék id�ben érkezni Érdre,mert a Reggeli Csillag 20.00-kor már zúzni fog! Tehát Borgödör és ROKKK!

Megcsináltuk! Rögzítettük azt a 4 dalt + még egy ötödiknek a felét. Ügyesek voltunk,na! Aztán amint látható a veszprémi koncert is kialakult,március 26. péntekre. Ez egy kétnapos balhé lesz az egyetemi DC-ben,ahová természetesen azokat is várjuk,akik másra számítottak. Persze alakulnak a többi helyszínek is,ezért gyakrabban kell benézni, mert bármi változhat még. Viszont régi cimboráink, a Racs fivérek invitálására már most hétvégén megkezdjük a "zavarkeltést". Ezúttal pénteken,Tatabányán a Roxxy Klubban. Mindenkit szeretettel várunk,mert ROKKK!!!

Üdv Mindenkinek! Reméljük jól teltek az ünnepek és mindenki elégedetten állt fel a karácsonyfa alól. Mi is lustálkodtunk egy kicsit, de azért nemsokára feldemózzuk azt a négy dalt! Bizony. Közben alakulnak a tavaszi koncertdátumok. A helyzet igen kemény, de a világ is ilyen hely. Hejjj! A veszprémi koncertr�l még semmi infónk nincs, mivel folymatos a kavarás. Lehet, hogy máshol,máskor lesz bepótolva a dolog. A leglényegesebb dolog, hogy elkész�lt a klip a Black Room cím� dalra, és úgy néz ki, hogy tetszik az embereknek. Ezúton is ezer köszönet érte Szaller Petinek, aki id�t, energiát nem kímélve összedobta a cuccot! Persze mi is tudjuk, hogy lehetett volna még többet kihozni bel�le, de a végeredménnyel így is elégedettek vagyunk. Most már a hammerworld.hu oldalon is kinn van, és reméljük ennek hatására, több érdel�d� ruház majd be a lemezbe is. A TRANSIT + 1 CD akciónkat ezért meghosszabítjuk február hónapra is, de utána már a koncerteken is lehet majd velünk alkudozni. F�leg hajnal felé! Most ennyi, hamarosan jelentkezünk! Üdv és ROKKK!

 2009.DECEMBER

Kezdjük az elején. Rajtunk kivülálló okok miatt ez a koncert (a veszprémi) sajnos meghiúsult, mivel a drágalátos Közútkezek� munkatársai arra nem vették a fáradtságot, hogy legalább a veszprémi utakat megtisztitsák a hírtelen leszakadt hótól.  A legdurvább az,hogy ezek a rendkív�l okos emberek felállnak az autójukkal a domboldalra, és onnan röhögnek a bajbajutott embereken. Szégyen. Még Szakiék sem tudtak eljutni a próbatermükt�l a belvárosig. Legalább akkor �k belecsaphattak volna a lecsóba. A 8-as f�út pedig tényleg olyan szinten volt leszarva,hogy a 4 sávon kb.másfél autónyi helyen döcögtek a járgányok. Lehet, hogy bejutottunk volna, de haza már valószín�leg nem, és ezt is kellett mérlegelni. A jelenlegi állás az, hogy januárban keresünk a klubbal közösen egy megfelel� id�pontot, és egy pótszilveszter keretén belül bepótoljuk a kiesett koncertet. Úgy lesz! Végezet�l pedig minden kedves idelátogatónak Boldog Békés Ünnnepeket és Eredményekben , Egészségben Gazdag Újévet Kívánunk! Üdvözlettel: SEPTICMEN

Már elég régen jelentkeztünk,tehát most már van egy-két aktualitás. A Hammeres kritikát ezúton is köszönjük,valami ilyesmire számítottunk. Talán a jöv� év elején egy interjút is sikerül összehozni. Az Alagsoros koncert tényleg remek volt! Köszönjük, hogy ennyi kedves ember tiszteletét tette ezen a hideg téli éjszakán. Rengeteg rég nem látott ismer�s,barát,családtag. A két vendégzenekar is nagyszer�en kente,reméljük jöv�re még ütközünk! Mi pedig? Nagyon úgy éreztük, hogy minden fasza,mindenki tette a dolgát,ki így,ki úgy, de azért egy masszív részét képezve az egésznek. A hangzás is totál renben volt,f�leg az énekmonitor volt nagy segítség. Köszi Lackó! A második ráadás után már tényleg nem volt energiánk, ezért már a harmadiknak nem mentünk neki,meg a klubban is csak 1-ig lehetett zajongani. Lemezt azt sokan kértek, de nagyon keveset vittünk magunkkal,ezért bocs. Aki ez alapján jelez a zenekari e-mail címre,az valami kis meglepetésben is részesül. Elvégre karácsony közelít,vagy mi a túró?! Szombaton Veszprém. Tessék id�ben érkezni, mert korán kell abbahagyni a zajongást. Mi természetesen maradunk egy évzáró görbületre, tehát pánikra semmi ok! Bulájj és ROKKK!

 2009.NOVEMBER

Kedveseink! Nem ülünk ám a "babérjainkon", hanem kidolgozzuk a meglév� ötleteinket, hogy ne legyen majd kapkodás. Tehát három új dal zenés verziója már készen van, ezeket még év végéig feldemózzuk magunknak, hogy érjenek picit. Bár egyik sokat tanult kollégánk szerint ha lenne pénzünk, akkor ebben a tempóban haladva jöv�re már ismét lenne egy kész lemezünk. De mivel nincs lé, így maximum gy�jtögetünk, raktározunk, variálgatunk. Az sosem volt baj, ha volt mib�l válogatni. De nem volt. Mindegy. Karácsony közeledtével valószín�leg kiötlünk valami akciós cd vásárlást, de ez majd legyen a következ� naplófejezet része. Addig is tessék kész�lni az Alagsoros koncertre, ahol két rendkív�l tehetséges, sokat próbált zenekar lesz a vendégünk. Szerintünk mindenki jól fogja magát érezni! Transit és ROKKK!

Budapest: A klub tényleg el van dugva,kár érte. Legalább egy TOTAL felíratot dobhatnának rá az illetékesek,de komolyan. Amúgy a kezdeti nehézségek elllenére minden jól sikerült. Voltak kedves érdekl�d�k, akiknek tetszett a produkció. Mi is jól éreztük magunkat (a zenekar 3/4 része vedelt is), bár néha az énekcucc nem volt a helyzet magaslatán. Paráéknak ezúton is köszönjük a lehet�séget,természetesen jövünk eggyel. Aztán hazafelé még meg kellett állnunk a Fezen klubnál, mivel Wackor rockest zajlott benne. Mikiék jól kenték,ment a zúzdacsúzda rendesen. Persze a Remorse különítmény még itatott mindenkit erdélyi pálinkával, aztán elbúcsúzkodtunk. Hiába na, nem vagyunk már 20 évesek. Most pár hét megint kimarad,de mi azért próbálni összejárunk,hogy néhány új ötletünket kidolgozzuk. Azám! A Transitot meg tessék hallgatni,mert ROKKK!

November kilencedikén megjelent a lemez! A héten már mindenképpen érdemes keresni a jobb hanglemezboltokban. Tehát irány a kofa! Mint azt már néhányan tudjátok a nagykanizsai koncertet sajnos nem lehetett tet� alá hozni. A herendi koncert is elmarad,a klub bezárása miatt. De találtunk egy helyszínt helyette. Ez a pesti Total Metal Klub! Méghozzá a legendás gyöngyösi thrash banda a BEYOND társaságában! Lesz még egy zenekar, kinek neve a koncertmen�ben megtalálható. Ezúton is nagyon köszönjük a segítséget, hogy legalább az egyik hétvégére találtunk megfelel� helyet. A másik lényeges dolog a Youtube oldalon történt nézetségünkre vonatkozik. Örülünk, hogy az új album beharangozása ennyire felkeltette sokak érdekl�dését. Valószín�leg a Hammeres hírdetés is segített ebben, de a lényeg mégiscsak a zenén van. Nem? De. Ugye? Odassss! Nézzétek továbbra is a többi videóval együtt! Üdv. Pest. ROKKK!

 2009.OKTÓBER

Fehérvár: Köszönjük a lehet�séget Leviéknek, tényleg egy jól sikerült bulit prezentáltunk, a nehézkes indulást leszámítva. Az els� számtól kezdve olyan örvény volt a színpad elött, hogy majdnem minket is beszippantott. A fiatalok nagyon kitettek magukért. Biztos már akkor tudták, hogy itt lemezosztogatás is lesz. A fotók közé be is tettünk pár jól sikerült kockát. Mi is jól éreztük magunkat, f�leg a koncert után, mivel nem volt olyan pia amit visszautasítottunk volna. De hát volt már ilyen,nem? De. Ugye. A kanizsai koncert nagy valószín�séggel elmarad, mert szervezési akadályokba ütközik a fellépés. Sajnáljuk. Jöv�re bepótoljuk. A herendi koncerttel is vannak problémák, de err�l késöbb, ha már biztosat tudunk. Addig is ROKKK!

Tapolca: A drága Diablurás cimbik szervezték nekünk ezt a remek estét. �k kezdték a zúzást, mert Andris gitárosnak vasárnap is melózni kellett mennie, hogy tudjon egy új gitárt venni magának. Aztán mi következtünk. Nagyszer�en bel�ttük a cuccot, mehetetett a móka. A szép számban megjelent fiatalok vették is a lapot. F�leg mikor második nótaként el�került a Bloodline. Elég sok új számot játszottunk, amit nem mindenki értett. Vagy nem értette a kérdést, melyet a dobosunk tett fel. Van ilyen. Van? Aztán követketek a tapolcai gimisek kedvencei a Resignation! Ment a matcore rendesen. A 80 % csaj közönség akkor indult be igazán mikor elnyomták a Lady Gaga számot. Van akiknek ez kell. Van? Mindegy. Csütörtök 22-én Fehérvár+Neck Sprain+ROKKK!

Enying: Köszönjük a lehet�séget ezúton is Zolinak, a hely tulajának, tényleg remek kis koncertet sikerült összehozni. Láthatóan a jelenlev�k többsége is jól érezte magát. F�leg a Bujdiékkal tartó két hölgy tett ki magáért, már eleve azzal, hogy eltüntették a kocsma borkészletét. Így kell ezt csinálni! A magunk részér�l minden fasza volt,jól szóltunk, jól játszottunk,jól izzadtunk. A hazafelé vezet� út kicsit szar volt, mert Pétig úgy esett az es�, hogy alig lehetett látni az út szélét. Mindegy. Aki tud vezetni, az vezet, persze nem a Bélára kell gondolni. Most akkor ennyi. Hétvégén Tapoca, Diablura + ROKKK!

Most már tényleg úgy néz ki, hogy november közepén megjelenik a "sokak" által várva várt negyedik lemezünk, TRANSIT címmel. Nagyon örülünk ennek az örvendetes hírnek, mivel talán ez volt a legtovább készült lemez az összes közül. A klip is valószínüleg a jöv�hónap végén debütál, de persze nálunk ezt sosem lehet tudni. Jöv� hét végén pedig újra zúzunk, ezúttal Enyingen a Gerendás Pubban! Gyertek sokan, aztán ROKKK!

 2009.SZEPTEMBER

Fehérvár: A harmadik hétvégén a B�rgyárban zúztunk egy enyhén szólva is "családias" légkörben. Sajnos tényleges kevesen voltak,de ett�l függetlenül jól szólt a cucc,jól játszottunk, és még jól is néztünk ki a színpadon! A kever�s bácsi felvett pár számot nekünk a laptopjára,amit aztán el is kértünk. Mármint a felvételt. Roppant tanulságos. Még a viszonylag középtempós számokat is áttudjuk perdíteni Thrashbe! Azért ez nem semmi. Készült rengeteg fotó, amik tényleg kikerülnek majd egyszer -a többi 2009-es képpel együtt-ha tudjuk turbózni a Képek tárhelyet. Rajta vagyunk, de tényleg. A következ� két hétvége kimarad, de utána újra útra kelünk. Azám! És ROKKK!

Dunaújváros: A második hétvége történése beles�ríthet� egy napba. Kezdjük azzal, hogy a három dolgos legény (Béci,Tibi,Robi) egy kisebb csapattal  szüreti munkát vállalt. Hát ennek komoly erdeményei-illetve részeredményei- lettek, de itt ezt most helysz�ke miatt nem részletezzük. Ugyanezen a napon -szombaton- elindultunk Dunaújváros irányába koncertet adni. A helyi er�k szép számban megjelentek, aminek mi külön örültünk. Másodiknak léptünk a deszkákra, és már az elejét�l láttuk, hogy itt m�ködni fog minden. A saját dalok még talán jobban is mint a feldolgozások. A kever�s bácsi is viszonyleg top formában volt,hála nekünk. A visszatapsolás után (ugye milyen édesek?) viszont csúnya italozásba torkolott az este. Mindegy, erre a napra ez volt megírva. Hazafelé mindenki mély álomba merült, de így legalább nem bosszantottuk a Peti söf�rt. Röviden ennyi. Szombaton, 19-én, Fehérvár, B�rgyár, Éjfény és még sokan mások! Gyertek, aztán ROKKK!

A hónap els� hétvégéjén befejeztük a negyedik lemez keverését. Még az utolsó pillanatokban is változtak a dalok. Az egyik akusztikus téma beleépült az intróba, így egy trackkel kevesebb lesz a lemezen, de érezhet�en ezáltal is törekedtünk a maximumra. Úgy gondoljuk az albumról, hogy néhány embernek kellemes meglepetéseket fog okozni. Még talán azoknak is, akiknek nem jelent túl sokat ez a zenekar. Aztán kikerültek a koncertek dátumai is,melyekhez Hedge mester csinál majd egy plakátmintát is, ami valószínüleg eljut a legtöbb webes felületre. A klip nyers verzióját már láttuk, és az alapján egy rendkívül fasza kis videó körvonalazódik. Ha már lesz publikus változat,vagy részlet, akkor az a megfelel� helyen kinnt lesz. Röviden ennyi, szombaton Dunaújváros és zúzás a Reggeli Csillaggal,meg szülinap,meg party! Tehát ROKKK!

 2009.AUGUSZTUS

A kéméndi koncert sajnos elmarad, de talán majd jöv�re lesz, ha nem lép vissza a f�szponzor. Lett volna még két koncert, de sajnos a nyaralások miatt ezeket nekünk kellett törölnünk. Bocsesz. Mostanában tehát lesz egy kis lazítás, de szeptembert�l már koncertezünk párat. A terv az, hogy nem akarunk túlzásokba esni, kb. havi két-három bulira lehet számítani. F�leg azért mert jelenleg a gazdaság nem túl kedvez�en segíti az él�zenét. A másik ok pedig a lemezmegjelenés körüli hercehurca. Mindenkinek további jó nyarat. Még nem kés� a napra menni! Hajrá és ROKKK!

Hát akkor drágáink! Sikerült rögzíteni az új klippet! A kézzel fogható végeredmény ugye még messzebb van, de legalább a javán már túlvagyunk. Meleg persze az volt, de mi már csak ilyen önsanyargató barmok vagyunk. Témáját tekintve egy egyszer� zenél�s klip lesz, tele vágásokkal,effektekkel, négydarab jókép� csávóval. Aztán az els� keverésb�l is kiraktunk egy mixet a youtube oldalára, tessék megtekinteni, véleményezni, fikázni, beírni, aztán jó lesz. Most ennyi,  majd valahol, valamikor, üdv és ROKKK!

 2009.JÚLIUS

Fehérvár: Sajnos kevesen szereztek tudomást err�l a belvárosi rendezvényr�l, de az a pár ember láthatóan jólérezte magát. Brigiéknek ezúton is köszönjük a lehet�séget, tényleg korrektek voltak. A zenekar nagyszer� formában tolta az új lemez dalait, de azért pár kötelez� feldolgozást be kellett iktatnunk. Ígéret van egy szeptemberi B�rgyáras koncertre,de ez még nagyban függ az önkormányzattól is. Majd meglátjuk. Találkozunk augusztusban. Addig is ROKKK!

Megy a nyár rendesen. A második,harmadik hétvége kimaradt, de 24-én játszunk egy Drogellenes fesztiválon, mely felkérésnek rendkív�li örömmel teszünk eleget. Reméljük a szervez�knek sikerül minél nagyobb hírverést csapni ehhez. A lemez keverési fázisa még az elején van, de valószínüleg a jöv� hónap végéig sikerül befejeznünk. Aztán a videó rögzítése is alakulóban van,a mostani verzió szerint két helyszínen. Tehát 24 Fehérvár! Addig is ROKKK!

Örvényes: Metálterror! Az Animides srácok feldobták a témát, hogy mi lenne ha mennénk szombaton , 4-én, játszani Örvényesre. Hát persze! Remek lesz. Az is volt. Nem voltunk túl sokan, meg hát negyediknek léptünk a deszkákra, de jó hangulat kerekedett a végére. A technika itt sem volt tökéletes, talán majd legközelebb. Külön öröm volt számunkra, hogy egy feldolgozás erejéig Attermaster is velünk zúzott a színpadon. Köszönjük. Amikor elindultunk hazafelé, a falu táblájánál találkoztunk néhány kedves rajongónkkal, hát felvettük �ket, és meg sem álltunk Füredig! Nem volt nekik túl kényelmes, de legalább még id�ben hazaértek. Meg mi is. A szervez�knek köszönjük a lehet�séget! Ezúton is csókoltatjuk a Royékat! Reményeink szerint jöv�re is sikerül helyet és id�pontot találni ennek a fesztiválnak, mert mi már eligérkeztünk.Üdv. és ROKKK!

 2009.JÚNIUS

Nagykanizsa: Hát persze Csóstock! A legrokkabb haverommal (+ a nevelt lányával) már pénteken lezúztunk a helyszínre. Remek este volt, köszönhet�en a Snake brigádnak, akik szóval tartottak minket. Jót ittunk, ettünk. Aztán másnap mi már módjával,mert tekertünk este haza. A többiek viszont csak szombaton jöttek, láttak, gy�ztek. Inni. Természetesen. Azért közben beiktattunk egy hangulatos kis nyílvános próbát, mert a nyájas közönség inkább a sátor széleir�l nézte a produkciót. Ráadásul a kever�s ember enyhén szólva nem volt top formában. Ja mert � is pénteken szétütötte magát. Ki tudja? Lehet... Ett�l függetlenül a magunk részér�l hoztuk a maximumot, és elégedetten távoztunk a helyszínr�l. Jöv�re ugyanitt! ROKKK!

Egy es�s szerdai napon befejeztük a negyedik lemez felvételeit. Ez a két akusztikus téma kívállóan illeszkedik az album koncepciójába. Örülünk, hogy sikerült megvalósítani. A keverési fázis majd ezután jön, de közben az új klippet is szeretnénk rögzíteni egy barátunk vastelepén. Nagyon egyedi lesz,persze. Addig is néhány fesztiválon bemutatjuk az új dalok javát. Reméljük találkozunk,mindenhol! Üdv, és ROKKK!

Keszthely: Az már tisztán látszott, hogy a part sokkal fontosabb egyeseknek, mint egy rockest a helyi klubban. Ett�l függetlenül Ramónék belecsaptak rendesen! Persze névanapi buliban az ember ne várjon mérnöki precizitást,de a hangulattal nem volt gond. Aztán Frankyék is megmutatták milyen a tapolcai metál! Ütött rendesen. Majd jöttünk mi. Az elején kicsit bátortalan volt a téma, de ahogy csordogáltak vissza az emberek, úgy kezdett belend�lni a produkció. A végére veszett�l belejöttünk, még vissza is taposoltattuk magunkat egy kíméletlen thrash zúzdára! A hangosítást,vendéglátást köszönjük a Zsoltinak, akinek még egy zenekari pólója is van. A herendi koncert sajnos önhibánkon kív�l elmarad,de �sszel bepótoljuk. Így talán befejezzük a lemezt, ha az Ati és az égiek úgy akarják. Hamarosan err�l is hírt adunk. Addig is üdv és ROKKK!

 2009.MÁJUS

Nagykanizsa: A koncert elég érdekesre sikerült. Voltak érdekl�d�k szép számban,de a koncert ténye nem nagyon érdekelte �ket. Mindezt nehezen tudtuk megemészteni, de sajnos volt már ilyenre példa. A lényeg, hogy legközelebb már nem egy diszkóban kell koncertet tartani Nagykanizsán,mert pl lesz Csósztock is! Meg aztán lassan az új klub is megnyitja kapuit a rockzenére éhes fiatalok számára! A lehet�séget viszont újfent köszönjük, mert Ramónék drága pofák, és hát �k végképp nem tehetnek semmir�l. Addig is szombaton: Keszthely ROKKK!

Várpalota: A koncert remek volt,a fesztivál szervez�inek ezúton is köszönjük a lehet�séget! Mindenki láthatóan jól érezte magát a sátorban. Kész�lt felvétel az eseményr�l, reményeink szerint kiker�l valamikor,valahova. Aztán hogy mi hogyan éreztük magunkat? Kicsit feszülten, idegesen, de ez valószín�leg a hazai pályának köszönhet�. Az tisztán látszott,hogy a csúszás miatt néhányan türelmetlenebbek voltak, esetleg elsétáltak a nagyszínpadig. Sajnáljuk,mi kérünk elnézést. Aztán zenekari szinten szépen mindenki belecsúszott az éjszakába,mert a rockszakma már csak ilyen. Szombat:Kanizsa ROKKK!

Gy�r: A koncert sajnos elmaradt, mert jelenleg tatarozzák a témát. De legalább befejeztük a lemez éneksávjait. Hála Attermasternak, mert ha � nincs még most is ott ülnénk a gödörben aztán törnénk a buksinkat, hogy hová,merre. Köszönjük! Nagyon jó lett a végeredmény. Ati még a héten összedöbott egy Black Room mastert is, hogy lássuk már a meló végét. Messze van. A két akusztikus dalt is rögzítjük hamarosan, de el�bb a PAFE rendezvényre próbálunk néhányat. Tehát: pénteken:Pannónia Fesztivál + ROKKK!

Dunaújváros:A Terminál nev� helyen játszottunk egy tehetséges palotai zenekar társaságában. A hangulat családiasra sikerült, de állítólag mindenki nagyon jól érezte magát. Vendéglátónknak és kedves barátn�inek ezúton is ezer köszi mindenért. Kevés az ilyen korrekt hely kishazánkban. A m�sorunkba egyre több új számot próbálunk belepréselni, aminek össznépileg nagyon örülünk. Bélánknak pedig legközelebb egy 10 méteres kábelt kell szereznünk, mert a srác annyira beindult, hogy legalább ötször kitépte a cuccából a tyúkbelet. Vagy ez is csak show része volt? Ki tudja? Mi nem...

Veszprém:...SÜN...Ezzel nagyon sokat elárulunk a szombati buliról. Az még csak hagyján, hogy éppen belelendültünk a koncertbe, és a kedves ismer�sök is kezdtek gyülekezni, de megjelentek a rend �rei. Sajnos az intézkedés tovább tartott mint a m�sorid�nk, ezért egy eléggé rövidített verziót tudtunk el�adni. Vendéglátónkat, Petit sajnáltuk a legjobban , mert � nem ezért fizetett nekünk egy valag sört. Amúgy top formában volt mindenki,zakatolt a gép! Év vége felé bepótoljuk! Természetesen MI kérünk elnézést! Péneteken:Dunaújváros ROKKK!

Komló:Hát nincs közel, de messze van. Persze a Tibi hozta a navigációt,így laza két óra alatt leértünk a helyre. Ami kicsit megváltotztott mióta (2000.) ott voltunk. Szerintünk így jobb, a nem túl sok ember is soknak látszik. De most voltak sokan. Ezt Lajos barátunknak köszönhetjük, mert egy egész jó kis hármast összedobott aznapra. Mi másodikként zúztunk, és sajnos a Béla kivételével (ja 40 felett?) mindenki visszaesett a kórságba. Viszont a hangulattal nem volt gond,csak néha a hanggal. Azért elörébb is lehetett volna táncikálni a hátsó négy sornak. Majd legközelebb. Hétvégén: Veszprém ROKKK!

A hónap els� napján mindenki jobb elfoglaltságot talált, minthogy a stúdióban legyen. Persze az Atit nem lehetett �berelni! Aztán szombaton elmentünk hozzá, hogy megnézzük Tiborunk hogyan gy�ri maga alá a húrokat. És tessék! Mind a tíz szólót - ÉRTED???!!! - tíz darabot felnyomott! Tudtuk mi, ha valaki, hát akkor � képes erre. Bizony. Éneklés nem volt, mert a nátha elvette az eszünket. Meg tapolcai koncert sem, mert ott három napig tart a munka ünnepe. Ilyet??? Hamarosan bepótoljuk. Hétvégen:Komló ROKKK!

 2009.ÁPRILIS

Megint pénteken kellett énekelni az Atinál, de elég sz�kösre került az id�beosztás, mert rohant megnézni Bedlam rockestet. Mindegy, nincs harag a szívünkben... Azért két szám majdnem teljesen elkész�lt. De jobb is volt így, mert még szombaton volt ez a Wackorral közös koncert Esztergomban. Hát voltunk már jobb formában is,de nincs jelent�sége. Az igazat megvallva italozás is volt rendesen, de nem foghatunk mindent erre. Nem igaz???De. Nem. Vagy? Nem. Ugye? De. Tapolcán meg majd ROKKK!

A héten már másodjára mentünk énekelni az Atihoz. Bár a mostani pénteki id�pontot a Fumionak köszönhetjük,mivel megszületett náluk a második baba, akit Mayának hívnak. Ezúton is szeretnénk gratulálni nekik testületileg! Hejjj! Megint két dalt sikerült megcsinálni. de ez ahhoz képest szép teljesítmény, hogy jócskán belementünk az éjszakába. Persze szárazon. A jöv�hét végén ismét megyünk, tehát két szám énekrésze ismét borítékolható. Aztán utána meg már lesznek koncertek is! Újra: ROKKK!

Hát igen a Húsvét, meg a névnapok borítottak mindent, ezért megint csak két dal énekes részét siker�lt megcsinálni. Sebaj! Mondaná tanult kollégánk,aki persze nem nagyon jár ilyen helyekre, inkább brutális lagziba! A mostani hétvégén reményeink szerint ismét hozzáteszünk a produkcióhoz,ezzel is közelebb kerülve a végcélhoz. Meg minden, és ROKKK!

A tényállás az volt, hogy maradt még négy szám basszusgitársávja a hónap els� vasárnapjára. Ezt a drága ember kora délutánra fel is nyomta. Aztán jöhetett az ének kitalálása, pontosítása,az el�zetes elképzelések javítása. Ebben nagy segítségünkre volt vendéglátónk, Attilamágus is. Két számot megcsináltunk, és �színtén szólva próbáltuk feszegetni a határainkat. De a végeredmény egy teljesen vállalható dolog lett. Az irány mindenképpen jó, bízunk a pozitív folytatásban. Hajrá és ROKKK!

 2009.MÁRCIUS

27-t�l a gitárokat rögzítettük Bándon, majd a basszusnak a nagyobbik felét is vasárnap estére megvalósítottuk. Bizony!  A videónapló kicsit csúszik, de nem mi volnánk ha nem. Ugye? De. A mostani hétvégén csak egy napot leszünk stúdióban, a maradék mély témák miatt, de lehet, hogy pár énektémának is nekiugrunk. Tehát: ROKKK!

21-én megtartottuk a Szalai testvérek 4X partiját az egyik kedvenc szórakozóhelyünkön. Remek volt! Nagyon sok kedves ember megjelent. A három zenekar pedig nagyszer� hangulatot csinált a tömött klubban. Palotán legközelebb a PAFE fesztiválon játszunk, a pénteki napon 17.00 órától a PAFE sátorban. Mindenkit szeretettel várunk. Az elkövetkezend� hetekben az új lemezen fogunk ügyködni, hamarosan err�l is hírt adunk. Üdv, és ROKKK!

13-án megkezdtük a negyedik lemez felvételeit Bándon. Persze a technika ördöge ismét megnehezítette a melót, mivel a lábdobmiki bemondta az unalmast. Aztán Ati szerzett másikat,így vasárnap estére az összes szám dobsávja elkész�lt. A mostani hétvége kimarad a szülinapi buli miatt, úgyhogy tessék lefáradni az Alagsorba! Viszont 27-én megyünk a Tibivel a gitárokat gyilkolni.   A videonapló reményeink szerint a héten kikerül az oldalra, és mindenkinek tetszeni fog. Addig is ROKKK!

 2009.JANUÁR-FEBRUÁR

Üdvözlet mindenkinek! Amint láthatjátok a NAPLÓ fül is él. Köszi Regi! Meg hát ez az év is elkezd�dött. Lustálkodásra nem nagyon volt id�nk, mivel megpróbáltuk ebben a két hónapban lemezkészre csiszolni a számokat. Most már látszik, hogy tíz teljes érték� dal lesz a negyedik lemezen + két akusztikus átvezet�. A lemez tervezett címe TRANSIT lesz,mivel rengeteg minden változott körülöttünk és bennünk. Ez egy új kiindulási pont számunkra. Megpróbáltuk egy új megközelítésben megvalósítani az elképzeléseinket, úgy hogy azért felismerhet� legyen a saját stílusunk. Hamarosan hallhatjátok! Március-április hónapokban rögzítjük a lemezt a bándi AMP stúdióban, és májustól már koncerteken is játszani fogunk párat ezek közül. A stúdiós élményeket is megfogjuk veletek osztani a napló keretein belül. Addig is ROKKK! Üdv. SEPTICMEN

 

 

 2008.SZEPTEMBER

A nyári fesztiválokon túllendülve belevágtunk az �szi túrásba RETOUR 08 címmel! Ami gyakorlatilag 13 állomásból áll, a részletek megtalálhatóak az oldal koncert men�jében.Melyet sikerült picit tuningolnunk, hála Hedgének és Regijoenak! A videók is kikerültek, a fényképek pedig folyamatosan mennek fel. Készült egy önköltséges klip (REGI) a Colors cím� dalra, illetve lassan elkészül a Gravitation klipje is. Az új számokon is dolgozunk, melyekb�l jelenleg öt van készen. a többi pedig szinte egyszerre formálódik. A negyedik lemezt a jöv� év közepén szeretnénk rögzíteni. Most ennyi, talákoz(z)unk a koncerteken! ROKKK

1.Tapolca:A hely nagyon hangulatos, csak az a baja, hogy a koncertterem a pincében van és a jegyet is ott kell szedni. Tehát meghallgathatod a három zenekart a fels� kocsma részben. Ingyen. Mindegy. A hangulatot hamar magunkra rántva,  belecsaptunk a koncertbe néhány fiatal segítségével. Sok számot játszottunk, de nem mindet. A baj a levegh� hiányával kezd�dött, illetve még utánunk játszott a helyi Diablura is. Az engedély pedig éjfélig szólt. Lehettek volna többen is, de úgy látszott, jól éreztük magunkat.Reméljük jöv�re is megyünk Tapolcára, és akkor nagyobbat domborítunk! Addig is üdv a helyi rokkereknek, meg persze Artúrt is csóloltatjuk! Szombaton irány Kalocsa!

2.Kalocsa: A többiek azt mondták ne írjunk semmit, de azért pár szóban mégis. Szar volt, nem volt senki, Doghitters jó volt. Bár a városban  ha 5 plakát volt kitéve, akkor már túlzok.Hát ennyi. Ha valaki menni akar oda, jól járja körbe a témát, és ne alkudozzon senkivel! Ennyi. Péneteken irány Gy�r!

3.Gy�r. No komment...Paks???

4.Paks: Sajnos rajtunk (és a Weisz Gabiékon) kiv�lálló okok miatt a koncert nem valósulhatot meg. Mi kérünk elnézést. Szombaton Alagsor! Az is  jöjjön aki nem tervezte,mert lesznek meglepetések. De err�l inkább majd a Bélát faggasátok :).

5.Várpalota: Hát ez ismét jól sikerült! Bár lehettünk volna többen, de a mai gazdasági helyzetben nem lehet okunk panaszra. Köszönet a két vendégzenekarnak, hogy jelenlétükkel emleték az este színvonalát.Köszönet a rég nem látot kedves ismer�söknek, köszönet az új arcoknak (akik cd-t és pólót is vásároltak),köszi Csabinak a lehet�ségért, és persze külön köszi az asszonyoknak, hogy ilyen türelmesek a férjeikkel szemben. A Béla nevében pedig elnézést kérünk mindenkit�l, de kora délután még egy ijjászversenyen is produkálnia kellett magát. Szombaton irány Szekszárd! Hejjj!

6.Szekszárd: Jó napot! Pesrze ki fogad minket a Zug bejáratánál? A mi videók lelkes nem készít�je Dr. Acélos Balázs. Hát italozás az volt kérném szépen, meg jó hangulat. Aztán a közönség nagy része értetlenül fogadta a produkciót. Miért? Mi sem értettük. Ezért nem is játszottuk végig a programot, de így legalább Gáboréknak nem kellett kapkodniuk. A népek meg visszavándoroltak, mivel egy remek el�adás vette kezdetét. A lehet�séget viszont ezúton is köszönjük. Hétvégén, 22-én : Komló!

7.Komló: Leesett a hó...mindenkinek jó! Pénteken irány Kecskemét!

8.Kecskemét: Hát azt kell mondjam jobbra számítottunk, de pár embernek így is tetszett a produkció. A gond inkább az volt, hogy nem nagyon plakátozva a rendezvény. Illetve nem volt. De nem értjük,hogy így miért kell klubot m�ködtetni. De legyen ez a mi bajunk. A m�sorba beiktattuk egy új szám instrumentális változatát,ami láthatóan nagyon tetszett a jelenlév�knek. Örültek, hogy nem volt benne ének. Hehehe. Pénteken Keszthely!

9.Keszthely: Rajtunk kiv�lálló okok miatt ez a koncert sem valósult meg. Bocs az érintettekt�l. Tavasszal bepótoljuk! A mostani hétvége kimarad, mert Mikulás meg minden. De a jöv�héten Enyingen zúzunk a megfelel� vendégzenekarok társaágában. Hajrá!

10. Enying: Hát a hely nem nagy, de pici. Ezért legalább rövid id�n bel�l sikerült megtölteni rokkerekkel. A két vendégzenekar jó bulit csinált, jól is szóltak. Aztán jöttünk mi. Az elején néhányan közelebb merészkedtek, aztán meg hátrébb. Aztán el�húztuk a "brékindulót", onnan már minden m�ködött. Folyt a veríték mindenhonnan,Szaki szerint inkább a vér. Mivel durva volt a m�sor, de nagyon! Aztán néhány lemez is kiosztástra került. mert akadt néhány arc, aki nem igazán tudta, hogy hová is csöppent. Zolinak ezúton is köszönünk mindent, tényleg egy aranyember! Pénteken irány Balatonfüred! Reméljük ott is minden oké lesz.

11. Balatonfüred:Sajnos a másnapi suli és munka itt rányomta a bélyegét a koncertre. Ett�l függetlenül kellemes környezetben, nagyszínpadon,komoly hangcuccal,fénnyel ment a mulatság. Voltak érdekl�d�k, meg egy-két lekes ember a színpad el�tt. Legközelebb jobb id�zítéssel, minden klappolni fog. Holnap meg Veszprém!!!

12. Veszprém: Hát ez jól indult! A kever� a próbateremben maradt,mert öreg kollégánknak már máshol járt az esze. Aztán Pesta autójával t�z vissza érte. A Guilthee kicsit csúszva, de még nagyon is id�ben kezdett. A szép számban megjelent közönség egy kiválló m�sort láthatott t�lük. Faszán is szóltak. Majd jöttünk mi! Hát régen volt már ilyen nyomulás a koncertünkön! Eleve az, hogy ilyen kis helyen, ilyen sok ember, és ennyire. Köszönjük! Aztán megkezd�dött a mulatozás is. A drága feleségek is tartották a tempót, mi meg mitagadás lerészegedtünk. Na jó, a Robi nem. Ebben nagy szerepet játszott kedves vendéglátónk Ákos is,akinek jelent�sen megcsappant a készlete az éjszaka végére.Bocsesz. Köszönettel tarozunk még Transporter Petinek is,hogy ennyi ideig képes volt minket elviselni. Szeretünk Peti!

Na kérnénk szépen, ennyi fért bele az �szi kirándulásokba. Jöv�re is nekiindulunk, csak kicsit megfontoltabban. Ezúton is kivánunk minden kedves ismer�sünknek,kollégánknak, rajongónknak Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Újévet! Üdv. SEPTICMEN